ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
ο Oleg Protasov δεν ηταν καποτε παικτης και προπονητης σε Ελληνικη ομαδα ή κανω λάθος?
Ουτε μια;Αν υπαρχει καμμια αμορφωτη απο το Απεσωκαρι, ας στειλει ενα pm να κλεισουμε ενα ραντεβου με σκοπο το γαμο!!!
Bahari ποτε να ερθω να με κερασεις Pani Puri απο τα χερακια σου;Αντιγράφεις ό,τι βρίσκεται μετά το "ίσον". Για παράδειγμα στο βίντεο [URL="- Pani Puri Recipe by Manjula, Indian Vegetarian Cooking[/URL], βάζεις μόνο το OBUM86Q87HA&feature=player_embedded
Αα μπραβο !! Εκανα ζαπινγκ και τον ειδα σε ρωσσικο καναλι και λεω "βρε αυτος κατι μου θυμιζει"... Σχωρατε με αλλα ειμαι βαζελακι (6αστερο)Bahari μου ευχαριστώ!!! Τα κατάφερα. Σου χρωστάω κέρασμα.
Ο Προτάσοφ ήταν προπονητής του Ολυμπιακού, γιατί ρωτάς? κατεβαίνει κι αυτός στην Γιουροβίζιον?
Μέγα αμάρτημα!!! 40 πατερημά, 2 επισκέψεις στην Παναγιά της Τήνου και 23 στο Καραισκάκη. Αλλά ακόμα και έτσι... σκούρα τα πράγματα.Αα μπραβο !! Εκανα ζαπινγκ και τον ειδα σε ρωσσικο καναλι και λεω "βρε αυτος κατι μου θυμιζει"... Σχωρατε με αλλα ειμαι βαζελακι (6αστερο)
Χα, χα... Ένα τυχαίο βίντεο έβαλα Δεν έχω δοκιμάσει αυτά τα Pani Puri, αλλά τώρα μου έβαλες ιδέες... Λες να δοκιμάσω να τα φτιάξω;;; Έχει δοκιμάσει κανείς, να μας πει αν είναι νόστιμα;;;:roll:Bahari ποτε να ερθω να με κερασεις Pani Puri απο τα χερακια σου;
στο Καραϊσκακη παταω μονο σε συναυλιες και αυτο με το ζορι!!Μέγα αμάρτημα!!! 40 πατερημά, 2 επισκέψεις στην Παναγιά της Τήνου και 23 στο Καραισκάκη. Αλλά ακόμα και έτσι... σκούρα τα πράγματα.
Ντύσου όπως ο Φλωρινιώτης. Απλά.Τι φοράνε στα μπουζούκια??? :roll:
Ρε ντροπη ...Παλι στα μπουζουκια??Τι φοράνε στα μπουζούκια??? :roll: