• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γερμανία Πάω Βερολίνο.Τι μου προτείνετε?

madman

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Ανδρος{ΠΣΚ}
Ταξίδι-Όνειρο
Σιβηρία,Ανταρτική,Σαχάρα.
το τι αρεσει στον καθενα να βλεπει ειναι δικο του θεμα;)αυτα ειναι γουστα!
αμα πηγες και δεν σου αρεσε μπορεις απλα να το πεις οχι να μας πεις και ........
μια φορα να γραψουμε κατι εδω μεσα και να μην σχολιαστει απο μερικους ασχημα,τι να πω,νομιζω κυριε διαχειριστα οτι κατι θα επρεπε να κανεται για αυτο το θεμα που πραγματικα εχω διαβασει και αλλες φορες οτι ενοχλει τον κοσμο,σορυ για την καταχρηση!
Aγαπητή μου!Καταρχάς ειρήνη σε όλους μας!

Ελευθερία έχουμε,όπου θέλουμε πηγαίνουμε.Εσένα ωστόσο γιατί σε πειράζει μια κριτική.Λέω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό επειδή υπάρχουν πάρα πολλά και καλύτερα πράγματα να κάνει κάποιος σε Βερολίνο και Λονδίνο οτι δε πολυαξίζει η μαντάμ.Άν εσένα σου άρεσε καλά έκανες και πήγες.Εγώ,{γράφω Εγώ}δε πιστευω οτι αξίζει.Μια φορά πήγα πριν{δεν θυμάμαι πότε}στο Λονδίνο και έκλαιγα τα λεφτά μου.{μάλλον των γονιών μου ήταν}

Για τζάζ κανείς?

Ξεκινήσαμε καλά βλέπω.Ενστάσεις,πάθη,μίση οτι πρέπει για να περάσουμε θαυμα.:p

marikaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
νησια ειρηνικου
οταν πηγαινεις για δευτερη φορα στο βερολινο 8 μερες και εχεις εξαντλησει και το θεμα του σοπινγκ:Dπεραν τον μνημειον,μουσειον και λοιπον αξιοθεατων και εχεις παει ειδη σε αυτο του αμστερνταμ και εχεις περασει παρα πολυ καλα,ε τοτε λες ας απισκεφτω και αυτο αλλα και γι'αυτο το εγραψα οτι το συγκεκριμενο δεν ειναι καλο!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
οταν πηγαινεις για δευτερη φορα στο βερολινο 8 μερες και εχεις εξαντλησει και το θεμα του σοπινγκ:Dπεραν τον μνημειον,μουσειον και λοιπον αξιοθεατων και εχεις παει ειδη σε αυτο του αμστερνταμ και εχεις περασει παρα πολυ καλα,ε τοτε λες ας απισκεφτω και αυτο αλλα και γι'αυτο το εγραψα οτι το συγκεκριμενο δεν ειναι καλο!
Γύρισα χθες από 6 μέρες στο το Βερολίνο (ανάμεσα τους και 2 daytrips σε Leipzig και Dresden), και όχι, δεν πήγα ούτε στη Madame Tussaud (πέρασα απ'έξω βέβαια: Στη βιτρίνα έχουν ένα ομοίωμα της J-Lo που ούτε στο ελάχιστο δεν της μοιάζει), ούτε στο ζοολογικό κήπο, αλλά προτίμησα να καθήσω για καφέ & γλυκό στο Cafe Sybille και άντεξα τους -17 για να περπατήσω πολύ μεγάλο μέρος της πόλης.
Αν εξαιρέσουμε ένα λανθασμένο συναγερμό στο Pergamon, όπου μας έβγαλαν έξω στο κρύο με τα πουκαμισάκια μας (τα χοντρά ρούχα τα είχαμε αφήσει στη γκαρνταρόμπα), η πόλη λειτουργούσε άψογα ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.
Θα συμφωνήσω ότι τα θεματικά πάρκα στυλ madame tussaud, zoo, legoland είναι τα τελευταία που θα επισκευτόμουνα κι εγώ σ΄αυτή την πόλη - ειδικά όταν δεν έχω προλάβει τόσα και τόσα.
Για όποιον πάει αυτή την εποχή στο Βερολίνο, και αφού διαβάσει το Lonely planet του:
- Η Gendarmenmarkt είναι εργοτάξιο.
- Στην Alexanderplatz υπάρχει παγοδρόμιο, και μπόλικα κιόσκια με Bratwurst.
- Στο Reichstag οι ουρές είναι λογικές (20-30 λεπτά το πολύ).
- H Αίθουσα με το Ishtar gate στο Pergamon είναι κλειστή για εργασίες.

marikaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
νησια ειρηνικου
πω πω!!!!!!!!!!!χαρας το κουραγιο σου!!!!!!!!!!εγω με -7 που ειχε οταν ημουν και παγωνα,σαν κρεμμυδι εβγαινα εξω:haha:

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
ας πω και εγω την γνωμη μου!καταρχην να ξεκαθαρισω οτι ο καθενας εχει τα δικα του γουστα και ενδιαφεροντα, οποτε εδω καλο ειναι να δινουμε πληροφοριες για ο,τι ξερουμε και απο εκει και περα ο καθεις τις εκμεταλλευεται οπως θελει!λογικο δεν ειναι να μην ταιριαζουν ολα σε ολους?ας μην κρινουμε για να μην κριθουμε!εγω προσωπικα πηγα στην madame tussaud επειδη δεν εχω παει ακομη λονδινο και ειχα την περιεργεια!ουτε στο αμστερνταμ εχω παει!λοιπον, μου αρεσε πολυ και περασα πολυ καλα!αλλα ξαναλεω, δεν ειχα μετρο συγκρισης!απο εκει και περα μου φανηκε πολυ ακριβο το εισιτηριο και σιγουρα οταν παω βερολινο δευτερη φορα δεν σκοπευω να το ξαναεπισκεφτω!

pinelopi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βρεττάνη , Λίγηρας
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού..αρκεί να φεύγω
Aγαπητή μου!Καταρχάς ειρήνη σε όλους μας!

Ελευθερία έχουμε,όπου θέλουμε πηγαίνουμε.Εσένα ωστόσο γιατί σε πειράζει μια κριτική.Λέω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό επειδή υπάρχουν πάρα πολλά και καλύτερα πράγματα να κάνει κάποιος σε Βερολίνο και Λονδίνο οτι δε πολυαξίζει η μαντάμ.Άν εσένα σου άρεσε καλά έκανες και πήγες.Εγώ,{γράφω Εγώ}δε πιστευω οτι αξίζει.Μια φορά πήγα πριν{δεν θυμάμαι πότε}στο Λονδίνο και έκλαιγα τα λεφτά μου.{μάλλον των γονιών μου ήταν}

Για τζάζ κανείς?

Ξεκινήσαμε καλά βλέπω.Ενστάσεις,πάθη,μίση οτι πρέπει για να περάσουμε θαυμα.:p
Βρε, Βρε για κοίτα ποια θα σε βοηθήσει!!!!!.......

Λοιπόν, προτείνω A-trane (www.a-trane.de) και Quasimodo(www.quasimodo.de) .Μπαίνεις στα site τους και βρίσκεις το πρόγραμμά τους και τη διεύθυνσή τους. Είναι και τα δύο δυτικό βερολίνο και εξυπηρετεί η στάση Zoologisher garden με λίγο περπάτημα. Δες όμως και στο χάρτη του μετρό για καλύτερα.

madman

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Ανδρος{ΠΣΚ}
Ταξίδι-Όνειρο
Σιβηρία,Ανταρτική,Σαχάρα.
Βρε, Βρε για κοίτα ποια θα σε βοηθήσει!!!!!.......
Γιατί να μην με βοηθήσεις?;)

Καταρχάς σε ευχαριστώ αλλά πήγες εσύ σε αυτά τα club?Σου άρεσαν?Ή απλά γκούγκλαρες?Πάντως θα τα χω σοβαρά υποψη και άμα πάω θα παραθέσω τις απόψεις μου.

pinelopi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βρεττάνη , Λίγηρας
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού..αρκεί να φεύγω
Πήγα στο Quasimodo αλλά το A-trane απλώς πέρασα να το δώ.Δεν είχε κάτι που να με ενδιαφέρει τις ημέρες που είμασταν εκεί. Το Quasimodo έχει και καφέ όπου μπορείς να καθήσεις για καφέ ή ποτό. To club είναι υπόγειο με δικιά του είσοδο και το καφέ από πάνω. Και τα δύο είναι κοντά το ένα με το άλλο και πας με τα πόδια . Σημασία πάντως έχουν οι μπάντες που εμφανίζονται να σου αρέσουν.

Dr_Michael

Member
Υπάρχει κανένα μαγαζί στο Βερολίνο (μπαρ, μπυραρία, παμπ, οτιδήποτε) που να έχει φθηνή μπύρα; Θυμάμαι σε ένα στην Κολωνία πριν 5 χρόνια που είχε το ποτήρι το μικρό 0,5 ευρώ!

αθηνα123

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????????????????
Ταξίδι-Όνειρο
νησια μαρκισας
ποση ωρα ειναι βερολινο-πραγα με λεοφωρειο ή τρενο.απο ποιο σταθμο το παιρνω και σε ποιον σταθμο κατεβαινω?

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Και άλλη μια ερώτηση. Ποιο εστιατόριο προτείνετε για Γερμανική κουζίνα σε λογικές τιμές;
το pergamonkeller!δες και το λινκ!!
Willkommen bei Pergamonkeller am Kupfergraben
βρισκεται ακριβως απεναντι απο το μουσειο της περγαμου και εμενα μου αρεσε πολυ!!ωραιο φαγητο, ωραια ατμοσφαιρα και εξυπηρετικοτατοι οι σερβιτοροι!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom