miranta
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΣΑΜΟΣ
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΡΩΣΙΑ
Εντάξει Samion ας μην το κουράζομαι άλλο ...φωνάζει και ο Def εγω ξέρω τι τράβηξα τόσα χρόνια γιαυτο και έφυγα απο την πατριδα μου δεν άντεχα την απομονωση την κακή ποιοτητα των συγκοινωνιών ειδικά τον Χειμώνα -και τα χρήματα που επρεπε να δίνω για να βρεθώ οπουδήποτε εξω απο αυτήεπιμένεις να χρησιμοποιείς τη λέξη "σκυλοπνίχτες" και για να τη δικαιολογήσεις αναφέρεσαι στο παρελθόν. ανέφερε ποιο πλοίο εννοείς σήμερα και τι ποσοστό αντιπροσωπεύει απ' αυτά του αιγαίου. δηλαδή ούτε και το Nissos Mykonos σου κάνει? μήπως να επανέλθεις στην πραγματικότητα του νησιού <30000 πληθυσμό? δεν είναι Κρήτη να ανταγωνίζονται οι κολοσσοί..και το πόσο θα πρέπει θα είναι η τιμή δεν εξαρτάται από τη γνώμη μας σίγουρα. είπαμε αγορά και ζήτηση. πίστεψέ με κανένα μα κανένα νησί δεν είναι ευχαριστημένο. ακόμα και στη Πάρο, Σύρο και στο Ηράκλειο γκρινιάζουν. ετσι είναι ο Έλληνας.
Και δεν καταλαβαινω δηλαδη γιατι να μην θέλω να υπάρχει μέριμνα και για τα νησια αυτα που ειναι μακρυα και με λιγο κόσμο Αυτο δεν ειναι το ιδανικό ;γιαυτο δεν πρεπει να προσπαθούμε;Πως μετα μιλάμε για αποκέντρωση ;Και τουλάχιστον μεχρι και περσι το καλοκαίρι υπήρχαν πλοια του τύπου Νταλιανα, Δημητρούλα και τα συναφή που κάναν 18 ώρες να φτάσουν !!!Ενα Μύκονος δεν σώζει την κατασταση !!!