Glosoli
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νέα Ζηλανδία
Αυτα τα πανκεικς ποτε δε μου αρεσαν...με τι τα συνοδευεις?maple syrup οπως ειπα και στον tripakia!
Αυτα τα πανκεικς ποτε δε μου αρεσαν...με τι τα συνοδευεις?maple syrup οπως ειπα και στον tripakia!
Το πευκομελο μ' αρεσει.είσαι σίγουρος;
έχω και maple syrup...το αγόρασα βέβαια πανάκριβο αλλά δεν ήθελα να βάλω τοπικό θυμαρίσιο μέλι ο βλάκας!
και που να δεις και το βουτυρο απο σφενδαμο που μου εστειλαν απο καναδα...βομβα χοληστερινης και λιπαρων!!!Το πευκομελο μ' αρεσει.
Πες μας τωρα οτι ξερεις και απο μέλια ???????.Το πευκομελο μ' αρεσει.
A δεν ξερω...αλλα μαθε ισπανικα...τα πορτογαλικα ακουγονται τοσο χαλια!!!Ποιό εύκολο είναι να μάθεις Ισπανικά ή Πορτογαλικά;
Απο μελι, λαδι και ελιες ξερουμε ναι...Πες μας τωρα οτι ξερεις και απο μέλια ???????.
Μην μας πεις τωρα για το μελι Σιθωνίας ???? ετσι
Ισπανικα μαθε... θα καταλαβαινεις και Πορτογαλικα.Ποιό εύκολο είναι να μάθεις Ισπανικά ή Πορτογαλικά;
Να νηστεψεις μεχρι το Πασχα, θα τα χασεις τα περιττα.Μη μου θυμιζεις οτι ζυγιστηκα σημερα και πενθω....
Ας οψεται το τσιμπουσι
Αν ξέρεις ιταλικά, τα ισπανικά τα μαθαίνεις πολύ εύκολα. Μη σου πω ότι δε χρειάζεται κάν να τα μάθεις, καταλαβαινόσαστε έτσι κι αλλιώς. Τα Πορτουγκέζικα μοιάζουν στη γραφή με τα ισπανικά αλλά διαφοροποιούνται αρκετά στα προφορικά. Γνώμη μου, καλύτερα ισπανικά, θα καταλαβαίνεις και τα ιταλικά.Ποιό εύκολο είναι να μάθεις Ισπανικά ή Πορτογαλικά;