ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
Ποπω κοιμηθηκα το μεσημερι για πρωτη φορα μετα απο πολυ καιρο και μαλλον με βλεπω να κανω ολονυκτια..........
Δεν εγραψες ομως που ειναι το 2ο μαγαζινα παει και να φαει granola και bagel with cream cheese για πρωινο
εγω παλι δε...Ποπω κοιμηθηκα το μεσημερι για πρωτη φορα μετα απο πολυ καιρο και μαλλον με βλεπω να κανω ολονυκτια..........
με κουφανες τωρα!!! Το ιδιο ειναι παιδι μου!! Το BIRCH !!!!!!!!!!!!Δεν εγραψες ομως που ειναι το 2ο μαγαζι
Τωρα πισω απο ποιο φλυτζανι κοιταμε?
Ο Σπυρος εχει παει και ξερει.
έτσι. να διευκρινιστεί ότι εγώ μπορώ να διασταυρώσω απόψεις για τα bagel και άντε και για το λαχανοκυπαρισσί του τοίχου. για λοιπά αντικείμενα πόθου, πληροφορία καμίανα παει και να φαει granola και bagel with cream cheese για πρωινο
Gute nachtεγω παλι δε...
αποχωρω, καληνυχτα σ'εσενα ευαγγελια κ στους λοιπους παροντες!
Έλα, μην απογοητεύεσαι..ξαναπροσπάθησε το..κι αν δεις ότι σαν υδραυλικός δεν σε πάει, τότε δοκίμασε τις ικανότητες σου σαν ηλεκτρολόγος..!!!Απέτυχα παταγωδώς σαν υδραυλικός σήμερα...
Όχι όχι, είμαι κάθετος! Είναι πιο επικίνδυνα τα ηλεκτρολογικά... Αν δείς ότι δε σε πάει, κάλεσε έναν!Έλα, μην απογοητεύεσαι..ξαναπροσπάθησε το..κι αν δεις ότι σαν υδραυλικός δεν σε πάει, τότε δοκίμασε τις ικανότητες σου σαν ηλεκτρολόγος..!!!
Θα ξεκινήσει απο τα πολύ πολύ απλά..κατεβάζουμε το γενικό διακόπτη και αλλάζουμε λάμπα..στα πιο δύσκολα, φωνάζουμε τον ειδικό !!!πόσο θα του στοιχίσει?..50 - 100 ευρουλάκια η επίσκεψη !!! όσο δηλ. ένα εισιτήριο στο εξωτερικό..Όχι όχι, είμαι κάθετος! Είναι πιο επικίνδυνα τα ηλεκτρολογικά... Αν δείς ότι δε σε πάει, κάλεσε έναν!
Αν σου πω ότι έχω ένα τώρα πάνω στη γραφείο μου;
Κάτι τέτοιο μου λύπει για να γίνει η δουλειά... (a pair of needle pliers)