alkistismaria
Member
Να μου λείπει ο γύρος που τον είχε στη Βιέννη σε τέντα 9 ευρώ μια πίτα και τρελαθήκαμε!Για όλα τ'άλλα σ'ευχαριστώ πολύ!!!
ναι, τα μη-τουριστικα μαγαζια εχουν μεγαλες μεριδες με λιγα λεφτα, επισης μακρια απο νερο σε εστιατορια, καλυτερα μπιριτσα, γενικα μπορεις να βρεις με γυρω στα 30? για δυο ατομα με ποτα μεσα, κι ισως κι επιδορπιοΤο περίεργο θα ήταν να μην το εκμεταλλευόταν.Πάντως ακριβώς είναι.Γενικά απο τιμές για φαγητό πως είναι;Γιατί έχω ακούσει για μεγάλες μερίδες και με 30 ευρώ 2 άτομα σκας.
Πολλα μαγαζια εχει στην Nollendorfplatz για φαγητο(εκει ειναι κι ο γυρας), απο ινδικο μεχρι τουρκικο, οτι τραβαει η καρδια σου, βεβαια το βραδυ θα δεις και ζευγαρια ιδιου φυλου, αλλα στο Βερολινο δεν ειναι και κατι τοσο τραβηγμενο... (U-Bhf Nollendorfplatz, U4, U1, U3, U2)Το περίεργο θα ήταν να μην το εκμεταλλευόταν.Πάντως ακριβώς είναι.Γενικά απο τιμές για φαγητό πως είναι;Γιατί έχω ακούσει για μεγάλες μερίδες και με 30 ευρώ 2 άτομα σκας.
αναλογως, αν χιονιζει εκεινες τις μερες και κατω ειναι καθαρα τοτε δεν υπαρχει θεμα, αμα χιονιζει ομως απο αρχες Δεκεμβριου κι εχει φτιαξει παγο τοτε ριχνουν χαλικι στα πεζοδρομια για να μην γλιστραει ο κοσμος, θα προτεινα να εχετε κι απο ενα ζευγαρι μποτακια για ωρα αναγκης, γενικα εννοειται οτι παπουτσια εχουν ισια σολα αν εχει παγο απαγορευονται δια ροπαλου, αλλιως θα εξερευνησετε και το γερμανικο συστημα υγειας...Όταν έχει χιόνι κυκλοφορείς άνετα δλδ είναι καθαρά τα πεζοδρόμια;
Φιλος μου ειχε ραγισει το χερι του, και πηγε στο νοσοκομειο, στο charite συγκεκριμενα που ειναι και πανεπιστημιακη κλινικη, και τον εβαλαν κατω να κανουν μαθημα στους ειδικευομενους, και διαφωνουσαν μεταξυ τους αν εχει ραγισμα η οχιΜακριά απο μας το νοσοκομείο αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το γερμανικό σύστημα υγείας αλλά μέχρι εκεί δεν θέλω να το ζήσω απο κοντά!!!