• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Οφ τοπικ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Εγώ έχω σκάσει

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Υπέροχο συναίσθημα να κάνεις μίτινγκ και να ανακαλύπτεις ότι για όλους όσοι πάνε διακοπές 1-15/8, η ΑΜΕΣΩΣ επόμενη εργάσιμη θεωρείται αρχή δουλειάς για το νέο έτος για όλους...και "Α! Θα λείπεις τέλη αυγούστου; τέλη αυγούστου; τόσο αργά; μα έχουμε κλείσει ένα σωρό ραντεβού για τη νέα χρονιά"

Ευτυχώς έχω πάρει τις προφυλάξεις μου για να μη συγχύζομαι πλέον...
Ω ναι. Το κάνω κάθε χρόνο έτσι. 15 χαλαρότερες μέρες στο γραφείο πριν τις κανονικές διακοπές....

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ω ναι. Το κάνω κάθε χρόνο έτσι. 15 χαλαρότερες μέρες στο γραφείο πριν τις κανονικές διακοπές....
Εσυ πας και σε γραφειο; Ειχα την εντυπωση πως εισαι μονιμως μεσα σε ενα αεροπλανο...

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Βρε βαλιτσα τετοια κακια; Χαιρεσαι που εσκασε η fenia;
Χαίρομαι που αύριο είναι η τελευταία μέρα της Ευαγγελίας στη δουλειά..αλλά χάρηκα με χρονοκαθυστέρηση πάλι :)

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Συμφωνώ απόλυτα σ'αυτό που λες, αυτή είναι και η λογική μου που πάω τόσο αργά...Αλλά στο μήνυμα ειρωνευόμουν με το "υπέροχο"...σήμερα μου τη ψιλοείπαν που θα λείπω διακοπές τότε, γιατί πρέπει να είμαι παρούσα στα ραντεβού. Ο φασισμός των πρωτοδεκαπενθημεροαυγουστουπαραθεριστών

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Εσυ πας και σε γραφειο; Ειχα την εντυπωση πως εισαι μονιμως μεσα σε ενα αεροπλανο...
Και όμως. Και η πλάκα είναι που τελευταία το γραφείο μου με βλέπει και λιγάκι, παλιότερα ήμουν από meeting room σε meeting room (talk about 6ώρες συναντήσεις την ημέρα, να βγαίνεις από την τελευταία και να θες 3 ώρες να συνέλθεις...)

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
talk about 6ώρες συναντήσεις την ημέρα, να βγαίνεις από την τελευταία και να θες 3 ώρες να συνέλθεις...
Φαντάσου οι υπόλοιποι πόση ώρα θα θέλουν για να συνέλθουν :D

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Δε ξέρω εσείς τι λέτε, ξέρω ότι ο taver έχει στάνταρντ την πιο ωραία δουλειά του κόσμου. Πάω να πιω την καιπιρινια μου τώρα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.384
Νεότερο μέλος
Lilla