• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Οφ τοπικ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Τα βαζω εδω για να τα δει η Dim και οποιος αλλος αμφισβητει τις παραλιες της Χαλκιδικης. Τη γραφουν καποιοι απο τους διεθνεις τουριστικους οδηγους (κι αυτοι φαινεται εχουν παραπλανηθει):

"Here, a good range of accommodation, from vast, modern 5-star hotel complexes to basic rooms to let, overlook fine, white sand beaches backed by pine trees."

"Halkidiki is gifted with aquamarine water and fine sand beaches, 46 of which have been awarded the Blue Flag for cleanliness"

http://www.worldtravelguide.net/greece/halkidiki-beaches

"The waters of Northern Greece are equally enticing, ranging from Halkidiki’s hidden Aegean beaches"

"Despite being on the mainland, Macedonia also draws big crowds in summer to its beaches on Halkidiki’s first two fingers (Kassandra and Sithonia), though you can still find some idyllic, unvisited stretches of sand there too."
http://www.lonelyplanet.com/greece/northern-greece

"The prefecture is an idyllic combination of golden beaches, picturesque gulfs, small islands, sheltered bays and pine-covered hills."
http://www.kasbah.com/guides/halkidiki.htm

"The peninsula of Halkidiki is a real paradise, endowed by nature with enchanting covew and bays, rocky headlands, beaches with golden sand and crystalline waters; olive and pine forest complete the amazing picture of Halkidiki holiday."
http://www.traveleye.com/guide_regions.php?id=236&region=Halkidiki

Και ενα βιντεακι, τραβηγμενο απο ελικοπτερο, με την πολυ "ασχημη" Χαλκιδικη

Last edited by a moderator:

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Για τους πρώην Ανατολικοβαλκάνιους που οι καλύτερες παραλίες που έχουν δει είναι αυτές της Μαύρης Θάλασσας, καλή είναι η Χαλκιδική (και η Πιερία)... αν δε εξαιρέσουμε κάποιες πράγματι top παραλίες της Σιθωνίας, θα βρεις σίγουρα πολύ καλύτερες παραλίες νοτιότερα σε πιο ζεστά μέρη της Ελλάδας με καλύτερη θερμοκρασία νερού και καλύτερο καιρό (ήμουνα ένα δεκαπενθήμερο Χαλκιδική τέλη Ιούλη και έβρεχε τις μισές μέρες)...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Απο αυτα που γραφεις καταλαβαινω οτι δεν ξερεις τι σου γινεται. Η Χαλκιδικη εχει τα πιο ζεστα νερα σε ολη την Ελλαδα εξαιτιας των κλειστων κολπων. Επισης τα νερα της ειναι πεντακαθαρα κι αυτο εχει να κανει με το οτι δεν εχει ποταμια να εκβαλουν σ' αυτα. Αν εσυ πηγες στις παραλιες πχ της Καλλικρατειας (γιατι καπου εκει σε κοβω να εχεις παει) δε σου φταιει κανενας. Να το εψαχνες περισσοτερο. Δεν ειπε κανεις οτι ολη η Χαλκιδικη ειναι τελεια και σιγουρα εχει και τα κακα της. Για τον καιρο τι να σχολιασω; Μονο να γελασω μπορω. Εγω ειμαι καθε Ιουλη στη Χαλκιδικη και παρακαλαω να βρεξει καμμια μερα γιατι σκαω. Αν ετυχες σε βροχη, αυτο ειναι ασταθμητος παραγοντας και μπορει να σου τυχει οπουδηποτε.
Και φυσικα στην υπολοιπη Ελλαδα και στον υπολοιπο κοσμο μπορεις να βρεις καλυτερες παραλιες αλλα: τοσες πολλες καλες παραλιες, καλη ως αριστη υποδομη για διαμονη, καλο φαγητο, διασκεδαση μεχρι το πρωι, διαδρομες μεσα σε δαση, αφθονο πρασινο... Ναι μονο η Χαλκιδικη προσφερει... ειτε σ' αρεσει, ειτε οχι.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Γύρισα και τα τρία πόδια... έμεινα σε Κρυοπηγή, Νικήτη, Πυργαδίκια, Ουρανούπολη... μόνο η Σιθωνία είχε top παραλίες... επειδή όμως έφαγα στη μάπα και ένα δεκαήμερο στον Πλαταμώνα (χάλια θάλασσα), καταλαβαίνω ότι η Χαλκιδική είναι η μόνη διέξοδος για ανεκτές παραλίες για τους Βορειοελλαδίτες...

Borealis

Member
Tripakia αυτά δεν ταγράφουμε, άσε τους ''εκλεκτούς'' να τρέχουν στη Ταυλάνδη μήπως με την ευκαιρία πλήρώσουν κιόλας για τίποτα που τους λείπει εδώ, εμείς οι μη εκλεκτοί παραμένουμε Χαλκιδική.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Aσε βρε North...
θα πηγαίνουμε εμείς Πολυνησίες, Ταυλάνδες , Ζανζιβάρες, νησιά Σολωμόντα, Ταιτές, Καραιβικές, Σρι Λάνκες κλπ γιατί είμαστε μαζοχιστές και γουστάρουμε βρωμιά , και άσε στην "συμπρωτεύουσα" και στους λίγους και εκλεκτούς την... Χαλκιδική....
Δεν πειράζει... αντέχουμε και χωρις ταπερ με κεφτεδάκια...

Borealis

Member
Dim Kyr, αν το σκεφτείς λίγο θα συνηδειτοποιήσεις ότι είναι πολύ κρίμα για σένα και την παρουσία σου στο φόρουμ να συστρατεύεσαι με τις ακατανόητες και σχεδόν ρατσιστικές επιθέσεις του North, για τις οποίες το αναφέρω δημόσια και δεν στέλνω μνμ προσωπικά. Όσοι ξέρουν να διαβάζουν είναι πολύ εύκολο να βρουν τα αντίστοιχα μνμ.
Για μένα υπήρξε τεράστια έκπληξη που πρώτη αναφέρθηκες σε λίγους και εκλεκτούς και υπέθεσα ότι πρόκειται για χιούμορ. Δυστυχώς όμως το συνεχίζεις και αντιστρέφεις τα πάντα λες και εμείς ήμασταν οι πρώτοι που μιλήσαμε για λίγους και εκλεκτούς. Έχεις το απόλυτο δικαίωμα να θεωρείς το καλύτερο αυτό που νομίζεις εσύ, όμως΄αυτό δεν σου δίνει το δικαίωμα να απαξιώνεις πολλούς άλλους που αποφασίζουν διαφορετικά. Λυπάμαι που αναγκάζομαι να γράφω αυτά σε ένα άτομο που εκτίμησα ιδιαίτερα για την γραφή του και κυρίως για την ανοιχτή του ματιά στον κόσμο.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Dim Kyr, αν το σκεφτείς λίγο θα συνηδειτοποιήσεις ότι είναι πολύ κρίμα για σένα και την παρουσία σου στο φόρουμ να συστρατεύεσαι με τις ακατανόητες και σχεδόν ρατσιστικές επιθέσεις του North, για τις οποίες το αναφέρω δημόσια και δεν στέλνω μνμ προσωπικά. Όσοι ξέρουν να διαβάζουν είναι πολύ εύκολο να βρουν τα αντίστοιχα μνμ.
Για μένα υπήρξε τεράστια έκπληξη που πρώτη αναφέρθηκες σε λίγους και εκλεκτούς και υπέθεσα ότι πρόκειται για χιούμορ. Δυστυχώς όμως το συνεχίζεις και αντιστρέφεις τα πάντα λες και εμείς ήμασταν οι πρώτοι που μιλήσαμε για λίγους και εκλεκτούς. Έχεις το απόλυτο δικαίωμα να θεωρείς το καλύτερο αυτό που νομίζεις εσύ, όμως΄αυτό δεν σου δίνει το δικαίωμα να απαξιώνεις πολλούς άλλους που αποφασίζουν διαφορετικά. Λυπάμαι που αναγκάζομαι να γράφω αυτά σε ένα άτομο που εκτίμησα ιδιαίτερα για την γραφή του και κυρίως για την ανοιχτή του ματιά στον κόσμο.
Σε καταγγελω και εγώ με την σειρά μου δημόσια. Εισαι on topic!
Η τιμωρία σου? Λιθοβολισμός (και επιεικής είμαι)

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Dim λιθοβολισε κι εμενα κι εμενα. Θα ειμαι κι εγω on topic αλλα συμφωνω 1000% με τον Borealis και επρεπε να το γραψω...

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Dim λιθοβολισε κι εμενα κι εμενα. Θα ειμαι κι εγω on topic αλλα συμφωνω 1000% με τον Borealis και επρεπε να το γραψω...
Θα χρειαστεί να περιμένεις λίγο για τον λιθοβολισμό γιατί 6 σομαλούς έχω όλους κι όλους.... τι να πρωτοκάνουν?

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Πάντως άμα το βιάζεσαι το βρωμόξυλο σε βάζω και σε λίστα αναμονής. Διαθέτω και τέτοια.....

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα