οκ...δεν θα κοιμηθω σημερα.Μην το κλεισεις ουτε με σφαιρες!!!!!!!η αναληψη ειναι ενα νησακι με μια εκκλησια απεναντι περιπου απο την παραλια Μικρο Πιπερι.Ουτε το ποδι σου δεν βαζεις εκει.! Δεν θα στο συνιστουσα. ειναι λιγο ψηλα.μην φανταστεις καμμια ανηφορα αλλα αν σκεφτεις οτι τα περισσοτερα εκει ειναι χτισμενα αμφιθεατρικα μπορει να φας και 40 σκαλια οπως εγω την πρωτη χρονια.Μην κλεισεις πουθενα. Το νησι ειναι αδειο. Οι περισσοτερες οικογ. επιχειρησεις φετος θα ανοιξουν απο μεσα Ιουνη. Θα βρεις τα καλλιτεροτερα αμα ψαξεις.Και οκ θα φας στο λιμανακι της Ναουσας στον "τσαχπινη" με τα χταποδακια του.Αυγουστο μονο αν εισαι ο Παπανδρεου η ο λαζοπουλος θα βρεις τραπεζι πριν τις 12.Επιμενω στον Αμπελα για φαγητο, θα τρελλαθεις. Στις Λευκες για καφε. Θα ακολουθησεις τον μοναδικο δρομο προς την εκκλησια και θα κατσεις στο καφενεδακι με τον Πλατανο.Στα ψητοπωλεια εφαγα σε ολα και οχι δεν τρελλαθηκα.Για καλο φαι θα πας στα χωρια.Καθαρα και ικανοποιητικα.Πριν πας Χρυση Ακτη θα σταματησεις στον Ξυλοφουρνο και θα παρεις τα καλλιτερα κεηκ του νησιου.Εχει κι αλλα πολλα ,αλλα σαν την σοκολατοπιτα του...Πριν την Χρυση θα δεις στο δρομο σου μια ταμπελα που λεει ταβερνα τα 5Φ. Να φας αφοβα.Μην πας Πουντα για μπανιο θα βλαστημισεις! 10 επισκεψεις στο νησι και δεν εχω βαλει ουτε νυχι!!!Λαγγερη φανταστικη παραλια,Αλυκες επισης,μοναστηρι για χαβαλε και χρυση για παντα. Κατσε να σου κανουν και μασαζ στην ξαπλωστρα να παθεις. Αυγουστο 35ευρω τα 45 λεπτα. Τσαμπα!Και σου μιλαω για το μασαζ!Και σε παρακαλω μην συγκρινεις την Παρο με την Συρο.Ετυχε να ανηκει στις Κυκλαδες...Να πας να περασεις τελεια και να κανεις και καμμια βουτια για μενα που αμφιταλαντευομαι Πολη η Παρισι? Ιδου η αποριαΒρε παιδια, δεν εχω κολλημα με την Παροικια, απλα μου εκανε εντυπωση που δεν αρεσει σε κανεναν,γι αυτο ρωτησα!!! Ουτως ή αλλως σκεφτομαι για Ναουσα. Και διαλεξα αυτη την εποχη για να μην εχει κοσμο. Γι αυτο βρηκα και καλες τιμες σε ολους. Μετα τις 17 Ιουλιου μου ελεγαν διπλη τιμη!!!!
Το ξενοδοχειο λεει ότι ''Βρίσκεται μόλις 5 λεπτά από το λιμανάκι της Νάουσας στην αμφιθεατρική τοποθεσία «ΑΝΑΛΗΨΗ». Σε απόσταση 300 μέτρα μπορείτε να εξυπηρετηθείτε από το ΚΤΕΛ, ΤΑΞΙ και τα περίφημα καϊκάκια για τις πανέμορφες παραλίες ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑ-ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ-ΛΑΓΓΕΡΙ.''
Αυτο θα ειναι κοντα στην πολη ή στην παραλια ή και στα δυο; Και μιας που λεει ''αμφιθεατρικη τοποθεσια'', θα είναι καμιά τεραστια ανηφορα;;; Δε θα το αντεξω μεσα στη ζεστη!!!
Αυτο που θελουμε ειναι ενα δωματιο καθαρο, που να ειναι κοντα στην πολη, ωστε το βραδυ να βγαινουμε βολτα με τα ποδια, μετα απο την ταλαιπωρια ολης της ημερας!!
Κοιταξα και στο booking και δε βρηκα καμια καλυτερη τιμη, αλλα ουτως ή αλλως δεν το εμπιστευομαι επειδη καποια στιγμη εκλεισα δωματιο στο εξωτερικο και οταν εφτασα με πληροφορησαν οτι δεν ειχε γινει η κρατηση!!! Οπότε καλυτερα με το πατροπαραδοτο τροπο.. κατευθειαν με τον ανθρωπο που εχει τα δωματια!!!
Οσο για το αν ειναι ακριβα το ρωταω επειδη θα μεινω 8 μερες και αλλο να δινουμε 30-40 ευρω ανα γευμα και άλλο 70!!! Αυτο εννοω... Στις διακοπες αλλωστε παντα χαλαμε λεφτα χωρις να το σκεφτομαστε. Αλλα οχι να πηγαινω και να θελω 60-70 ευρω καθε φορα που τρωμε 2 ανθρωποι, οπως την παθαμε στην Υδρα.
Οι παραλιες ειναι καλες; Καθαρες; Αν εχει παει καποιος στη Συρο, να βαλω σαν μετρο συγκρισης τις εκει παραλιες, τις οποιες θεωρω απαραδεκτες;; Ειναι χειροτερα στην Παρο; Αν ειναι να μην παω εκει !!!!
Γενικα εσεις εχετε καμια προταση για κανενα νησακι 5-6 ωρες το πολυ απο Πειραια, το οποιο να το θεωρειτε πολυ ωραιο και καλυτερο απο την Παρο;;; Ειμαι ανοιχτη σε προτασεις!!!
P.s και επειδη ειναι κυκλαδες μην τολμησεις να φυγεις χωρις μπουφαν και autan!!!