Kingston
Member
Οπως και να εχει σημασια εχει οτι ειδε ολο το κοσμο και μαγκια του,πολλοι απο εμας νομιζω οτι θα θελαμε να ειμασταν στη θεση του αλλα...Περι γυναικων σαν τις Ελληνιδες δεν υπαρχουν.Τυχαιο?Δεν νομιζω!
1. Πως ! Είναι διευθυντικό στέλεχος σε μεγάλο ταξιδιωτικό πρακτορείο. Οργανώνει ταξίδια σε σπάνιους προορισμούς όπως Ανταρκτική, Αιθιοπία, Ιράν και συνοδεύει τα γκρουπ, ταξιδεύοντας 200-250 μέρες το χρόνο. Και όταν του μένει χρόνος κάνει … και κανένα ταξιδάκι σε κάποιο ακραίο προορισμό (π.χ. Αλεούτιες νήσοι)1.Αυτος δηλ ο τυπος αλλη δουλεια δεν εχει να κανει,του πληρωνουν και τα περισσοτερα ταξιδια 2. και σε καθε συνεντευξη που δινει 3. αραδιαζει ποιες γυναικες θεωρει ωραιοτερες ?
4. ... ο παραλληλισμος με τον original Φιλεα ειναι ατυχης.
Πέρα απο συγκρίσεις και τα ρέστα , κρατάμε και το παρακάτω:... Είναι διευθυντικό στέλεχος σε μεγάλο ταξιδιωτικό πρακτορείο. Οργανώνει ταξίδια σε σπάνιους προορισμούς όπως Ανταρκτική, Αιθιοπία, Ιράν και συνοδεύει τα γκρουπ, ταξιδεύοντας 200-250 μέρες το χρόνο. Και όταν του μένει χρόνος κάνει … και κανένα ταξιδάκι σε κάποιο ακραίο προορισμό (π.χ. Αλεούτιες νήσοι)
Μονο που οσοι ελληνες πανε Ρουμανια, Σερβια κ.α. τους τρεχουν τα σαλια...Οπως και να εχει σημασια εχει οτι ειδε ολο το κοσμο και μαγκια του,πολλοι απο εμας νομιζω οτι θα θελαμε να ειμασταν στη θεση του αλλα...Περι γυναικων σαν τις Ελληνιδες δεν υπαρχουν.Τυχαιο?Δεν νομιζω!
Ετσι,ετσι...Μονο που οσοι ελληνες πανε Ρουμανια, Σερβια κ.α. τους τρεχουν τα σαλια...
τυχαιο;;; δεν νομιζω....
Ποτε εβαλα αραγε αριθμηση στα λεγομενα μου και δεν το θυμαμαι....?1. Πως ! Είναι διευθυντικό στέλεχος σε μεγάλο ταξιδιωτικό πρακτορείο. Οργανώνει ταξίδια σε σπάνιους προορισμούς όπως Ανταρκτική, Αιθιοπία, Ιράν και συνοδεύει τα γκρουπ, ταξιδεύοντας 200-250 μέρες το χρόνο. Και όταν του μένει χρόνος κάνει … και κανένα ταξιδάκι σε κάποιο ακραίο προορισμό (π.χ. Αλεούτιες νήσοι)
2. Μόνο 3 έχω υπ’ όψη μου στις 9/5/2004 στην Καθημερινή της Κυριακής (έτυχε να κρατήσω και το φύλλο), στις 17/6/06 στα Νέα και την παρούσα (30/6/10). Α ! και μία σε τοπική ηπειρώτικη εφημερίδα. Υπάρχουν φελλοί που είναι πολύ συχνότερα στην επικαιρότητα. 3. Δεν «αραδιάζει» αυτός, οι δημοσιογράφοι τον ρωτούν. Στην πρώτη δεν υπάρχει αναφορά στην δεύτερη ανέφερε τις Χίμπα στη Βόρεια Ναμίμπια (αυτές θα θυμάται ο Yorgos) και στη τρίτη τις Βραζιλιάνες. Ούτε το 1 % της όλης συνέντευξης αποτελούν αυτές οι αναφορές. 4. Εγώ νομίζω ατυχής για τον κ. Φ. Φόγκ.