Εμενα απαντησαν άμεσα, την επομενη μερα αν δεν κανω λαθος. Μηπως να δοκιμάσεις ξανα με νεα αιτηση?αυτό καταλαβα κι εγώ, γι αυτό ρώτησα σε ποσο καιρό απο την αρχική αιτηση ερχεται η απαντηση. Την αιτηση την εκανα Μ. Τετάρτη κι ακομη δεν μου εχουν απαντήσει.
Nα βγούμε από τα καταφύγια;Edit: λήξη συναγερμού, ύστερα την απάντηση σου είπα να ξανά κοιτάξω στα spam mail και τελικά είχε πάει εκεί
Καλώς όρισες καταρχάς ..καλημέρα σας. έγινα και εγω μέλος της παρέας σας. Πρόκειται να πάω βερολίνο τον αύγουστο και έχω διαβάσει όλες τις ιστορίες σας. Τι έχετε να προτείνεται για οικογένεια με 2 παιδιά 10 και 14 ετών; Aξιοθέατα κλπ. θα μεινουμε στο alexanderplatz. Tι συμφέρει για μεταφορες;Ευχαριστώ
Πολύ καλή επιλογή κατ'αρχάς το Βερολίνο για ταξιδι με παιδια!Προτεινω να μην παραλειψετε Μουσείο Φυσικής Ιστορίας,zoo, Μουσειο Περγαμου, Aqua dom,East Side Gallery και ίσως το Μουσείο στο checkpoint charlie (λόγω ιστοριας).Αφου θα μένετε Alexanderplatz μπορείτε να ανεβείτε στον πύργο της τηλεόρασης. Ισως για το μικρό σου να ήταν ενδιαφέρουσα κ μια επίσκεψη στη legoland(αν είναι φαν των Lego!) σε συνδυασμό με την επίσκεψη σας στην Potzdamer Platz.καλημέρα σας. έγινα και εγω μέλος της παρέας σας. Πρόκειται να πάω βερολίνο τον αύγουστο και έχω διαβάσει όλες τις ιστορίες σας. Τι έχετε να προτείνεται για οικογένεια με 2 παιδιά 10 και 14 ετών; Aξιοθέατα κλπ. θα μεινουμε στο alexanderplatz. Tι συμφέρει για μεταφορες;Ευχαριστώ