romeohellas
Member
καρλοβυ βαρυ δεν θα πας αξιζει ημερησια να δεις που πηγαιναν οι κουμουνιστες να καλοπερασουν μακρυα απο τα κοροιδα
Στην μαγευτική Πράγα πήγαμε το φθινόπωρο που μας πέρασε... Για jazz είχαμε πάει ένα βράδυ στο AghaRTA Jazz and Blues Club...μικρούλη σε υπόγειο που θύμιζε μπουντρούμι...επειδή δεν έχω άλλη εμπειρία από Jazz ίσως δεν είμαι και ο κατάλληλος για συμβουλές...για εμάς ήταν κάτι το διαφορετικό και περάσαμε όμορφα τον χρόνο μας.. Όσον αφορά το φαγητό πέρα από το Olimpia που το είχα διαβάσει εδώ, σε όσα πήγαμε φάγαμε καταπληκτικά..πάθαμε πλάκα...συνιστώ σε όποιο σημείο της πόλης βρίοκεστε, κάντε έναν γρήγορο έλεγχο στo google maps και μπείτε... Αυτό που θα ήθελα να σου πω είναι για το Τσέσκι Κρουβλόβ...Είναι πανέμορφο αλλά νομίζω οι δύο διανυκτερεύσεις είναι υπερβολικές..βέβαια ο καθένας με τα γούστα του...χεχεχε... Να περάσετε (είμαι σίγουρος) τέλεια!!!Που είστε βρε ταξιδιώτες; Κανεις δεν παει στην Πράγα πια; Καλαααα, θα μας μαντρωσουν παλι μέσα από Σεπτέμβρη και θα κλαίμε. Τεσπα...
Πράγα και Τσεσκι Κρουμλοβ λοιπόν με την οικογένεια οδικώς. 3 διανυκτερεύσεις Πράγα και 2 στο Τσεσκι. Φυσικά θα κάνουμε και εξορμήσεις στην επαρχία όσο προλαβουμε. Τώρα αν προκυψει καμια εξτραδουρα μέρα θα δουμε. Ερωτήσεις για οποίο καλό παιδακι ξέρει:
1. Επικαιροποίηση για jazz club.
2. Μαυρο θέατρο
3. Καμιά ορχήστρα σε αυτές τις εκκλησίες που ξέρω ότι είναι υπέροχες
4. Επικαιροποίηση εστιατορίων
5. Αν έχει παει κανεις σε αυτά τα medieval εστιατόρια με τις φωτιές κλπ
6. Επικαιροποίηση σημείων για συνάλλαγμα
7. Τοποθεσίες στην επαρχία (κάστρα, πλατειες) στην Δυτική κυρίως Τσεχία
Αντε βοηθάτε, μπας και βοηθήσουν κι άλλοι που διστάζουν
Ευχαριστώ εκ των προτερων
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Στο Τσεσκι θα μείνουμε στην ουσία μια ολόκληρη μέρα, καθώς θα φτάσουμε αργά το βράδυ και θα φύγουμε πολύ πρωί της μεθεπομενης. Το υπόλοιπο λέμε να τριγυρίζουμε στην επαρχία.Στην μαγευτική Πράγα πήγαμε το φθινόπωρο που μας πέρασε... Για jazz είχαμε πάει ένα βράδυ στο AghaRTA Jazz and Blues Club...μικρούλη σε υπόγειο που θύμιζε μπουντρούμι...επειδή δεν έχω άλλη εμπειρία από Jazz ίσως δεν είμαι και ο κατάλληλος για συμβουλές...για εμάς ήταν κάτι το διαφορετικό και περάσαμε όμορφα τον χρόνο μας.. Όσον αφορά το φαγητό πέρα από το Olimpia που το είχα διαβάσει εδώ, σε όσα πήγαμε φάγαμε καταπληκτικά..πάθαμε πλάκα...συνιστώ σε όποιο σημείο της πόλης βρίοκεστε, κάντε έναν γρήγορο έλεγχο στo google maps και μπείτε... Αυτό που θα ήθελα να σου πω είναι για το Τσέσκι Κρουβλόβ...Είναι πανέμορφο αλλά νομίζω οι δύο διανυκτερεύσεις είναι υπερβολικές..βέβαια ο καθένας με τα γούστα του...χεχεχε... Να περάσετε (είμαι σίγουρος) τέλεια!!!
Γιατί όχι για το Μαύρο Θέατρο; Έχει καμιά βδομάδα το κοιτάω και δεν θα με χαλούσε να δω κάτι που δεν έχω ξαναδεί.
Εχω παρακόλουθήσει μαύρο θέατρο .Τίποτα το ιδιαίτερο αλλά για την εμπειρία...................................Γιατί όχι για το Μαύρο Θέατρο; Έχει καμιά βδομάδα το κοιτάω και δεν θα με χαλούσε να δω κάτι που δεν έχω ξαναδεί.
Είδα κάποιες παραστάσεις που έχουν χορό κυρίως και κάποιες άλλες που παραπέμπουν σε παιδικό σόου. Το πρώτο μου κίνησε το ενδιαφέρον, μου αρέσει να βλέπω χορό!Εχω παρακόλουθήσει μαύρο θέατρο .Τίποτα το ιδιαίτερο αλλά για την εμπειρία...................................
Ειναι αφελες ως θεαμα και πουλιεται ως αριστουργημα.Γιατί όχι για το Μαύρο Θέατρο; Έχει καμιά βδομάδα το κοιτάω και δεν θα με χαλούσε να δω κάτι που δεν έχω ξαναδεί.
Πραγματικά .Εγω δεν θα ξαναπήγαινα .Χάσιμο χρόνου.Ειναι αφελες ως θεαμα και πουλιεται ως αριστουργημα.
Ειναι αφελες ως θεαμα και πουλιεται ως αριστουργημα.
Οκ, δεν θα θυσιάσω τις τσέχικες μπύρες γι αυτό!Πραγματικά .Εγω δεν θα ξαναπήγαινα .Χάσιμο χρόνου.
Επισης μακρια απο τις φασον παραστασεις καθε βραδυ σε εκκλησιες με best of Vivaldi και best of Classical music.Οκ, δεν θα θυσιάσω τις τσέχικες μπύρες γι αυτό!