a_nikos
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βορεια Αμερικη
Κεντρο Βερολινου θεωρειται οτι περικλειεται απο το Ring Bahn, οχι μονο το Mitte...Παιδια κεντρο(mitte) θεωρειται η περιοχη γυρω απ την Under der linden του ανατολικου Βερολινου
Κεντρο Βερολινου θεωρειται οτι περικλειεται απο το Ring Bahn, οχι μονο το Mitte...Παιδια κεντρο(mitte) θεωρειται η περιοχη γυρω απ την Under der linden του ανατολικου Βερολινου
Καλησπέρα παιδιά. Έχω κανονίσει ταξίδι στο Βερολίνο 27-31/12 και θέλω τη βοήθεια σας. Ψάχνω για ξενοδοχείο μέσω του booking που να είναι σχετικά κοντά στο κέντρο της πόλης και συγχρόνως φθηνό. Όλα όσα βλέπω και είναι φθηνά έχουν κοινό μπάνιο, κάτι που θέλω να αποφύγω. Όλα τα άλλα είναι είτε πολύ μακριά από την πόλη, είτε ξεφεύγουν στη τιμή. Ενδεικτικά για δίκλινο θέλω να βρω κάτι ανάμεσα σε 60-90 ευρώ τη βραδιά.
Εκτός αυτού θέλω να ρωτήσω και κάτι άλλο: Έβαλα στο google maps να δω τι παίζει με τις οδούς και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και το πρόγραμμα δεν μου βγάζει για Βερολίνο! Είχε κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα της bundesliga η αγωνιστική δραστηριότητα σταματά στις 15/12 και ξεκινά πάλι στις 19/01.alkistismaria said:
1) Οπως ειπε ο φιλος το γερμανικο πρωταθλημα εχει ουτως ή αλλως διακοπη εκεινη την περιοδο, καθως το Olympiastadion πιθανον να ειναι σαν γηπεδο χοκει επι παγου...
δεν την εχω επισκεφθει για να ειμαι ειλικρινης, κατα περιοδους ομως ειχα δει διαφημισεις απο παραστασεις στο μετρο, κατι Don Giovani και τετοια. Καλυτερα κοιτα εδω Startseite - Deutsche Oper BerlinΕυχαριστώ απλά λέμε να μην πάμε σε πολλά μουσεία και ψάχνουμε άλλες δραστηριότητες!Νίκο ξέρεις κάτι για την όπερα του βερολίνου;
Home: Olympiastadion Berlin just google itΠαιδιά υπάρχει κάποιο tour για το Olympiastadion, γνωρίζει κανείς;