• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γερμανία Πάω Βερολίνο.Τι μου προτείνετε?

madman

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Ανδρος{ΠΣΚ}
Ταξίδι-Όνειρο
Σιβηρία,Ανταρτική,Σαχάρα.
Παίδες με στενοχωρείται!

Ούτε μα ούτε ενας δε πήγε στο FKK ARTEMIS?Ημαρτοοοον!

Είτε υπερβολικές πολλές και συντηριτικές γυναίκες κυκλοφορούν σε αυτό το φόρουμ είτε ντροπαλά αρσενικά.Κρίμα!

Traveller

Member
Δεν σε εννοώ απόλυτα αγαπητέ madman...

Κατα την γνώμη σου δηλ. θα έπρεπε να πάρουμε δημόσια θέση και να κάνουμε κριτική για όλα τα καταγώγια της κεντρικής Ευρώπης... Μάλλον σε λάθος forum μπήκες... Σοβαρέψου αγαπητέ...

Υ.Γ. Πίστεψε με ούτε ντροπαλό αγόρι είμαι, ούτε συντηριτικός, απλά σέβομαι τον χώρο του forum. Ελπίζω να συνενοηθήκαμε...

pinelopi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βρεττάνη , Λίγηρας
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού..αρκεί να φεύγω
Παίδες με στενοχωρείται!

Ούτε μα ούτε ενας δε πήγε στο FKK ARTEMIS?Ημαρτοοοον!

Είτε υπερβολικές πολλές και συντηριτικές γυναίκες κυκλοφορούν σε αυτό το φόρουμ είτε ντροπαλά αρσενικά.Κρίμα!
Για να μάθω τι είναι αυτό......Δεν έχω ιδέα (traveller το ήξερες και δεν είπες τίποτα.....) Αν και για να σοβαρολογούμε αν είναι κάτι πολύ προχωρημένο , δεν θα μπορούσα να πάω με δωδεκάχρονο παιδί.

madman

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Ανδρος{ΠΣΚ}
Ταξίδι-Όνειρο
Γλυκανάλατη Πηνελόπη σαφώς και δεν είναι για παιδιά.:).Ας πούμε είναι ενας πανέμορφος παράδεισος για ενήλικες και κυρίως για άντρες.Υπάρχουν αρκετά τέτοια fkk στη Γερμανία και πίστεψε με με αυτή την είδους ψυχαγωγία οι Γερμανοί πήγαν σε άλλο επίπεδο την διακέδαση για ενήλικες.Καμιά σχέση με οποιαδήποτε χώρα στην Ευρώπη.Για αυτό ΚΑΙ το Αρτεμις είναι ενας σημαντικότατος λόγος να επισκεφτεί κανείς τη Γερμανία.Αρκετά ακριβούτσικο αλλά αξίζει μέχρι τελευταίο ευρώ τα λεφτά του.Ψάχνομαι να ξαναπάω λίγο αργότερα για αυτό το λόγο Βερολίνο.:clap:

ΟΚ φιλτάτε TRAVELLER.Αλλά μου έκανε εντύπωση.Για μένα και όχι μόνο το Αρτεμις είναι ενα ζωντανό μουσείο αντάξιο για να μη πώ και καλύτερο του μουσείου του Περγάμου που λέει ο λόγος.Ωστόσο συγνώμη για την υβρη που διαπράττω.{για την ατυχή σύγκριση}

pinelopi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βρεττάνη , Λίγηρας
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού..αρκεί να φεύγω
Γλυκανάλατη Πηνελόπη σαφώς και δεν είναι για παιδιά.:).Ας πούμε είναι ενας πανέμορφος παράδεισος για ενήλικες και κυρίως για άντρες.Υπάρχουν αρκετά τέτοια fkk στη Γερμανία και πίστεψε με με αυτή την είδους ψυχαγωγία οι Γερμανοί πήγαν σε άλλο επίπεδο την διακέδαση για ενήλικες.Καμιά σχέση με οποιαδήποτε χώρα στην Ευρώπη.Για αυτό ΚΑΙ το Αρτεμις είναι ενας σημαντικότατος λόγος να επισκεφτεί κανείς τη Γερμανία.Αρκετά ακριβούτσικο αλλά αξίζει μέχρι τελευταίο ευρώ τα λεφτά του.Ψάχνομαι να ξαναπάω λίγο αργότερα για αυτό το λόγο Βερολίνο.:clap:

ΟΚ φιλτάτε TRAVELLER.Αλλά μου έκανε εντύπωση.Για μένα και όχι μόνο το Αρτεμις είναι ενα ζωντανό μουσείο αντάξιο για να μη πώ και καλύτερο του μουσείου του Περγάμου που λέει ο λόγος.Ωστόσο συγνώμη για την υβρη που διαπράττω.{για την ατυχή σύγκριση}

Εγώ μπορεί να είμαι γλυκανάλατη αφού δεν ήξερα το "φημισμένο αυτό μέρος" , αλλά τουλάχιστον είναι και ο χειρότερος χαρακτηρισμός που θα μπορούσες να μου δώσεις, κάτι που δεν θα το έλεγα και για σένα ....Θα σε χαρακτήριζα τουλάχιστον αγενή ...Αν και κρίνοντας από τα "υπέροχα ζωντανά μουσεία" που σου αρέσουν τόσο, θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω πολύ χειρότερους χαρακτηρισμούς ......

madman

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Ανδρος{ΠΣΚ}
Ταξίδι-Όνειρο
Γαμώτο μου!
Στο φίλο που μου έστειλε μήνυμα ζητώ συγνώμη αλλά δεν...{έχω και κάτω απο 20}ΕΡΙΞΑ ΧΟΝΤΡΌ ΓΈΛΙΟ.Υπομονή και καλή του τύχη.
Στη μυλαίδη πάλι ζητώ συγνώμη και μάλιστα ΤΑΠΕΙΝΑ.Σαφώς και δεν ήθελα να σας προσβάλλω αλλά είμαι και λίγο τρελούτσικος ΚΑΙ πάρα πολύ ανήθικος.Αλλά ελπίζω να με καταλαβαίνετε.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
ΩΡαία, δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις, παρακαλώ η κουβέντα περί τέτοιου τύπου "μαγαζιών" να λήξει εδώ, δεν αποτελούν αντικείμενο του TravelStories. Μηνύματα που αφορούν αυτό το θέμα από δω και πέρα θα διαγράφονται. Ευχαριστώ :)

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
Για να αποφορτίσουμε λίγο το κλίμα :bleh: να πω ότι ξεκίνησα να γράφω την ιστορία μου για το Βερολίνο. Σκέφτηκα αρχικά να μην γράψω κάτι αναλυτικό, γιατί ήταν μόλις τριήμερο ταξίδι και δεν είδα και τόοοσο πολλά πράγματα, αλλά κάποια στιγμή ξεκίνησα να τα γράφω και είπα να το βάλω και εδώ...

http://www.travelstories.gr/%F4%E1%EE%E9%E4%E9%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%E9%F3%F4%EF%F1%DF%E5%F2-%F3%E5-%E5%EE%DD%EB%E9%EE%E7/3627-%E2%E5%F1%EF%EB%DF%ED%EF-%DD%ED%E1-%EC%DE%ED%E1-%F0%F1%E9%ED-%F4%E1-%F7%F1%E9%F3%F4%EF%FD%E3%E5%ED%ED%E1.html

Last edited by a moderator:

marikaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
νησια ειρηνικου
να συμπληρωσω και εγω αφου μολις επεστρεψα απο την δευτερη επισκεψη μου στο υπεροχο βερολινο,οτι το καινουργιο μουσειο της μανταμ τυσω δεν αξιζει να το επισκεφτειτε τζαμπα τα λεφτα σας θα δωσεται,αν καμια φορα σας βγαλει ο δρομος στο αμστερνταμ να πατε σε εκεινο,πολυ πολυ πιο εντυπωσιακο και πιο ωραιο.
και να επαναλαβω για μια ακομη φορα οποιος παει χειμωνα παρα πολυ καλο ντυσιμο και ισοθερμικα εσωρουχα:)

madman

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Ανδρος{ΠΣΚ}
Ταξίδι-Όνειρο
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί πολλοί επισκέφτονται τα μουσεία της μαντάμ Τισώ είτε πρόκειται αυτού του Λονδίνου είτε το νέο{ΩΙΜΕ}του Βερολίνου.Αμα αρχίσω να διατυπώνω τίποτα για τη συγκεκριμένη μαντάμ ο σερίφης Δευκαλιων θα με στείλει στο χώμα άκλαφτο.Γούστα αυτά.

Πολυαγαπημένοι μου συνοδοιπόροι πάντως θα θελα να με βοηθήσετε να βρω ενα καλό κλάμπ με τζαζ.Είχα επισκεφτεί παλαιότερα ενα στο Μόναχο και πέρασα θαυμάσια.Αμα γνωρίζετε κάτι για Βερολίνο και σας ενθουσίασε ελπίζω να μοιραστείτε μαζί μας τη χαρά σε αυτό ακριβλως το νήμα.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί πολλοί επισκέφτονται τα μουσεία της μαντάμ Τισώ είτε πρόκειται αυτού του Λονδίνου είτε το νέο{ΩΙΜΕ}του Βερολίνου.Αμα αρχίσω να διατυπώνω τίποτα για τη συγκεκριμένη μαντάμ ο σερίφης Δευκαλιων θα με στείλει στο χώμα άκλαφτο.Γούστα αυτά.
:haha::haha: Σερίφης εν δράσει: μπορείς να πεις ότι θες για οποιοδήποτε μέρος/ατραξιόν κλπ, αρκεί να μη "βαφτίσεις" αυτούς που το προτιμούν. :)

Κι'εγώ αυτά τα μουσεία, πέραν του ότι μπορεί να είναι ενδιαφέροντα για μικρά παιδιά, τα θεωρώ πολύ πολύ χαμηλής κατηγορίας, δε μου προσφέρουν απολύτως τίποτα.

marikaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
νησια ειρηνικου
το τι αρεσει στον καθενα να βλεπει ειναι δικο του θεμα;)αυτα ειναι γουστα!
αμα πηγες και δεν σου αρεσε μπορεις απλα να το πεις οχι να μας πεις και ........
μια φορα να γραψουμε κατι εδω μεσα και να μην σχολιαστει απο μερικους ασχημα,τι να πω,νομιζω κυριε διαχειριστα οτι κατι θα επρεπε να κανεται για αυτο το θεμα που πραγματικα εχω διαβασει και αλλες φορες οτι ενοχλει τον κοσμο,σορυ για την καταχρηση!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom