duty_free
Member
Ποιες κάλτσες; Τις βρίσκεις; Τα ταιρια των ζευγών εννοώ. Αλλά για να λες ότι τις σιδερωνεις, προφανώς είσαι από τους βλοημενους και προνομιούχοι που τις βρίσκουν.Εδω σιδερωνω τις καλτσες .
Ποιες κάλτσες; Τις βρίσκεις; Τα ταιρια των ζευγών εννοώ. Αλλά για να λες ότι τις σιδερωνεις, προφανώς είσαι από τους βλοημενους και προνομιούχοι που τις βρίσκουν.Εδω σιδερωνω τις καλτσες .
Και τις βρισκω και τις απλωνω με το ταιρι τους διπλα διπλα μην ειναι σαν μαλωμενες στην απλωστραΠοιες κάλτσες; Τις βρίσκεις; Τα ταιρια των ζευγών εννοώ. Αλλά για να λες ότι τις σιδερωνεις, προφανώς είσαι από τους βλοημενους και προνομιούχοι που τις βρίσκουν.
Δίπλα δίπλα και με την διάταξη ωσάν να είναι φορεμέναι, θέλω να πω αριστερά η δεξιού ποδιού, δεξιά η του αριστερού , καθώς κρεμαμεναι, στεγνωνουσιν.Και τις βρισκω και τις απλωνω με το ταιρι τους διπλα διπλα μην ειναι σαν μαλωμενες στην απλωστρα
σωστός!!Οι λέξεις "ταλαιπωρία" και "ταξίδι" δεν μπορούν αν συνυπάρξουν σε μια πρόταση. Οτιδήποτε συναντήσεις στο δρόμο προς τον προορισμό σού, ηθελημένα και μη είναι μέρος της εμπειρίας του ταξιδιού.
Όπως λέει και ο φίλος μας @panlek30 παρακάτω, δεν είναι όλα για όλους.Τα ταξίδια θέλουν και το ξεβόλεμα, το να βγεις λίγο από την περίφημη "comfort zone".
Και η Μαρία το κάνει πάντα με αυθεντικότητα και ανοιχτότητα!
αχαχαχα, ελπίζω να είδες πεταλούδες!!!Αν δω κατσαριδες στον υπνο μου σε καθιστω υπαιτια @MarieAries
Ρε συ εννοείται. Ούτε εγώ θα κοιμόμουν με δική μου πρωτοβουλία σε μια αυλή γεμάτη κατσαρίδες όπως έκανες εσύ, εκτός κι αν είχα κάποιον δίπλα μου να τις διώχνει από πάνω μου!Όπως λέει και ο φίλος μας @panlek30 παρακάτω, δεν είναι όλα για όλους.
Το θέμα ειναι να ταξιδεύουμε όπως μας ταιριάζει και να είμαστε ανοιχτόμυαλοι ακόμα και σε ταξίδια που δε μας ταιριάζουν, για να έχουμε και μια γενική άποψη του πλανήτη μας.
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, ανταποδίδω!
Ολο το βραδυ ελυνα τον γριφο με τις καλτσες του @duty_free , τον οποιο χριζω προεδρο, master and commander του υποφορουμ OCD.αχαχαχα, ελπίζω να είδες πεταλούδες!!!
αχαχα, ναι, αυτό με τις κάλτσες σας ήταν πολύ ενδιαφέρονΟλο το βραδυ ελυνα τον γριφο με τις καλτσες του @duty_free , τον οποιο χριζω προεδρο, master and commander του υποφορουμ OCD.
Απαπαααα μπορεί να μας φάνε και ζωντανες!δεν είναι να παίζεις με αυτά