ο φιλος μου ο αρμανδος μου ειπε οτι στα reviews πιανει ανετα ενα 9αρακι!!!Για να σε βλέπω να ετοιμάζεσαι....
Ρε συ πας τέλη Ιούνη στην Πάρο και κλείνεις ξενοδοχείο μην χάσεις??
Αυτό με την πισίνα και το πρωινό σαν έξτρα κομφόρ το αναφέρεις? Η πισίνα θα είναι μια γούρνα και το πρωινό ένας καφές , μια πορτοκαλάδα Λακωνία, ένα βουτηράκι, μια μαρμελάδα και δυό φέτες ψωμί...
Κοιτα, χειροτερο απο τη Συρο, τουλαχιστον απο παραλιες, αποκλειεται να ειναι!!!!αν εισαι πιτσιρικάς και πας να γίνεις πίτα μια χαρά είναι αν είσαι πάνω από 25 το μέρος είναι για κλωτσιές... δύσκολα βρίσκεις χειρότερο κυκλαδονήσι... αυτή είναι ηγνώμη μου βέβαια... άλλοι το θεωρούν το σούπερ νησί... δεν εχουμε όλοι τα ίδια γούστα...
Καλημέρα παιδιά!!
Σκεφτόμαστε με το σύζυγο να πάμε μια εβδομάδα στην Πάρο μέσα στον Ιούλιο. Τί γνώμη έχετε για το νησί; Πού μου προτείνετε να μείνω, Παροικιά,Νάουσα ή καπου αλλού; Εάν έχετε να μου προτείνετε και κανένα ξενοδοχείο που σας αρεσει θα με βοηθησετε πααααρα πολυ !!!!
Και κατι ακομα. Απο τιμες γενικα τί παιζει; Θα μας φυγει μια περιουσια σε καφεδες, φαγητα κτλ;
Ευχαριστώ πολύ!!![/quot
καλησπερα και απο εμενα που ειμαι καινουργια στην παρεα.η τελευταια μου επισκεψη στο νησι ηταν περσι και ηταν η... δεκατη. Ο ιουλιος ειναι ο καλλιτερος μηνας γιατι το νησι δεν εχει ακομη...πατωσει!!!Εννοητε Ναουσα,ολα τα αλλα ειναι απλως...ωραια.Οι τιμες δεν ειναι και τοσο φοβερες οπως ακουγεται. Αν ρωτας τους ντοπιους θα φας καλα και στον Αμπελα,στο θαλαμι, θα φας τα καλλιτερα ψαρια του νησιου, σε μεριδες XL και τιμες S!
Τα ενοικιαζομενα ειναι τοσα πολλα,που αποκλειεται να μην βρεις Ιουλιο μηνα.Ακομη και στο τελος του. Επειδη νυσταζω απιστευτα θα συνεχισω αν σε ενδιαφερει αυριο... ενα μονο θα σου πω. η παραλια της Χρυσης Ακτης ηταν η φωτο στο κινητο μου που στα δυσκολα του χειμωνα ,με χαλαρωνε.Φροντισε μονο τα ακτοπλοικα σου, γιατι ετσι οπως εκαναν την γραμμη αντιστοιχει ενας τουριστας...σε 5 καταλυματα!!!!!!!!!!!!!!! καληνυχτα και εις αυριον με υγεια....