• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Οφ τοπικ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Να γράψω και γω το ρατσιστικό μου?

Εύχομαι ειλικρινά την άποψη του North66 να την ενστερνιστούν πολλοί, πάρα πολλοί, και ν' αγνοήσουν τον tripakia, να πάνε σε όοολες τις άλλες παραλίες της Ελλάδος πλην της Χαλκιδικής, και να μας αφήσουν εμάς τους στερημένους τους βορειοελλαδίτες ν' απολαύσουμε τον κατιμά μας χωρίς ενοχλητικές ηχορυπάνσεις (και όχι μόνο). Άντε, γιατί πολύ τον μαγάρισαν τον τόπο τα τελευταία χρόνια...

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ DVD ΤΟΥ ΠΑΠΑ
Πληροφοριες τηλ 697-1234567
Μονο σοβαρες προτασεις
Σωκράτη σε παίρνω και μιλάει συνέχεια!! Μα τόση κίνηση πια?? Τόσες προσφορές??? :shock::shock:
:haha::haha::haha:

maria30

Member
Επόμενο Ταξίδι
??????
Να γράψω και γω το ρατσιστικό μου?

Εύχομαι ειλικρινά την άποψη του North66 να την ενστερνιστούν πολλοί, πάρα πολλοί, και ν' αγνοήσουν τον tripakia, να πάνε σε όοολες τις άλλες παραλίες της Ελλάδος πλην της Χαλκιδικής, και να μας αφήσουν εμάς τους στερημένους τους βορειοελλαδίτες ν' απολαύσουμε τον κατιμά μας χωρίς ενοχλητικές ηχορυπάνσεις (και όχι μόνο). Άντε, γιατί πολύ τον μαγάρισαν τον τόπο τα τελευταία χρόνια...
+1000000000000000000000 έτσι ακριβώς έχω καταντήσει να πηγαίνω Ιουνιο και Σεπτεβριο για να την απολαύσω

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Για τους πρώην Ανατολικοβαλκάνιους που οι καλύτερες παραλίες που έχουν δει είναι αυτές της Μαύρης Θάλασσας, καλή είναι η Χαλκιδική (και η Πιερία)... αν δε εξαιρέσουμε κάποιες πράγματι top παραλίες της Σιθωνίας, θα βρεις σίγουρα πολύ καλύτερες παραλίες νοτιότερα σε πιο ζεστά μέρη της Ελλάδας με καλύτερη θερμοκρασία νερού και καλύτερο καιρό (ήμουνα ένα δεκαπενθήμερο Χαλκιδική τέλη Ιούλη και έβρεχε τις μισές μέρες)...
Θα απαντησω on topic δηλαδη θα ειμαι of topic σε ενα θεμα of topic, δηλαδη θα ειμαι on topic.
Ησουν ατυχος με τον καιρο. Συνηθως μπορες εχει τον Ιουνιο και απο το Σεπτεμβριο ξανα. Δεν εχω ποτε ξανακουσει για τελη Ιουλιου και βροχες στη Χαλκιδικη. Τραβηξες ασχημο κληρο σε σχεση με τον καιρο.
Η Χαλκιδικη εχει πολυ κακο οικιστικο (που αλλωστε και εμενα με χαλαει παρα πολυ), αλλα και η υπολοιπη Ελλαδα, πλην καποιων νησιων, υποφερει απο την ιδια μαστιγα. Η Χαλκιδικη ομως εχει απαιχτες και ζεστες παραλιες (σε σημειο να λες "κλεισε το θερμοσιφωνο πιασε το σαμπουαν"- Αυγουστο μηνα να μπαινεις στη θαλασσα και να μη δροσιζεσαι). Ιδανικες για μωρα. Ακομη και στο πρωτο ποδι η στο τριτο υπαρχουν θεικες παραλιες. Σιγα ομως μην τις ανακοινωσω σε δημοσιως σε φορουμ, ωστε να βουλιαξουν και αυτες στον κοσμο.
Δεν νομιζω οτι εχει η Χαλκιδικη καμια σχεση με τις τεραστιες ακτες της Πιεριας, ειναι τελειως διαφορετικες.
Κατα τα αλλα δεν διαφωνω οτι και στην υπολοιπη Ελλαδα υπαρχουν ωραιες παραλιες.
ΥΓ. Αν εκανες μπανιο απο τη μερια του Σταυρου, εκει εχεις δικιο, η θαλασσα ειναι κρυα, αλλα στο εσωτερικο των κολπων ειναι τοσο πολυ ζεστο που για εμενα που μου αρεσει η δροσερη θαλασσα των νησιων μου φαινεται μειονεκτημα.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Παρακαλώ η συζήτηση περί Χαλλλκιδικής να μεταφερθεί σε δικό της, (on/off, ότι θέλετε) topic!

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Παρακαλώ η συζήτηση περί Χαλλλκιδικής να μεταφερθεί σε δικό της, (on/off, ότι θέλετε) topic!
Όσο περισσότερα "λλλ" βάζεις, τόσο μεγαλύτερη και η απόλλλλλαυση!

Aria_C

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στ' αυγά μου :(
Ταξίδι-Όνειρο
Υποσαχάρια Αφρική
Kalspiraκο... δεν αφήνεις τα γελάκια, να μας γράψεις καμιά ιστοριούλα, με τον ξεχωριστό τρόπο που γράφεις; Σε τόσες χώρες έχεις πάει. Τόσο λίγες ιστορίες μόνο;;;;;;;;; :(
Το κοινό σου αδημονεί! Θέλουμε άρτον και θεάματα! :bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Εμ βέβαια, μετά από τόσο "ξεχαρβάλωμα", πρέπει ν' αναπληρώσουμε και κάποιες θερμίδες! :bleh:
Τι θερμίδες να αναπληρώσουμε που για να συνέλθουμε, μια βδομάδα πρέπει να κλειδώσουμε το ψυγείο :bleh::bleh::bleh:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Τι θερμίδες να αναπληρώσουμε που για να συνέλθουμε, μια βδομάδα πρέπει να κλειδώσουμε το ψυγείο :bleh::bleh::bleh:
Εσύ, στο ψυγείο τον βάζεις τον "άρτον"? :shock: Άσε που δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο είχε στο μυαλό της η Aria (το σενάριο με τα ρωμαϊκά λουκούλια γεύματα πιο πιθανό μου φαίνεται...).

Aria_C

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στ' αυγά μου :(
Ταξίδι-Όνειρο
Υποσαχάρια Αφρική
Άσε που δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο είχε στο μυαλό της η Aria (το σενάριο με τα ρωμαϊκά λουκούλια γεύματα πιο πιθανό μου φαίνεται...).
Μην σου πω και αρένες με Χριστιανούς και λιοντάρια ακόμα... :bleh::bleh::bleh::bleh:
:haha::haha::haha::haha:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος