varioAthens
Member
Άστα...με έχει πάρει η κατρακύλα... μετά πρέπει να παρακολουθήσω τουλάχιστον 5 sessions του Άρμιν για να έρθω στα ίσα μου... Πραγματικά όμως, τι φοράνε???Ρε ντροπη ...Παλι στα μπουζουκια??
Άστα...με έχει πάρει η κατρακύλα... μετά πρέπει να παρακολουθήσω τουλάχιστον 5 sessions του Άρμιν για να έρθω στα ίσα μου... Πραγματικά όμως, τι φοράνε???Ρε ντροπη ...Παλι στα μπουζουκια??
Tι θα φορέσετε στα μπουζούκια??? | Fashion, Celebrities & EntertainmentΆστα...με έχει πάρει η κατρακύλα... μετά πρέπει να παρακολουθήσω τουλάχιστον 5 sessions του Άρμιν για να έρθω στα ίσα μου... Πραγματικά όμως, τι φοράνε???
Άστα...με έχει πάρει η κατρακύλα... μετά πρέπει να παρακολουθήσω τουλάχιστον 5 sessions του Άρμιν για να έρθω στα ίσα μου... Πραγματικά όμως, τι φοράνε???
Κοριτσια! Καλο σας ταξιδι και καλη σας επανοδο!Renata και Lullu καλο ταξιδι στην Ουγκαντα.
Καλα νυστερια και καλες θεραπειες ναχετε.
Eγώ!Ποιός έρχεται να κάνουμε ασήκωτη την διευθύντρια του καλού μου???
Για άδεια που έχει αιτηθεί να ξεκινήσει 14/6, του είπε ότι θα του δώσει το τελικό ok μέχρι 8/6 Και δεν είναι η πρώτη φορά, έτσι έγινε και με την Ινδία... η άδεια εγκρίθηκε 4 μέρες πρίν την έναρξή της με αποτέλεσμα να τρέχουμε σαν παρανοϊκοί για βίζες, χάπια ελονοσίας κ.λ.π.... αλλά και με όλα τα ταξίδια μας, το ίδιο
μας κάνει!!!