tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Ναι ηθελα λουκουμαδες με μελι... panncake μη μου στελνει.το οτι εφτιαξα panncakes 12 παρα τη νυχτα θα επρεπε να με κανει να νοιvθω τυψεις;
Ναι ηθελα λουκουμαδες με μελι... panncake μη μου στελνει.το οτι εφτιαξα panncakes 12 παρα τη νυχτα θα επρεπε να με κανει να νοιvθω τυψεις;
Αυτα τα πανκεικς ποτε δε μου αρεσαν...με τι τα συνοδευεις?το οτι εφτιαξα panncakes 12 παρα τη νυχτα θα επρεπε να με κανει να νοιvθω τυψεις;
Μια χαρα ειναι ..τον εχουμε δει ...τις σηκωνει τις τηγανιτεςεξαρτατε,ποσα κιλα εισαι?
άστο, δε παίζειασχετο....πως βαζουμε φοτο στο σοσιαλ χωρις να μπει στη γκαλερι?
εμένα που μου αρέσει το born this way πρέπει να νιώθω τύψεις ή άρρωστος?το οτι εφτιαξα panncakes 12 παρα τη νυχτα θα επρεπε να με κανει να νοιvθω τυψεις;
87...αλλά είμαι και 1.87 παλικάρι!!!
είσαι σίγουρος;Ναι ηθελα λουκουμαδες με μελι... panncake μη μου στελνει.
Ελα ντε...απλα με εκανε λιγο πιο χαρουμενο απο το κανονικο μουκαλα τα λές αλλά το ποτό σε ''πίνει''αντι να το ΄''πίνεις ''
Kalspire : σαν πολύ δεν πετάνε τα ματια σου ??? ξόφθαλμο έχεις ???
Αυτο το maple syrup που βαζουν καθολου δεν μου αρεσε.Αν ειναι να το κανουν,ας το κανουν σωστα.Βαλτε καμια μπαλα παγωτο...μαρμελαδες...σιροπι σοκολατα ..τετοια πραματα.Υπερπαραγωγες!είσαι σίγουρος;
έχω και maple syrup...το αγόρασα βέβαια πανάκριβο αλλά δεν ήθελα να βάλω τοπικό θυμαρίσιο μέλι ο βλάκας!