fenia42
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Азербайджан
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
ΚρίμαΤελικα δεν σκοτωνω κανεναν. Σημερα ηταν ολοι αψογοι...
ΚρίμαΤελικα δεν σκοτωνω κανεναν. Σημερα ηταν ολοι αψογοι...
εχω περιεργεια να δω ποσα θεματα θα ανοιξουν ακομα με ακριβως το ιδιο θεμα
"ζηταμε νησακι με καλες παραλιες, οχι ακριβο , οχι πολυ ησυχο, να εχει και μπαρακια το βραδυ........"
και ακομα δε μπηκε ιουνης.....
το έφτιαξες το κινητό;;;Ενταξει .....με πηρε ο υπνος πανω στο πισι... ζζζζζζζζζζζζ μα τι καταντια ειναι τουτη
ααα ναι ευτυχως!! καλα εχθες ειχα τρελη τσαντιλα με αυτο το θεμα!!!!το έφτιαξες το κινητό;;;
Θα σου κάνω δώρο ένα ξυπνητήρι για να μην έχεις προβλήματα αν ξαναχαλάσει κανά πρωίααα ναι ευτυχως!! καλα εχθες ειχα τρελη τσαντιλα με αυτο το θεμα!!!!
Με το που γυρισα σπιτι , το ξεχαρβαλωσα και εφτιαξε!
Το ειχε πιασει το γλυκι του
Σαν αυτο που ουρλιαζει "ξυπνα , ξυπνα" το πρωι?? αστο!!!! Θα παραιτηθω απο τη δουλεια μουΘα σου κάνω δώρο ένα ξυπνητήρι για να μην έχεις προβλήματα αν ξαναχαλάσει κανά πρωί
Υπάρχει εφαρμογή για το κινητό σου που για να σταματήσει να βαράει, πρέπει να γράψεις το αποτέλεσμα της πρόσθεσης ή αφαίρεσης τριών τυχαίων τριψήφιων αριθμών που σου εμφανίζει. Σε ενδιαφέρει? Καλύτερο από το "ξύπνα, ξύπνα" ?Σαν αυτο που ουρλιαζει "ξυπνα , ξυπνα" το πρωι?? αστο!!!! Θα παραιτηθω απο τη δουλεια μου
Σουλατσο...... εχει free wifi??Υπάρχει εφαρμογή για το κινητό σου που για να σταματήσει να βαράει, πρέπει να γράψεις το αποτέλεσμα της πρόσθεσης ή αφαίρεσης τριών τυχαίων τριψήφιων αριθμών που σου εμφανίζει. Σε ενδιαφέρει? Καλύτερο από το "ξύπνα, ξύπνα" ?
Υπαρχουν παντως και χειροτερα: η κολλητη της κορης μου παιζοντας γυρισε το μενου στα αραβικα και προφανως προσθεσε καποια δυνατοτητα για να την ειδοποιει το κινητο για τις πεντε προσευχες που πρεπει να κανει ο πιστος μουσουλμανος ημερησιως. Επειδη οταν προστεθηκε αυτη η επιλογη το μενου ηταν στην αραβικη γλωσσα, η μικρη ειχε ξεχασει τι επρεπε να κανει για να την αφαιρεσει. Το αποτελεσμα ηταν οτι το κινητο κτυπουσε ξεκουδουνες ωρες (ακομη και αν ηταν κλειστο) για να ειδοποιηθει η νεαρα οτι ηταν η ωρα της να προσευχθει. Πικρα μεγαλη ειχε η μικρη στα αμφιθεατρο που γινοταν ρεζιλι... Ευτυχως που ο ηχος ηταν νορμαλ και δεν ηταν η φωνη του μουεζινη! Σκεφτοταν να αλλαξει κινητο, αλλα ειχε δωσει και μια περιουσια για αυτο και δεν την επαιρνε....