Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Καλώς ήρθες Μιχάλη
Η φωτογραφία σου είναι φανταστική!
Η φωτογραφία σου είναι φανταστική!
Οι σινεφίλ που πάνε Βερολίνο να δουν οπωσδήποτε τα "Η Ζωή των άλλων" και το "Goodbye Lenin", εκπληκτικά και τα δύο και θα προκαλέσουν dejavu.
Προχθές το μεσημέρι... Χιονάκι και παγωνιά... Διαβαίνω την πόρτα του Café Sibylle, διαβαίνω την πόρτα της ιστορίας... Karl Marx Allee 72... Χαζεύω τον διάκοσμο του καφέ, πίνω ένα εσπρεσάκι και απολαμβάνω την κίνηση στη λεωφόρο... Ναι η Karl Marx Allee είναι ένας δρόμος-μύθος που πρέπει να τον περπατήσεις...Η Karl Marx Allee όπως είπε και ένας φίλος, και η Alexanderplatz έιναι must.
Προχθές το μεσημέρι... Χιονάκι και παγωνιά... Διαβαίνω την πόρτα του Café Sibylle, διαβαίνω την πόρτα της ιστορίας... Karl Marx Allee 72... Χαζεύω τον διάκοσμο του καφέ, πίνω ένα εσπρεσάκι και απολαμβάνω την κίνηση στη λεωφόρο... Ναι η Karl Marx Allee είναι ένας δρόμος-μύθος που πρέπει να τον περπατήσεις...
Σκοτείνιασε... Tελικά οι Χριστουγεννιάτικες αγορές δείχνουν υπέροχες το βράδυ... Όλες είναι υπέροχες αυτή όμως της Gendarmenmarkt πρώτη μεταξύ ίσων... και με τα νοστιμότερα βρώμικα...
Ποιό είναι το καλύτερο Τούρκικο της πόλης? HASIR βέβαια στο Kreuzberg που αλλού... Έχει κι αλλού υποκαταστήματα αλλά σαν του Kreuzberg κανένα... Hasir Kreuzberg, Hasir Ocakbasi, Hasir Wilmersdorf, Hasir Sch
Y.Γ. η Θεά Hanna θα παραμένει πάντα η μούσα των απανταχού μυημένων... Αχ αυτά "Τα πικρά δάκρυα της Πέτρα φον Κάντ"...
Υ.Γ2 Αν μετά από αυτά επιμένετε, καλή βόλτα στο ZOO και χαιρετίσματα στο καϋμένο το αρκουδάκι...
να κρατησεις την ψυχραιμια σου?επισης οταν εισαι πανω απο 18 θεωρω οτι δεν πρεπει να την χανεις τοσο ευκολα, οποτε ναι,κρατα την..γουστα και αποψεις ειναι αυτα..και φυσικα δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου!δεν υπαρχει λογος αλλωστε!ειμαι καινουργιο μελος, νεαρο σε ηλικια(ανω των 18)και γραφω απλα την αποψη μου..παντως, για να ξερεις,αν και δεν χρειαζεται να απολογηθω, ουτε να σε πεισω για κατι, ειμαι πολυ φιλοζωη, ενεργο μελος σε συλλογους προστασιας ζωων σε ελλαδα και περιθαλπω χρονια τωρα "αδεσποτα", στα οποια δινω μαχη να βρω σπιτι..το οτι θα παω στον ζωολογικο ειναι επιλογη μου και καλο θα ηταν να μην με κρινεις για αυτο..απο εκει και περα, προτεινα τον ζωολογικο στην pinelopi επειδη γραφει οτι θα εχει μαζι και την κορη της..Προσπαθώ να κρατήσω την ψυχραιμία μου και να το φιλοσοφήσω...
Ενδιαφέρουσα και συγκινητική η αρκουδολογία αλλά έχω την εντύπωση ότι όταν πας στο Βερολίνο για πρώτη φορά και η ηλικία σου είναι πάνω από 18, η συνάντηση με το αρκουδάκι μάλλον πρέπει να είναι από τις τελευταίες σου επιλογές...