• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ο Ελληνας Φιλέας Φογκ

Kingston

Member
Οπως και να εχει σημασια εχει οτι ειδε ολο το κοσμο και μαγκια του,πολλοι απο εμας νομιζω οτι θα θελαμε να ειμασταν στη θεση του αλλα...Περι γυναικων σαν τις Ελληνιδες δεν υπαρχουν.Τυχαιο?Δεν νομιζω!:D

McElk

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
1.Αυτος δηλ ο τυπος αλλη δουλεια δεν εχει να κανει,του πληρωνουν και τα περισσοτερα ταξιδια 2. και σε καθε συνεντευξη που δινει 3. αραδιαζει ποιες γυναικες θεωρει ωραιοτερες ?
4. ... ο παραλληλισμος με τον original Φιλεα ειναι ατυχης.
1. Πως ! Είναι διευθυντικό στέλεχος σε μεγάλο ταξιδιωτικό πρακτορείο. Οργανώνει ταξίδια σε σπάνιους προορισμούς όπως Ανταρκτική, Αιθιοπία, Ιράν και συνοδεύει τα γκρουπ, ταξιδεύοντας 200-250 μέρες το χρόνο. Και όταν του μένει χρόνος κάνει … και κανένα ταξιδάκι σε κάποιο ακραίο προορισμό (π.χ. Αλεούτιες νήσοι)
2. Μόνο 3 έχω υπ’ όψη μου στις 9/5/2004 στην Καθημερινή της Κυριακής (έτυχε να κρατήσω και το φύλλο), στις 17/6/06 στα Νέα και την παρούσα (30/6/10). Α ! και μία σε τοπική ηπειρώτικη εφημερίδα. Υπάρχουν φελλοί που είναι πολύ συχνότερα στην επικαιρότητα. 3. Δεν «αραδιάζει» αυτός, οι δημοσιογράφοι τον ρωτούν. Στην πρώτη δεν υπάρχει αναφορά στην δεύτερη ανέφερε τις Χίμπα στη Βόρεια Ναμίμπια (αυτές θα θυμάται ο Yorgos) και στη τρίτη τις Βραζιλιάνες. Ούτε το 1 % της όλης συνέντευξης αποτελούν αυτές οι αναφορές. 4. Εγώ νομίζω ατυχής για τον κ. Φ. Φόγκ.

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
... Είναι διευθυντικό στέλεχος σε μεγάλο ταξιδιωτικό πρακτορείο. Οργανώνει ταξίδια σε σπάνιους προορισμούς όπως Ανταρκτική, Αιθιοπία, Ιράν και συνοδεύει τα γκρουπ, ταξιδεύοντας 200-250 μέρες το χρόνο. Και όταν του μένει χρόνος κάνει … και κανένα ταξιδάκι σε κάποιο ακραίο προορισμό (π.χ. Αλεούτιες νήσοι)
Πέρα απο συγκρίσεις και τα ρέστα , κρατάμε και το παρακάτω:
Ζευγάρι πολυταξιδεμένων φίλων που τον είχαν αρχηγό σε ταξίδι στη Μαδαγασκάρη, μου είπαν τα καλύτερα...

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Κι εγώ έχω ακούσει εξαιρετικά καλές κριτικές, ως επί το πλείστον και μάλιστα από άτομα την κρίση των οποίων εμπιστεύομαι.

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
. βρε παιδια δεν συζηταμε εδω αν ειναι καλος η οχι σαν ξεναγός και ανθρωπος, νομιζω οι περισσοτεροι κριτικαρουμε το θεμα του βραβειου ... οσο για τα αλλα χρυσος και αγιος ο ανθρωπος να ζησει αλλα τοσα χρόνια και να κανει 2 φορες τοπ γυρο του κοσμου..

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Πωπωπω...
τι ειμαστε τελικα εμεις οι Ελληνες!! Εναν καλο λογο δεν μπορουμε να πουμε για κανεναν!!:haha:

NTINA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Δεκατέσσερα χρόνια πριν, ήταν αυτός που βοήθησε εμένα και το ΄σύζυγό μου να διοργανώσουμε το πρώτο μας ταξίδι.
Είχαμε απευθυνθεί στο τουριστικό γραφείο που εργαζόταν και κατά τύχη πέσαμε πάνω του,χωρίς φυσικά να ξέρουμε τίποτα για το συγκεκριμένο άνθρωπο.
Αφιέρωσε αρκετό χρόνο στο να μας πει κάποια πράγματα για τον συγκεκριμένο προορισμό,αν και δεν ανήκε στις χώρες που είχε αναλάβει.
Η εντύπωση που μου άφησε ήταν, ότι πρόκειται για έναν ευγενικό άνθρωπο που δεν το έπαιζε καθόλου και με μεγάλο μεράκι γι αυτό που κάνει.
Το ταξίδι μας Ινδονησία Ταυλάνδη που τελικά κάναμε μόνοι μας
το οφείλουμε στον κύριο Μπάμπη.

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
Οπως και να εχει σημασια εχει οτι ειδε ολο το κοσμο και μαγκια του,πολλοι απο εμας νομιζω οτι θα θελαμε να ειμασταν στη θεση του αλλα...Περι γυναικων σαν τις Ελληνιδες δεν υπαρχουν.Τυχαιο?Δεν νομιζω!:D
Μονο που οσοι ελληνες πανε Ρουμανια, Σερβια κ.α. τους τρεχουν τα σαλια...
τυχαιο;;; δεν νομιζω....
:D:D:D:D:D:D

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
1. Πως ! Είναι διευθυντικό στέλεχος σε μεγάλο ταξιδιωτικό πρακτορείο. Οργανώνει ταξίδια σε σπάνιους προορισμούς όπως Ανταρκτική, Αιθιοπία, Ιράν και συνοδεύει τα γκρουπ, ταξιδεύοντας 200-250 μέρες το χρόνο. Και όταν του μένει χρόνος κάνει … και κανένα ταξιδάκι σε κάποιο ακραίο προορισμό (π.χ. Αλεούτιες νήσοι)
2. Μόνο 3 έχω υπ’ όψη μου στις 9/5/2004 στην Καθημερινή της Κυριακής (έτυχε να κρατήσω και το φύλλο), στις 17/6/06 στα Νέα και την παρούσα (30/6/10). Α ! και μία σε τοπική ηπειρώτικη εφημερίδα. Υπάρχουν φελλοί που είναι πολύ συχνότερα στην επικαιρότητα. 3. Δεν «αραδιάζει» αυτός, οι δημοσιογράφοι τον ρωτούν. Στην πρώτη δεν υπάρχει αναφορά στην δεύτερη ανέφερε τις Χίμπα στη Βόρεια Ναμίμπια (αυτές θα θυμάται ο Yorgos) και στη τρίτη τις Βραζιλιάνες. Ούτε το 1 % της όλης συνέντευξης αποτελούν αυτές οι αναφορές. 4. Εγώ νομίζω ατυχής για τον κ. Φ. Φόγκ.
Ποτε εβαλα αραγε αριθμηση στα λεγομενα μου και δεν το θυμαμαι....?

McElk

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Δεν έβαλες βέβαια εσύ. Εγώ έκανα την αρίθμηση για να απαντήσω μια προς μια στις ανακρίβειες και τα απαξιωτικά σχόλια που έγραψες για ένα θέμα που δεν γνώριζες, μόνο και μόνο για να ποστάρεις.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Κατω τα χέρια από Φιλεα Φογκ!!
Κατω τα χέρια από την Κλεοπάτρα (McElk είσαι άδικος, την γνώμη της εξέφρασε):D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651