• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γερμανία Πάω Βερολίνο.Τι μου προτείνετε?

a_nikos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη

alkistismaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Το περίεργο θα ήταν να μην το εκμεταλλευόταν.Πάντως ακριβώς είναι.Γενικά απο τιμές για φαγητό πως είναι;Γιατί έχω ακούσει για μεγάλες μερίδες και με 30 ευρώ 2 άτομα σκας.

a_nikos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
Το περίεργο θα ήταν να μην το εκμεταλλευόταν.Πάντως ακριβώς είναι.Γενικά απο τιμές για φαγητό πως είναι;Γιατί έχω ακούσει για μεγάλες μερίδες και με 30 ευρώ 2 άτομα σκας.
ναι, τα μη-τουριστικα μαγαζια εχουν μεγαλες μεριδες με λιγα λεφτα, επισης μακρια απο νερο σε εστιατορια, καλυτερα μπιριτσα, γενικα μπορεις να βρεις με γυρω στα 30? για δυο ατομα με ποτα μεσα, κι ισως κι επιδορπιο;)

a_nikos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
Πολλα μαγαζια εχει στην Nollendorfplatz για φαγητο(εκει ειναι κι ο γυρας), απο ινδικο μεχρι τουρκικο, οτι τραβαει η καρδια σου, βεβαια το βραδυ θα δεις και ζευγαρια ιδιου φυλου, αλλα στο Βερολινο δεν ειναι και κατι τοσο τραβηγμενο... (U-Bhf Nollendorfplatz, U4, U1, U3, U2)

a_nikos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
Όταν έχει χιόνι κυκλοφορείς άνετα δλδ είναι καθαρά τα πεζοδρόμια;
αναλογως, αν χιονιζει εκεινες τις μερες και κατω ειναι καθαρα τοτε δεν υπαρχει θεμα, αμα χιονιζει ομως απο αρχες Δεκεμβριου κι εχει φτιαξει παγο τοτε ριχνουν χαλικι στα πεζοδρομια για να μην γλιστραει ο κοσμος, θα προτεινα να εχετε κι απο ενα ζευγαρι μποτακια για ωρα αναγκης, γενικα εννοειται οτι παπουτσια εχουν ισια σολα αν εχει παγο απαγορευονται δια ροπαλου, αλλιως θα εξερευνησετε και το γερμανικο συστημα υγειας...:bleh:

CaveTravel

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Περου-Χιλη
3 πολυ καλα εστιατορια στο Βερολινο:
welcome - Restaurant Maximilians
Restaurant Balthazar Berlin
Restaurant | The Grand Berlin
Το πρωτο ειναι μια βαυαρεζικη μπυραρια με καλο φαγητο και καλες τιμες.Ειναι πολυ κοντα
στην σοκολατερι fassbender-rausch που νομιζω πως εχει ξανααναφερθει και αξιζει
μια επισκεψη.
Τα αλλα 2 ειναι πολυ καλα εστιατορια, μαζευουν πολυ καλο κοσμο αλλα ειναι καπως
τσουχτερα.

alkistismaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Μακριά απο μας το νοσοκομείο αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το γερμανικό σύστημα υγείας αλλά μέχρι εκεί δεν θέλω να το ζήσω απο κοντά!!!

a_nikos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
Μου ηρθε φωτηση, αν εχετε χρονο να πατε στο Spandau στo Brauhaus in Spandau . θα βρω και διευθυνση να ποσταρω, παρα πολυ καλο φαι και μπυρα παραγωγης τους, ισως η ωραιοτερη που εχω πιει...

a_nikos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
Μακριά απο μας το νοσοκομείο αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το γερμανικό σύστημα υγείας αλλά μέχρι εκεί δεν θέλω να το ζήσω απο κοντά!!!
Φιλος μου ειχε ραγισει το χερι του, και πηγε στο νοσοκομειο, στο charite συγκεκριμενα που ειναι και πανεπιστημιακη κλινικη, και τον εβαλαν κατω να κανουν μαθημα στους ειδικευομενους, και διαφωνουσαν μεταξυ τους αν εχει ραγισμα η οχι:bleh:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.602
Μέλη
39.346
Νεότερο μέλος
karatzas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα