• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γερμανία Πάω Βερολίνο.Τι μου προτείνετε?

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Ωωωω... ευχαριστώ, με σκλαβώνεις!
Μιας που μίλησες για μουσεία, θέλω να πω τα εξής:
Έχει πλήθος μουσείων, όντως, και πρέπει κανείς να πάει μόνο και μόνο γι'αυτά. Όμως: μουσειολογικά, είναι μάλλον μετριότητες και το χειρότερο είναι ότι τουλάχιστον μέχρι το 2009 στα περισσότερα δεν είχαν επιγραφές στα αγγλικά. Εγώ, που δεν γνωρίζω γερμανικά, αναγνώριζα τα έργα από μόνος μου. Τεράστια αγένεια.
Πέρα από αυτό, όμως, βρίσκω ότι τα ομορφότερα μουσεία της πόλης είναι αυτό της Κέτε Κόλβιτς(#1!) και αυτό του Helmut Newton(γιατί σου μαθαίνει, αν δεν το γνωρίζεις ήδη, ότι δεν έκανε πορνογραφία, αλλά φωτογραφία υψηλών προδιαγραφών).

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Καλα καλα σε λιγο θα πλακωσουν αυτοι που πιστευουν οτι οι Γερμανοι ειναι φιλοι μας και θα τ' ακουσεις για τα καλα.
Εμενα παντως μ' αρεσει παρα πολυ το Βερολινο. Στο μονο που συμφωνω μαζι σου ειναι πως το Λονδινο ειναι σαφως ανωτερο (αν και αυτο δεν ισχυει μονο για το Βερολινο).

Borealis

Member
Διαγράφηκε από Borealis μετά από αυτολογοκρισία σαν υβριστικό, σόρρυ...

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Κάτω τα χέρια από την μεγιστότερη πόλη αυτού του πλανήτη.
Berlin uber alles.-

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Αγαπητέ SPROM, επιτέλους ήρθες! είσαι αυτό που έλειπε από το φόρουμ και η δική σου παρουσία (επιτέλους!) το αναπληρώνει. Εμ Μουσειολόγος εμ Ιστορικός τέχνης εμ Πολεοδόμος-Αρχιτέκτονας εμ θεατρολόγος εμ Ειδικός της Όπερας (πως να το πω αυτό, με ξεφεύγει) εμ Καμπαρελόγος (αυτό μου παραξέφυγε) εμ Παλαιοπώλης-ειδικός στις σπάνιες εκδόσεις.
Να σου θυμίσω ότι ακόμη δεν δήλωσες κριτικός κιν/φου για να μας πεις για τη Μπερνινάλε (προλαβαίνεις!)
Τι να τολμήσω να πω, αυτό το εμ σαμπού εμ κοντίσιονερ του Βερολίνου με έχει αφήσει άναυδο...τον Traveller τι τον έχεις?
Borealis, καταλαβαίνω ότι σε εξόργισα. Με τα περισσότερα από όσα ανέφερες έχω ασχοληθεί(και συνεχίζω να ασχολούμαι) για χρόνια. Δεν έχω ασχοληθεί με αρχιτεκτονική και σπάνιες εκδόσεις, αλλά έχω μάνα αρχιτέκτονα και πατέρα συλλέκτη. Το μόνο, όμως, για το οποίο πληρώνομαι είναι-εδώ γελάμε-... η κριτική κινηματογράφου! αχαχαχαχαχα εξωφρενικό;;
Ο Traveller μου φαίνεται συμπαθέστατος, παρεμπιπτόντως.
Όμως-ας σοβαρευτούμε- θέλεις να μου πεις τη γνώμη σου πάνω σε αυτά που είπα; Έχω διάθεση να το συζητήσουμε.

Borealis

Member
Borealis, καταλαβαίνω ότι σε εξόργισα. Με τα περισσότερα από όσα ανέφερες έχω ασχοληθεί(και συνεχίζω να ασχολούμαι) για χρόνια. Δεν έχω ασχοληθεί με αρχιτεκτονική και σπάνιες εκδόσεις, αλλά έχω μάνα αρχιτέκτονα και πατέρα συλλέκτη. Το μόνο, όμως, για το οποίο πληρώνομαι είναι-εδώ γελάμε-... η κριτική κινηματογράφου! αχαχαχαχαχα εξωφρενικό;;
Ο Traveller μου φαίνεται συμπαθέστατος, παρεμπιπτόντως.
Όμως-ας σοβαρευτούμε- θέλεις να μου πεις τη γνώμη σου πάνω σε αυτά που είπα; Έχω διάθεση να το συζητήσουμε.
Προς το παρόν χαίρομαι που πρόλαβες να δηλώσεις και την τελευταία ειδικότητά σου!
για τα υπόλοιπα θα τα συζητήσουμε

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Εγώ παλι, προς το παρόν, σε ευχαριστώ γιατί με ενέπνευσες και αποφάσισα ποιά πρέπει να είναι η εικόνα μου στο avatar! αχαχαχα
Περιμένω τη γνώμη σου για το Βερολίνο, αφού ούτως ή άλλως αυτό είναι το θέμα. Κατά πάσα πιθανότητα, θα μας διαγράψουν για όλη αυτή τη συζήτηση off topic. :(

Borealis

Member
Είσαι νέος στο φόρουμ και δεν ξέρεις πιθανότατα ότι η αντιπαθητική γιαγιούλα της φωτογραφίας επικοινωνεί με το φόρουμ μόνο μέσω του Traveller. Προετοιμάσου για μηνύσεις και εξώδικα.

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Δεν είμαι σίγουρος ότι σε καταλαβαίνω, αλλά από όσο ξέρω, ο Traveller έχει για avatar μία παράξενη αεροπορική εταιρία.
Κάτι που μοιαζει με Κορέα, αν θυμάμαι καλά.:rolleyes:

σαιτας

Member
Εγω δεν προκειται να σε πετροβολησω.Απλα απο φωτο που εχω δει ..δεν ειχα τρελαθει με την πολη .Ακουω διαφορα για εναλλακτικοτητα ...μουσεια...ζωη..κλπ κλπ
Καποια στιγμη θα παω ,αλλα δεν το βαζω και πρωτο στο προγραμμα.
Οποτε μιας και βρηκα και καποιον που να μην βγαζει διθυραμβους ...λεω ..ας παρω και μια αλλη αποψη.
μηπως να πας και να μην εκφερεις συνεχεια αποψεις απο φωτογραφιες ? ασε που μια αποψη εναντια στις 1000, σιγουρα ειναι λαθος.

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Τώρα τί έγινε; Αντί να την πει σε εμένα, την είπε σε εσένα KLEO.
Ο.Ο
Όντως, λένε ότι 'one million Elvis fans can't be wrong'. The thing is I don't like Elvis, λέω εγώ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom