• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Οφ τοπικ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Vally

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο (;)
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΥ,Καραϊβική, Μαρόκο
Δε ξέρω εσείς τι λέτε, ξέρω ότι ο taver έχει στάνταρντ την πιο ωραία δουλειά του κόσμου. Πάω να πιω την καιπιρινια μου τώρα
Η οποία για εμάς τις αδαείς ποια είναι;; Την καϊπρίνια την αφήνω ασχολίαστη... :lol:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Υποκλινομαι.... Παρακαλω ακουστε το ΟΛΟ !!!

Last edited by a moderator:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Η οποία για εμάς τις αδαείς ποια είναι;; Την καϊπρίνια την αφήνω ασχολίαστη... :lol:
Τα ταξίδια δεν έχουν καμία σχέση με τη δουλειά μου. Κατά τα άλλα, δεν επιθυμώ να υπάρχει η παραμικρή αναφορά στην καθεαυτή δουλειά μου σε ένα forum στο internet.

Vally

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο (;)
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΥ,Καραϊβική, Μαρόκο
Τα ταξίδια δεν έχουν καμία σχέση με τη δουλειά μου. Κατά τα άλλα, δεν επιθυμώ να υπάρχει η παραμικρή αναφορά στην καθεαυτή δουλειά μου σε ένα forum στο internet.
Ναι, βασικά δεν το διατύπωσα σωστά... :roll:Αυτό εννοούσα κι εγώ, αν έχει σχέση με ταξίδια.
Τώρα λεπτομέρειες προς Θεού δε θέλω... :lol: Δεν είμαι κι η Ιντερπόλ δα...:haha:

Vally

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο (;)
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΥ,Καραϊβική, Μαρόκο
Υποκλινομαι.... Παρακαλω ακουστε το ΟΛΟ !!!
Αυτό το τραγούδι είναι υπέροχο όπως και να το ακούσεις... :clap:
Προσωπικά μου αρέσει και η εκτέλεση της Τζόπλιν που είναι εντελώς διαφορετική (χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι την προτιμώ έναντι των υπολοίπων).

Last edited by a moderator:

Vally

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο (;)
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΥ,Καραϊβική, Μαρόκο
Οκ. Άμα είναι να μου το πει και να με σκοτώσει μετά, προτιμώ να μείνω στο σκοτάδι... :cool::cool:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Οκ. Άμα είναι να μου το πει και να με σκοτώσει μετά, προτιμώ να μείνω στο σκοτάδι... :cool::cool:
Βρε της Ιντερπολ ειπαμε πως ειναι οχι της Ναπολιτανικης Μαφιας... γιατι να σε σκοτωσει;

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
o taver ειναι Ελληνας κροισος με 5 γραμματα.....:haha:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Παντως τωρα που πιασαμε τους πλουσιους... ο γειτονας μου δηλωσε χθες πως ετοιμαζει γραφειο διαχειρησης περιουσιας και επενδυσεων. Μετα απο λιγο μου εδωσε να καταλαβω πως το γραφειο θα ασχολειται μονο με τη δικη του περιουσια!!!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.384
Νεότερο μέλος
Lilla