_antonis_
Member
Σε dvd παίζει!!!Δεν ξερω, δεν εχω NOVA.
Σε dvd παίζει!!!Δεν ξερω, δεν εχω NOVA.
A, αυτο που ειναι κατω απο το σεμεν... χειροποιητο της γιαγιας μου, το πουλαω.Σε dvd παίζει!!!
Αφού είναι της γιαγιάς σου...A, αυτο που ειναι κατω απο το σεμεν... χειροποιητο της γιαγιας μου, το πουλαω.
Μάλιστα...δηλαδή αύριο δεν θα φάμε τσιτσίραυλα από την τσιτσιραυλιά ?Όχι γιατί θα βρέχεσαι και είναι νωρίς ακόμα μετά το Πάσχα και βλέπουμε. Είναι δέντρο και περιμένουμε να βγάλει φυλαράκια, δεν είναι σαλιγκάρια, αλλα αυτό το ξέρεις μια και έρχεσαι στο Βόλο.
τουρσί δεν γίνονται ???Μάλιστα...δηλαδή αύριο δεν θα φάμε τσιτσίραυλα από την τσιτσιραυλιά ?
Είναι off season ???????
Mας τα τάξανε
Να πάρετε σπόρους να βάλετε στο μπαλκόνι σας.Μάλιστα...δηλαδή αύριο δεν θα φάμε τσιτσίραυλα από την τσιτσιραυλιά ?
Είναι off season ???????
Mας τα τάξανε
όχι, μόνο σούσι.τουρσί δεν γίνονται ???
Ζητούνται επειγόντως σπόροι τσιτσιραυλιάς να τους φυτέψω απόψε, αφού έχει πανσέληνο που βλέπει μόνο ο Αντώνης...θα πιάσουνε λέτε ?Να πάρετε σπόρους να βάλετε στο μπαλκόνι σας.
Μάλιστα...δηλαδή αύριο δεν θα φάμε τσιτσίραυλα από την τσιτσιραυλιά ?
Είναι off season ???????
Mας τα τάξανε
τουρσί δεν γίνονται ???
βρε πινόκιοόχι, μόνο σούσι.
Ζητούνται επειγόντως σπόροι τσιτσιραυλιάς να τους φυτέψω απόψε, αφού έχει πανσέληνο που βλέπει μόνο ο Αντώνης...θα πιάσουνε λέτε ?
Προς Βολιώτες, ρωτάμε :
Τους κάνετε τουρσί ?
Αν και δεν είμαι Βολιώτης απαντώ...Ζητούνται επειγόντως σπόροι τσιτσιραυλιάς να τους φυτέψω απόψε, αφού έχει πανσέληνο που βλέπει μόνο ο Αντώνης...θα πιάσουνε λέτε ?
Προς Βολιώτες, ρωτάμε :
Τους κάνετε τουρσί ?