miranta
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΣΑΜΟΣ
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΡΩΣΙΑ
Α ΒΡΕ MIO όλο του κινδύνου μου είσαι !η στα επαγγελματικά σου ή στα χόμπυ σου ...μπράβο !το ακριβώς αντίθετο απο μένα φοβάμαι τον αέρα , φοβάμαι τη θάλασσα !αστα να πάνε ...άσε που δεν μπορώ με τίποτα να βλέπω μόνο το φαγητό αχ!άλλος καημός και αυτός !δεν βάζω το κεφάλι μου στο νερό ούτε για αστείο Χαίρομαι που πέρασες τόσο όμορφα ...πάντα τέτοιαμιραντακι το ξενοδοχειο ηταν τελειο για 25 ευρω που πληρωσα.eixe 48 buncalows mesa se υπεροχους κηπους ολο λουλουδια και φοινικες.σαν εκταση ηταν τεραστιο.αιθουσα πρωινου υπαιθρια με continental πρωινο που συμπεριλαμβανε ενα τυπικο πρωινο αυτου του ειδους με αυγα σαλαμια τυρι γιαουρτι μελια κλπ. εγω δεν ειμαι και φαν του φαγητου...μονο τα κοιταζα.ο γαλλικος καφες του δε μου αρεσε αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο.
ειχε 2 minimarket ενα selfservice εστιατοριο ενα αλλο στη θαλασσα και το τρομερο bar sτη θαλασσα το οποιο ηταν το μονο ακριβο μερος του ξενοδοχειου,το ποτο που επινα ειχε 9 ευρω και οι καφεδες 4.υπηρχε πισινα μεγαλη με poolbar και σχολη καταδυσης με γερμανους εκπαιδευτες.πληρωσα το μαθημα για αρχαριους 35 ευρω αντι για 50 λογω οτι εμενα στο hotel και περιλαμβανε θεωρητικη και πρακτικη εκπαιδευση στα 5 μετρα.τα προχωρημενα μαθηματα πληρωνα 40 ευρω με 1 1/2 ωρες καταδυση βαθια στο πελαγος.πληροφοριακα ηθελε πολυ καλη φυσικη κατασταση.
το bluestar apaixto me sebasmo ston epibath.αυτο τα λεει ολα.