• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Οφ τοπικ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

SkullFlower

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona- Perpignan
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
Φυσικα και εξατομικεύεται.... και σου δίνει και έλεγχο:
Google Ads Preferences
αυτό αν δεν κάνω λάθος έχει σχέση μόνο για τις σελίδες που διαφημίζονται από τη google (οι πρώτες επιλογές που βγαίνουν κτλ). Σύμφωνα με τα cookies αλλάζουν και τα αποτελέσματα αναζήτησης που βγαίνουν άσχετα αν είναι διαφημιζόμενα ή όχι.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
αυτό αν δεν κάνω λάθος έχει σχέση μόνο για τις σελίδες που διαφημίζονται από τη google (οι πρώτες επιλογές που βγαίνουν κτλ). Σύμφωνα με τα cookies αλλάζουν και τα αποτελέσματα αναζήτησης που βγαίνουν άσχετα αν είναι διαφημιζόμενα ή όχι.
Ναι, αλλά αν επιλέξεις opt-out αυτό ισχύει και για το ranking...

piccolo_mondo

Member
Πωπω, τι εχω παθει βραδιατικα.. διαβαζω ιστοριες για Φιτζι, Παπουα, Μπορα Μπορα.. κ εχω φυγει (δυστυχως μονο νοερα)

Aria_C

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στ' αυγά μου :(
Ταξίδι-Όνειρο
Υποσαχάρια Αφρική
ρε tripakia μιας και το έχεις με τις πολεοδομίες, δε μου στέλνεις και τον N651/77.. έχω φάει τα μάτια μου από το απόγευμα κι ακόμα να τον βρω στο net....
Βρε παιδάκι... Έχεις τέτοια προβλήματα και δεν βάζεις μια φωνή να τρέξω προς βοήθεια; Τι τα έχουμε τα γαλόνια;:cool:
Άσε που αν δεν κάνω κάτι για σένα, μετά με τι μούτρα θα σου ζητήσω να με βοηθήσεις στην οργάνωση του ταξιδιού στην Γκάνα για τον επόμενο χειμώνα;
:bleh::bleh::bleh:

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Άσε που αν δεν κάνω κάτι για σένα, μετά με τι μούτρα θα σου ζητήσω να με βοηθήσεις στην οργάνωση του ταξιδιού στην Γκάνα για τον επόμενο χειμώνα;
:bleh::bleh::bleh:

ΩΩΩ Ψήνεται Γκάνα?? Άντε με τις ευχές (και προτροπές) μου τέκνον μου! άς έχω να συζητάω με κάποιον τα της Ακκρά!
Τώρα για τα νομικά, οι σελίδες που μου πρότειναν οι παραπάνω ήταν υπέρ-αρκετές άρα πλέον θα σε ενοχλήσω για μεμονωμένες περιπτώσεις:cool:
Ευχαριστώ πολύ πάντως!

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Γιατί είναι τόσο ακριβές οι πτήσεις εντός νότιας Αμερικής;

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Και με τους Φαρισαίους το κοτόπουλο με την αραβική; Ταιριάζει, δε μπορώ να πω..:D

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Αυτή η Βιττωράκη Μαρία θα πάει τελικά Βραζιλία; :rolleyes:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com