Καλα βρε βρωμοπαιδακια τι ΘΕΜΑΤΑΡΑ ειναι αυτη που ανοιξατε παλι.KLEOPATRA που εισαι;
Ας αρχίσουμε από τα χρώματα. Πόσα χρώματα έχει το ουράνιο τόξο? Τα ξέρουμε?Λοιπον θελω καποιος να μου κανει σεμιναριο.
Ποια ειναι η διαφορα του spam-off topic?
Λοιπόν Κλήο, η ερώτηση που σου έκανα ήταν σπαμ, ενώ εσύ ήσουν οφφ-τοπικ. Κατάλαβες τίποτα ή μπααααα?Ειδα σημερα 7 πρωι που σηκωθηκα ενα φοβερο
Ειχε ξημερωσει και ειχε ακομα φεγγαρι λαμπερο κ φωτεινο...τελειο.
Επισης ... εβλεπα ενα εργο χτες ...στις Ανδεις ειχε γινει το αεροπορικο δυστυχημα που για να επιβιωσουν εφαγαν ανθρωπινο κρεας ..δηλ τους νεκρους τους?
Η αγαπητή μας mariath μου είπε με π.μ. χθές βράδυ πού θα βρω. Πήγα σήμερα πρωί και αγόρασα. Πατ - κιουτ. Για Βόλο θα φύγουμε απόγευμα - ένεκα το γραφείο.baba εσύ τι κάνεις ακόμα εδώ;; Δεν θα έπρεπε ήδη να ήσουν προς αναζήτηση της μουτζαχεντίν μαντήλας και να κόβεις βόλτες στο Βόλο;
είσαι ον τόπικΗ αγαπητή μας mariath μου είπε με π.μ. χθές βράδυ πού θα βρω. Πήγα σήμερα πρωί και αγόρασα. Πατ - κιουτ. Για Βόλο θα φύγουμε απόγευμα - ένεκα το γραφείο.
Τι να κάνω ο καψερός? Προσπαθώ να δώσω παραδείγματα στην Κλήο μπας και καταλάβει, αλλά το απλανές βλέμμα της άλλες ενδείξεις μου δείνει...είσαι ον τόπικ