• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Οφ τοπικ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Δεν μίλησα ουτε για '' υψος '' ουτε για ''επί ''

η τρίτη είναι ΄δωρο σαν τις πίτσες .
Καλα ασχετο με αυτο που ειπες εσυ ..αυτο που σου λεω ισχυει.Για ρωτα τους Σαλονικιους ..λενε στο υψος του ταδε δρομου?

με κλεψανε :( να σας πω κι εσας τον πονο μου
Για λεγε ..που ..πως?

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Καλα ασχετο με αυτο που ειπες εσυ ..αυτο που σου λεω ισχυει.Για ρωτα τους Σαλονικιους ..λενε στο υψος του ταδε δρομου?
Με συγχωρείς καλή μου αλλά εκτίθεσαι από μόνη σου. Μάλλον δεν έχεις πατήσει ποτέ το πόδι σου στη Σαλονίκη (απ' αυτά που γράφεις προκύπτει αυτό). Γιατί, για να το λες από προσωπική εμπειρία (επαφές) λίγο δύσκολο (εκτός κι αν η επαφή/πηγή πληροφόρησης ήταν "γιαλαντζί" Σαλονικιός).

Και, εν πάσει περιπτώσει, αν όντως ισχύει αυτό που λες, δε μας διαφωτίζεις πώς διάολο το λέμε αν δεν το λέμε έτσι? Είμαι πολύ περίεργος - ειλικρινά!

efi.hania

Member
Ταξίδι-Όνειρο
papua
ανοιξαν το αυτοκινητο που ηταν παρκαρισμενο ακριβως εξω απο το μαγαζι που ψωνιζα,και πηραν την τσαντα μου.η τσαντα (αξιας)ειχε πορτοφολι(αξιας)φουσκωμενο!!!τατοτητα διπλωμα ενα σωρο καρτες......πιστωτικες,αναληψεως,μιλιων... καρτες μελουσ σε διαφορα καταστηματα κτλ κλτ....φωτογραφικη ολοκαινουργια αδιαβροχη με ολο το ταξιδι στο βιετναμ,γαντια δερματινα απο πραγα διαφορα καλυντικα επωνημα πανακριβα και δε θυμαμαι τι αλλα....ολο μου ρχονται στο μυαλο κι αλλα....ζοριζουν τα πραματα παιδια το νου σας.....

XRISTOS71

Member
Ολα μπορώ να τα αντέξω εκτός ενός !!!!!!!!!! σου έκλεψαν τα δερματινα γάντια απο την πράγα ????? θα πεθάνωωωωωωωωωωωωωωωωω

Πλάκα σου κανω να σου φτιάξω λίγο την διάθεση .
καλα βρε κοπέλα μου και εσυ τραπεζική θυρίδα ολόκληρη κουβαλούσες μεσα στο ιχ .???

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Εμ, κι εσύ βρε παιδί μου έτσι φάτσα κάρτα την είχες αφημένη την τσάντα? Δεν την είχες βάλει στο πορτ-μπαγκάζ ή κάτω απ' το κάθισμα, έστω?

efi.hania

Member
Ταξίδι-Όνειρο
papua
ενοητε τηλεφωνω αμεσως κι ακυρωνω ολες τις καρτες,τηλεφωνω στις αεροπορικες να επανεκδωσω ολες τις καρτες μιλιων και παω στην ασφαλεια να δηλωσω οτι μου εκλεψαν ταυτοτητα διπλωμα κτλ.2 ωρες μετα τηλεφωνουν στους γονεις μου οτι εχουν βρει στην καροτσα αγροτικου ενα πακετακι περιποιημενο και τακτοποιημενο με ολα τα εγγραφα και τις καρτες....τι να το κανω τωρα εχουν πια ολα ακυρωθει ειναι πλεον ολα αχρηστα.εχω μεινει χωρις καρτες,δε μπορω ουτε ταξιδι να κλεισω που ειχα σκοπο σε καμια βδομαδα-10 μερες να εφευγα.ουτε λεφτα εχω ουτε καρτα αναληψης,ουτε ταυτοτητα για αναληψη.για αρκετη ωρα μετα την κλοπη ουτε λεφτα για τσιγαρα δεν ειχα.τι να πω φρικηηηηη

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Με συγχωρείς καλή μου αλλά εκτίθεσαι από μόνη σου. Μάλλον δεν έχεις πατήσει ποτέ το πόδι σου στη Σαλονίκη (απ' αυτά που γράφεις προκύπτει αυτό). Γιατί, για να το λες από προσωπική εμπειρία (επαφές) λίγο δύσκολο (εκτός κι αν η επαφή/πηγή πληροφόρησης ήταν "γιαλαντζί" Σαλονικιός).

Και, εν πάσει περιπτώσει, αν όντως ισχύει αυτό που λες, δε μας διαφωτίζεις πώς διάολο το λέμε αν δεν το λέμε έτσι? Είμαι πολύ περίεργος - ειλικρινά!
Τεραστιο λαθος baba.Θεσσαλονικη ημουν απο Σεπτεμβριο 1999 μεχρι Αυγουστο 2000 γκαραντι.Σε αυτο δεν επιτρεπω ΚΑΜΙΑ Απολυτως αμφισβητηση.Μπορω με πμ να σου δωσω διευθυνση οικιας και ονομα εργοδοτη.
Τωρα οσο για το αλλο δεν ειμαι απολυτη.
Αρκετοι ομως ταξιτζηδες οταν λεγαμε πηγαινε με Εγνατιας στο υψος ταδε...ειτε δεν καταλαβαιναν ειτε κοροιδευαν...υψος ..τι κανει ο δρομος πεταει?Αν αυτοι ηταν γιαλαντζι ...δεν μπορω να το ξερω.Οταν το ανεφερα σε Θεσσαλονικιους φιλους μου ειπαν οτι ηταν κυριως χαμουτζιδικη εκφραση και δεν την ελεγαν πανω.
Απο κει και υστερα ..αν εσεις το χρησιμοποιειτε παω πασο.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
ενοητε τηλεφωνω αμεσως κι ακυρωνω ολες τις καρτες,τηλεφωνω στις αεροπορικες να επανεκδωσω ολες τις καρτες μιλιων και παω στην ασφαλεια να δηλωσω οτι μου εκλεψαν ταυτοτητα διπλωμα κτλ.2 ωρες μετα τηλεφωνουν στους γονεις μου οτι εχουν βρει στην καροτσα αγροτικου ενα πακετακι περιποιημενο και τακτοποιημενο με ολα τα εγγραφα και τις καρτες....τι να το κανω τωρα εχουν πια ολα ακυρωθει ειναι πλεον ολα αχρηστα.εχω μεινει χωρις καρτες,δε μπορω ουτε ταξιδι να κλεισω που ειχα σκοπο σε καμια βδομαδα-10 μερες να εφευγα.ουτε λεφτα εχω ουτε καρτα αναληψης,ουτε ταυτοτητα για αναληψη.για αρκετη ωρα μετα την κλοπη ουτε λεφτα για τσιγαρα δεν ειχα.τι να πω φρικηηηηη
Πω πω βρε Εφη τι πακετο ηταν αυτο!Και γκαντεμια τεραστια με τις ακυρωμενες καρτες.Μα και συ βρε πουλακι μου..τα αφησες ολα μεσα χυμα?

efi.hania

Member
Ταξίδι-Όνειρο
papua
χρηστο ουτε εγω μπορω να το αντεξω αυτο με τα γαντια!!!!ηταν πολυ καλη αγορα!
baba...εχεις δικιο αλλα ολοι το ιδιο μου λενε,μη χτυπατε κι αλλο:(
τωρα εβαλα μυαλο δεν αφηνω τη τσαντα μου απο τα ματια μου πια...αλλα τωρα τι να το κανω αδεια την κουβαλαω

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα