Η οποία για εμάς τις αδαείς ποια είναι;; Την καϊπρίνια την αφήνω ασχολίαστη...Δε ξέρω εσείς τι λέτε, ξέρω ότι ο taver έχει στάνταρντ την πιο ωραία δουλειά του κόσμου. Πάω να πιω την καιπιρινια μου τώρα
Η οποία για εμάς τις αδαείς ποια είναι;; Την καϊπρίνια την αφήνω ασχολίαστη...Δε ξέρω εσείς τι λέτε, ξέρω ότι ο taver έχει στάνταρντ την πιο ωραία δουλειά του κόσμου. Πάω να πιω την καιπιρινια μου τώρα
Από τα σημερινά meetings, ναι. Από το jet lag, έχω κάτι ψιλο-εκκρεμότητες ακόμα....Taver συνηλθες????
Τα ταξίδια δεν έχουν καμία σχέση με τη δουλειά μου. Κατά τα άλλα, δεν επιθυμώ να υπάρχει η παραμικρή αναφορά στην καθεαυτή δουλειά μου σε ένα forum στο internet.Η οποία για εμάς τις αδαείς ποια είναι;; Την καϊπρίνια την αφήνω ασχολίαστη...
Ναι, βασικά δεν το διατύπωσα σωστά... :roll:Αυτό εννοούσα κι εγώ, αν έχει σχέση με ταξίδια.Τα ταξίδια δεν έχουν καμία σχέση με τη δουλειά μου. Κατά τα άλλα, δεν επιθυμώ να υπάρχει η παραμικρή αναφορά στην καθεαυτή δουλειά μου σε ένα forum στο internet.
Αυτό το τραγούδι είναι υπέροχο όπως και να το ακούσεις...Υποκλινομαι.... Παρακαλω ακουστε το ΟΛΟ !!!
Ο taver ομως ειναι...Δεν είμαι κι η Ιντερπόλ δα...
Βρε της Ιντερπολ ειπαμε πως ειναι οχι της Ναπολιτανικης Μαφιας... γιατι να σε σκοτωσει;Οκ. Άμα είναι να μου το πει και να με σκοτώσει μετά, προτιμώ να μείνω στο σκοτάδι...