Pandora
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- θα δείξει...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία
Τώρα ησύχασα...Αν και δεν είμαι Βολιώτης απαντώ...
Ε φυσικά τι λές να τα τρώμε από το δέντρο;
Τώρα ησύχασα...Αν και δεν είμαι Βολιώτης απαντώ...
Ε φυσικά τι λές να τα τρώμε από το δέντρο;
Στα 32 δοντια που εχω ποσα να βγαλω;Η πρεφα παιζεται με 32 χαρτια της τραπουλας. Τα αλλα να τα πεταξετε δεν χρειαζονται.
Κολιτσιάνους και τσιτσίραυλα, μόνο σούσι λέμε.Εντάξει μη θεοποιήσουμε και τα τσιτσίραβλα, για τους πρώτους μεζέδες που φέρνουν συνήθως τουρσί και για να πιούμε αρκετό τσίπουρο καλό είναι αλλά μετά προτιμήστε θαλλασινά και στα κάρβουνα. Για τηγανητό ζητήστε κολιτσιάνους και θα με θυμηθείτε αλλά δύσκολο να έχει....
παρακαλω μεινετε οφ τοπικΚολιτσιάνους και τσιτσίραυλα, μόνο σούσι λέμε.
Υ.Γ. Εσύ πολλά ξέρεις, πρέπει να σ' έχουμε από κοντά. Στην επόμενη δική μας συνάντηση θα είσαι μέσα οπωσδήποτε.
ΟΚ, στη συνάντηση θά'χουμε και σούσι.παρακαλω μεινετε οφ τοπικ
Απο τσιπουρομεζέδες κάτι ξέρω μια και βολοδέρνω είκοσι και χρόνια εδώΚολιτσιάνους και τσιτσίραυλα, μόνο σούσι λέμε.
Υ.Γ. Εσύ πολλά ξέρεις, πρέπει να σ' έχουμε από κοντά. Στην επόμενη δική μας συνάντηση θα είσαι μέσα οπωσδήποτε.
Αχα! Προβλεπεται "ακαταλληλον δι' ανηλικους"...Μερικά περίεργα: συκωτια μπράσκας (είναι και αφροδισιακό) .Η πεσκανδρίτσα λέγεται μπράσκα εδώ. Μπρασκοουρές, σουπιές μικρές ψητές, ψαράκια στα κάρβουνα, σαρδέλλα, τώρα κάτι φούσκες δυσεύρετο μαλάκιο, κυδώνια ....κλ
καλή σας όρεξη....
Οσα ειναι χρυσα... τα αλλα δεν μπορω να τα πουλησω.Στα 32 δοντια που εχω ποσα να βγαλω;
Περίπου, αλλά άσ'το, μην το ζαλίζεις περισσότερο, πάω για ύπνο. Αύριο θα δούμε, αν βρω καλώς, αλλιώς, ε τι να κανουμε...Baba, κάτι τέτοιο δεν ψάχνεις;
![]()