chrispe
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΗΠΑ
Κατατοπιστικοτατη, να ‘σαι καλά
Μια χαρά είναι 4 μέρες στο Βερολίνο!!! Τα βλέπεις όλα και πας και μισή μέρα στο Potsdam.Πιστεύετε πως 4 full μέρες (5 διανυκτερεύσεις, αλλά η άφιξη θα είναι βράδυ) είναι αρκετές για Βερολίνο; Είναι τα φθηνότερα αεροπορικά που βρίσκω. Ή να κοιτάξω για κάπου αλλού και να επανέλθω όταν έχω στη διάθεσή μου περισσότερες μέρες;
Και πάλι μια χαρά είναι οι 4 μέρες. Προλαβαίνεις να τα δεις όλα. Ίσως να μην προλάβεις να κάνεις τη μισή μέρα στο Potsdam.Δεν είμαι ένθερμος οπαδός των μουσείων, μόνο στα πιο χαρακτηριστικά κάθε πόλης πηγαίνω. Αλλά μιλάμε για τέλος Νοέμβρη...
Δεν επιλέγεται μια ώρα από τις τρεις. Μπορείς να πας οποιαδήποτε ώρα από αυτές τις τρεις που έχεις επιλέξει και θα σε δεχτούν. Απλά να έχεις μαζί σου το μειλ επιβεβαίωσης της επίσκεψης σου που σου έστειλαν.Η bundestag σε πόσο καιρό σου απαντάει σε ποια απο τις αρχικές επιλογές σου εχει γίνει η τελική κράτηση για την επισκεψη;
Όχι, θα επιλέξουν τη μια από τις τρείς επιλογές σου και μόνο σε αυτή μπορείς να πας.Δεν επιλέγεται μια ώρα από τις τρεις. Μπορείς να πας οποιαδήποτε ώρα από αυτές τις τρεις που έχεις επιλέξει και θα σε δεχτούν. Απλά να έχεις μαζί σου το μειλ επιβεβαίωσης της επίσκεψης σου που σου έστειλαν.