tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Σε απολυουν;Αυριο τελευταια μερα στη δουλεια... HOORAYYYYY!!!!!
Σε απολυουν;Αυριο τελευταια μερα στη δουλεια... HOORAYYYYY!!!!!
Ω ναι. Το κάνω κάθε χρόνο έτσι. 15 χαλαρότερες μέρες στο γραφείο πριν τις κανονικές διακοπές....Υπέροχο συναίσθημα να κάνεις μίτινγκ και να ανακαλύπτεις ότι για όλους όσοι πάνε διακοπές 1-15/8, η ΑΜΕΣΩΣ επόμενη εργάσιμη θεωρείται αρχή δουλειάς για το νέο έτος για όλους...και "Α! Θα λείπεις τέλη αυγούστου; τέλη αυγούστου; τόσο αργά; μα έχουμε κλείσει ένα σωρό ραντεβού για τη νέα χρονιά"
Ευτυχώς έχω πάρει τις προφυλάξεις μου για να μη συγχύζομαι πλέον...
Εγώ έχω σκάσει
Βρε βαλιτσα τετοια κακια; Χαιρεσαι που εσκασε η fenia;
Εσυ πας και σε γραφειο; Ειχα την εντυπωση πως εισαι μονιμως μεσα σε ενα αεροπλανο...Ω ναι. Το κάνω κάθε χρόνο έτσι. 15 χαλαρότερες μέρες στο γραφείο πριν τις κανονικές διακοπές....
Χαίρομαι που αύριο είναι η τελευταία μέρα της Ευαγγελίας στη δουλειά..αλλά χάρηκα με χρονοκαθυστέρηση πάλιΒρε βαλιτσα τετοια κακια; Χαιρεσαι που εσκασε η fenia;
Συμφωνώ απόλυτα σ'αυτό που λες, αυτή είναι και η λογική μου που πάω τόσο αργά...Αλλά στο μήνυμα ειρωνευόμουν με το "υπέροχο"...σήμερα μου τη ψιλοείπαν που θα λείπω διακοπές τότε, γιατί πρέπει να είμαι παρούσα στα ραντεβού. Ο φασισμός των πρωτοδεκαπενθημεροαυγουστουπαραθεριστώνΩ ναι. Το κάνω κάθε χρόνο έτσι. 15 χαλαρότερες μέρες στο γραφείο πριν τις κανονικές διακοπές....
Και όμως. Και η πλάκα είναι που τελευταία το γραφείο μου με βλέπει και λιγάκι, παλιότερα ήμουν από meeting room σε meeting room (talk about 6ώρες συναντήσεις την ημέρα, να βγαίνεις από την τελευταία και να θες 3 ώρες να συνέλθεις...)Εσυ πας και σε γραφειο; Ειχα την εντυπωση πως εισαι μονιμως μεσα σε ενα αεροπλανο...
Φαντάσου οι υπόλοιποι πόση ώρα θα θέλουν για να συνέλθουνtalk about 6ώρες συναντήσεις την ημέρα, να βγαίνεις από την τελευταία και να θες 3 ώρες να συνέλθεις...