• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Οφ τοπικ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
εχω περιεργεια να δω ποσα θεματα θα ανοιξουν ακομα με ακριβως το ιδιο θεμα

"ζηταμε νησακι με καλες παραλιες, οχι ακριβο , οχι πολυ ησυχο, να εχει και μπαρακια το βραδυ........"

και ακομα δε μπηκε ιουνης.....

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
εχω περιεργεια να δω ποσα θεματα θα ανοιξουν ακομα με ακριβως το ιδιο θεμα

"ζηταμε νησακι με καλες παραλιες, οχι ακριβο , οχι πολυ ησυχο, να εχει και μπαρακια το βραδυ........"

και ακομα δε μπηκε ιουνης.....

Είναι η εποχή τώρα. Κάθε χρόνο το ίδιο δε γίνεται? Όπως και με τα γαμήλια.
Και από Σεπτέμβριο-Οκτώβριο θα αρχίσουν οι υποψήφιοι Χριστουγεννιάτικοι προορισμοί.
Και πάλι από την αρχή...

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ενταξει .....με πηρε ο υπνος πανω στο πισι... ζζζζζζζζζζζζ μα τι καταντια ειναι τουτη :cool::cool:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
το έφτιαξες το κινητό;;;
ααα ναι ευτυχως!! καλα εχθες ειχα τρελη τσαντιλα με αυτο το θεμα!!!!
Με το που γυρισα σπιτι , το ξεχαρβαλωσα και εφτιαξε!
Το ειχε πιασει το γλυκι του:D

Glosoli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
ααα ναι ευτυχως!! καλα εχθες ειχα τρελη τσαντιλα με αυτο το θεμα!!!!
Με το που γυρισα σπιτι , το ξεχαρβαλωσα και εφτιαξε!
Το ειχε πιασει το γλυκι του:D
Θα σου κάνω δώρο ένα ξυπνητήρι για να μην έχεις προβλήματα αν ξαναχαλάσει κανά πρωί :bleh:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Θα σου κάνω δώρο ένα ξυπνητήρι για να μην έχεις προβλήματα αν ξαναχαλάσει κανά πρωί :bleh:
Σαν αυτο που ουρλιαζει "ξυπνα , ξυπνα" το πρωι?? αστο!!!! Θα παραιτηθω απο τη δουλεια μου

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Σαν αυτο που ουρλιαζει "ξυπνα , ξυπνα" το πρωι?? αστο!!!! Θα παραιτηθω απο τη δουλεια μου
Υπάρχει εφαρμογή για το κινητό σου που για να σταματήσει να βαράει, πρέπει να γράψεις το αποτέλεσμα της πρόσθεσης ή αφαίρεσης τριών τυχαίων τριψήφιων αριθμών που σου εμφανίζει. Σε ενδιαφέρει? Καλύτερο από το "ξύπνα, ξύπνα" ?

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Υπάρχει εφαρμογή για το κινητό σου που για να σταματήσει να βαράει, πρέπει να γράψεις το αποτέλεσμα της πρόσθεσης ή αφαίρεσης τριών τυχαίων τριψήφιων αριθμών που σου εμφανίζει. Σε ενδιαφέρει? Καλύτερο από το "ξύπνα, ξύπνα" ?
Σουλατσο...... εχει free wifi??

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Υπαρχουν παντως και χειροτερα: η κολλητη της κορης μου παιζοντας γυρισε το μενου στα αραβικα και προφανως προσθεσε καποια δυνατοτητα για να την ειδοποιει το κινητο για τις πεντε προσευχες που πρεπει να κανει ο πιστος μουσουλμανος ημερησιως. Επειδη οταν προστεθηκε αυτη η επιλογη το μενου ηταν στην αραβικη γλωσσα, η μικρη ειχε ξεχασει τι επρεπε να κανει για να την αφαιρεσει. Το αποτελεσμα ηταν οτι το κινητο κτυπουσε ξεκουδουνες ωρες (ακομη και αν ηταν κλειστο) για να ειδοποιηθει η νεαρα οτι ηταν η ωρα της να προσευχθει. Πικρα μεγαλη ειχε η μικρη στα αμφιθεατρο που γινοταν ρεζιλι... Ευτυχως που ο ηχος ηταν νορμαλ και δεν ηταν η φωνη του μουεζινη! Σκεφτοταν να αλλαξει κινητο, αλλα ειχε δωσει και μια περιουσια για αυτο και δεν την επαιρνε....

GTS

Member
Υπαρχουν παντως και χειροτερα: η κολλητη της κορης μου παιζοντας γυρισε το μενου στα αραβικα και προφανως προσθεσε καποια δυνατοτητα για να την ειδοποιει το κινητο για τις πεντε προσευχες που πρεπει να κανει ο πιστος μουσουλμανος ημερησιως. Επειδη οταν προστεθηκε αυτη η επιλογη το μενου ηταν στην αραβικη γλωσσα, η μικρη ειχε ξεχασει τι επρεπε να κανει για να την αφαιρεσει. Το αποτελεσμα ηταν οτι το κινητο κτυπουσε ξεκουδουνες ωρες (ακομη και αν ηταν κλειστο) για να ειδοποιηθει η νεαρα οτι ηταν η ωρα της να προσευχθει. Πικρα μεγαλη ειχε η μικρη στα αμφιθεατρο που γινοταν ρεζιλι... Ευτυχως που ο ηχος ηταν νορμαλ και δεν ηταν η φωνη του μουεζινη! Σκεφτοταν να αλλαξει κινητο, αλλα ειχε δωσει και μια περιουσια για αυτο και δεν την επαιρνε....
:haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη