• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γερμανία Πάω Βερολίνο.Τι μου προτείνετε?

alkistismaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Ελπίζω να κατέληξαν για το καλό του φίλου σου.Πάντως έχω φίλη γιατρό που κάνει ειδικότητα στη Γερμανία και είναι ευχαριστημένη.Επειδή φεύγουμε σε 4 μήνες νομίζω ότι έχεις πολύ καιρό να σου έρθουν κι άλλες φωτίσεις αλλά και για τις ήδη υπάρχουσες σ'ευχαριστώ πολύ!

a_nikos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
Neuendorfer Straße 1 - 13585 Berlin (U-Bhf Altstadt Spandau, U7 κατευθυνση Rathaus Spandau)

Varg83

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βέλγιο
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλια-Νεα Ζηλανδια
Προσφατες εμπειριες (Αυγουστος 2012)
Φαγητο: καταπληκτικο και καλες τιμες το Gerichtslaube και το Brauhause Mitte στην Karl Liebknecht strasse. Στην τελευταια μην παραλειψετε να παρετε χοιρινο κοτσι!!!
:)

alkistismaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Κι εσύ, βρε παιδί μου, όλο extreme προορισμούς διαλέγεις! :lol:
babaduma επειδή τώρα ξεκίνησα τα ταξίδια στο εξωτερικό ας ξεκινήσω με κάτι ελαφρύ και μετά πάω στα δύσκολα, άλλωστε μικρή είμαι ακόμη αλλά λεφτά δεν ξέρω αν θα έχω!!!:D

alkistismaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Σκεφτόμαστε για μονοήμερη Δρέσδη.Με το λεωφορείο μας βγαίνει 36 ευρώ πήγαινε-έλα 2 άτομα και με το τρένο 66.Αλλά επειδή θα είναι χειμώνας υπάρχει περίπτωση να υπάρχει πρόβλημα με τους δρόμους;Ο κεντρικός σταθμός των ΚΤΕΛ ξέρετε αν συνδέεται με μετρό ή λεωφορείο και αν βρίσκεται κάπου κεντρικά;

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Σκεφτόμαστε για μονοήμερη Δρέσδη.Με το λεωφορείο μας βγαίνει 36 ευρώ πήγαινε-έλα 2 άτομα και με το τρένο 66.Αλλά επειδή θα είναι χειμώνας υπάρχει περίπτωση να υπάρχει πρόβλημα με τους δρόμους;Ο κεντρικός σταθμός των ΚΤΕΛ ξέρετε αν συνδέεται με μετρό ή λεωφορείο και αν βρίσκεται κάπου κεντρικά;
Ανοικτοί θα είναι οι δρόμοι. Ενδεχομένως όμως ο χρόνος της διαδρομής να αυξηθεί, ανάλογα με τις συνθήκες. Στη Δρέσδη, τα περισσότερα υπεραστικά λεωφορεία κάνουν τέρμα μπροστά από το σιδηροδρομικό σταθμό, από όπου το κέντρο απέχει 10 λεπτά περπάτημα (ακολουθώντας την Praggerstrasse). Στο Βερολίνο, ο σταθμός βρίσκεται στο Messe (δυτικά, πάνω στον περιφερειακό δακτύλιο του S-bahn).

Αλλά μην την κάψετε τη Δρέσδη σε μια ημερήσια, είναι για αρκετά παραπάνω, και οι τιμές είναι φτηνότερες από το Βερολίνο.

a_nikos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
alkistismaria said:
Όπως σου ειπε κι ο taver οι δρόμοι είναι ανοιχτοί. Επίσης δεν είναι αναγκαστικό ότι θα έχει χιονιά, μπορει να μη ρίχνει ούτε νιφάδα. Επίσης τα λεωφορεία φεύγουν συνήθως για Δρεσδη απο το εκθεσιακό κέντρο που βολεύει το U2 Kaiserdamm. Έχει και λιγο περπάτημα βέβαια. Περισσότερα στο https://www.berlinlinienbus.de/index.php

Sent from my iPhone using Travel stories

a_nikos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
Α επίσης τρένο αν χρησιμοποιήσετε να προτιμήσετε το ICE που παει σφαίρα και βέβαια τσιμπαει μερικές φορές στις τιμές. Άμα πάρετε RegioBahn θα το μετανιωσετε γιατί κάνει πολλές ώρες και αρκετές στάσεις.

Sent from my iPhone using Travel stories

alkistismaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
a_nikos το τρένο που λές κάνει 66 ευρώ και δεν μας συμφέρει ενώ το λεωφορείο κάνει 36 άσε που το ICE είναι πανάκριβο.Επίσης θέλω πολύ να χιονίσει μιας που εδώ δεν βλέπουμε εύκολα χιόνι και ελπίζω να μην είμαι άτυχη.

taver επειδή μόνο αυθημερόν μπορούμε να πάμε Δρέσδη μπορείς να μας προτείνεις τα κυριότερα να δούμε και αν ξέρετε κάπου να φάμε;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.602
Μέλη
39.346
Νεότερο μέλος
karatzas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα