• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ο Ελληνας Φιλέας Φογκ

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Δεν έβαλες βέβαια εσύ. Εγώ έκανα την αρίθμηση για να απαντήσω μια προς μια στις ανακρίβειες και τα απαξιωτικά σχόλια που έγραψες για ένα θέμα που δεν γνώριζες, μόνο και μόνο για να ποστάρεις.
Με τιμα το οτι με ξεχωριζεις και διαλεξες εμενα μεσα απο τα ατομα που εξεφρασαν την αρνητικη αποψη.
Ευχαριστω πολυ.

McElk

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
KLEOPATRA Δεν ενοχλήθηκα από την αρνητική σου άποψη - και ποιο δικαίωμα θα είχα άλλωστε ; - αλλά από το ύφος που την εξέφρασες στο #17. Το ύφος αυτό και η φρασεολογία θα ταίριαζαν περισσότερο εάν ήθελες να σχολιάσεις κάποιον από τους παρατρεχάμενους σαχλαμαροειδών τηλεοπτικών εκπομπών και όχι τον άνθρωπο περί του οποίου η συζήτηση. Αυτό και μόνο προσπάθησα να σου επισημάνω, βάζοντας στην απάντησή μου στο #26 εισαγωγικά στη φράση σου «αραδιάζει» και η οποία (απάντησή μου) δεν αντιλαμβάνομαι τι άλλο μεμπτό είχε. Η αρίθμηση των φράσεων έχει καθαρά λόγο πρακτικό (αντιστοίχηση). Ανταπαντάς στο #34 όχι στην ουσία αλλά κάνοντας ειρωνικό σχόλιο και έτσι … έγινε το κακό. Αναγνωρίζοντας όμως ότι το σχόλιό μου στο #35 ήταν υπέρ του δέοντος δηκτικό και μη αρμόζον ιδίως προς εκπρόσωπο του ωραίου φύλου, το παίρνω πίσω.

Last edited by a moderator:

sezar7

Member
Ο Ολλανδός «Φιλέας Φογκ»

Θέλει να γυρίσει όλο τον κόσμο με το «κατσαριδάκι» του. Ο λόγος για τον Ολλανδό Teun Melis, που έφτασε χθες στη Ρόδο και ο οποίος με ένα πολύ μικρό αυτοκίνητο ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες από την πατρίδα του για να διασχίσει την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Ασία και να καταλήξει στη Μιανμάρ.

Σκοπός του ταξιδιού του είναι να φτάσει στο κράτος αυτό της νοτιοανατολικής Ασίας το οποίο κυβερνάται από στρατιωτικό καθεστώς και να δηλώσει έτσι τη συμπαράσταση του στο δοκιμαζόμενο λαό του.

Επίσης επιθυμεί καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής του να ενημερώσει όσους συναντήσει για το τι συμβαίνει στη Βιρμανία ή Μπούρμα (όπως ονομαζόταν παλιά το κράτος) μεταφέροντας μηνύματα ελπίδας για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Όπως δήλωσε σε τοπική εφημερίδα ξεκίνησε το Φεβρουάριο με το αυτοκίνητό του και εκτιμά ότι θα χρειαστεί συνολικά εννιά μήνες για να φτάσει στον προορισμό του.

Το ταξίδι του δια διαρκέσει μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς το αυτοκίνητο που διαθέτει μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα μόλις 40 χλμ την ώρα όπως δήλωσε ο ίδιος, όμως δεν το αλλάζει γιατί είναι ένα μοναδικό μίνι αυτοκίνητο, το οποίο προσελκύει το ενδιαφέρον του κόσμου.

Αυτό φυσικά εξυπηρετεί τους σκοπούς του και τον διευκολύνει παράλληλα στις μετακινήσεις.

Πηγή: Ροδιακή

Zougla online - Ο Ολλανδός «Φιλέας Φογκ»

Johnpro

Member
Μακαρι να ακουμπισουμε λιγο την ταξιδιωτικη του αιγλη , αλλα για το ρεκορ γκινες το βλεπω απο χλωμο εως και κιτρινο . θελει κανα δυο ακομη ζωες .
εδω ειναι οι πολυταξιδεμενοι αλλα σιγουρα θα υπαρχουνε και αλλοι που δεν ασχολουνται καν με το ιντερνετ :)

MTP - On the Road to Everywhere

να και ο αρχηγος ... Charles A Veley ,επισκευτικε 822 χωρες και του μενουνε μολις 50 :clap: αξιος αξιος :clap:

Traveller

Member
να και ο αρχηγος ... Charles A Veley ,επισκευτικε 822 χωρες και του μενουνε μολις 50 :clap: αξιος αξιος :clap:
Και ο Γκουσγκούνης ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΣ... μου φαίνεται πως ο Κώσταρος είχε "επισκεφθεί" 823 "χώρες" και του έσπασε το ρεκόρ του Charles!! Λες να του μένουνε κι αυτού μόλις 49??

joss

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
Να' ναι καλα ο ανθρωπος και να επισκευτει οσα περισσοτερα μερη μπορει. Μακαρι να ειμαστε και εμεις τοσο τυχεροι που να μας πληρωνανε αλλοι τη "τρελλα" μας - κανεις μας δεν θα ειχε επισκευτει κατω απο 150 χωρες.

Αλλος τροπος βεβαια ειναι να εχεις χρημα και να προσπαθεις να κανεις κατι για να σταματησεις τη βαρεμαρα σου, οπως ο κυριος παρακατω:

Most countries visited-world record set by Kashi Samaddar

Αντε με το καλο, και κανενα ταξιδακι προς Αρη, Ερμη, Aφροδιτη ... κλπ. Σιγα μη κολλησουμε στη Γη.

flora

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Αζόρες-Μαδέιρα
πότε πέρασε απο τη ρόδο;
και εγώ που ήμουν και δεν το πήρα χαμπάρι;;;!!!
να γυρίσει να με πάρει και εμένα μαζί του!!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Να ρε, ο Καναδός :)

chrisbd

Member
Καταλάβατε γιατί έκανε τόσα ταξίδια ....στο 03:50 κατάλαβα εγώ γιατί...:D

πρέπει να γίνει αξιότιμο μέλος του Travellstories .. η μήπως είναι και δεν το ξέρουμε...:roll:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom