• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Οφ τοπικ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
εβαλα στο γκουγκλη N651/77.
και βγηκε :)
Τελικά το γούγλη μάλλον εξατομικεύεται καθώς στις αναζητήσεις μου ποτέ δεν μου είχε βγει αυτή η σελίδα...

Toν αποτελείωσες τώρα...Ο Σπυρέτος ξέρει να χειρίζεται λαμπρά μόνο τον Γκούγκλη Γης, Γκούγλη Χάρτες κλπ.
Τι αυθάδειες είναι αυτές στον θείο σου? τι λέει το μέλλον για αυτή σου την συμπεριφορά?:bleh:

Μπορείς να ψάχνεις και στην ιστοσελίδα του εθνικού τυπογραφείου.
Το παρακάτω link είναι κατευθείαν για τις αναζητήσεις. :D

Αναζητήσεις
"Αχ τι ντροπή, τέτοια ντροπή"... Θέλω ιντερνετικά φροντιστήρια... Τελικά μόνο το Γκούγκλη Γης και Γκούγλη Χάρτες χειρίζομαι..... Ευχαριστώ πολύ Anny!

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Τι αυθάδειες είναι αυτές στον θείο σου? τι λέει το μέλλον για αυτή σου την συμπεριφορά?:bleh:
Ότι προχωρώ λαμπρά χωρίς φόβο και πάθος :bleh:

"Αχ τι ντροπή, τέτοια ντροπή"... Θέλω ιντερνετικά φροντιστήρια... Τελικά μόνο το Γκούγκλη Γης και Γκούγλη Χάρτες χειρίζομαι..... Ευχαριστώ πολύ Anny!
Άμα τα λέω εγώ...:D

piccolo_mondo

Member

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Σπύρο είσαι πολυ ομορφος -πετυχημένος-τζέντλεμαν-ψηλός-τρώς απ όλα κλπ..
αυτά μετράνε για να έχω την ευνοιά σου???:bleh:

(οτι μπορώ κάνω και γώ):D

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
kalspiros μπες κι στο eMichanikos.gr - Αρχικη . Επισης υπαρχει και η

mechpedia , κατι αναλογο με τη wikipedia (οπως καταλαβαινεις δεν ειναι και τοσο αξιοπιστη).

Κι αν τα βρεις πολυ πολυ σκουρα, περνα μια βολτα απο τη Μαρνη να παρεις οτι θες...

ΥΓ Καλο ξεμπερδεμα με αυτο το Ν651/77 απο τους πιο αμφιλεγομενους.
Ευτυχως που ασχολουμαι μονο με ΕΛΟΤ και Ευρωκωδικες γιατι η τεχνικη νομοθεσια μας ειναι για τα πανηγυρια.

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Σπύρο είσαι πολυ ομορφος -πετυχημένος-τζέντλεμαν-ψηλός-τρώς απ όλα κλπ..
αυτά μετράνε για να έχω την ευνοιά σου???:bleh:

(οτι μπορώ κάνω και γώ):D
Για την εύνοια σίγουρα μετράνε κι άλλα πράγματα αλλά εσύ βρε παιδί μου είσαι και η spam queen δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω...:D

kalspiros μπες κι στο eMichanikos.gr - Αρχικη . Επισης υπαρχει και η mechpedia , κατι αναλογο με τη wikipedia (οπως καταλαβαινεις δεν ειναι και τοσο αξιοπιστη).

ΥΓ Καλο ξεμπερδεμα με αυτο το Ν651/77 απο τους πιο αμφιλεγομενους.
Ευτυχως που ασχολουμαι μονο με ΕΛΟΤ και Ευρωκωδικες γιατι η τεχνικη νομοθεσια μας ειναι για τα πανηγυρια.
Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας! Tripakia οι σελίδες είναι super να σαι καλά!

SkullFlower

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona- Perpignan
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
Τελικά το γούγλη μάλλον εξατομικεύεται καθώς στις αναζητήσεις μου ποτέ δεν μου είχε βγει αυτή η σελίδα...
Όχι μάλλον, εξατομικεύεται και αυτό έχει τα καλά του και τα κακά του. Μία λύση είναι να σβήνεις τα coockies σου με ότι συνεπάγεται αυτό είτε με την επιλογή private broswing από τον broswer σου..

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Όχι μάλλον, εξατομικεύεται και αυτό έχει τα καλά του και τα κακά του. Μία λύση είναι να σβήνεις τα coockies σου με ότι συνεπάγεται αυτό είτε με την επιλογή private broswing από τον broswer σου..
Φυσικα και εξατομικεύεται.... και σου δίνει και έλεγχο:
Google Ads Preferences

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376