panlek30
Member
Φανταστικη εμπειρια που πολυ θα θελα να ζησω αλλα ποτε δε θα το κανω ως μικροβιοφοβικος και υποχονδριος που ειμαι...
Με το κουράγιο σου και τη δίψα σου να γνωρίσεις τον κοσμο!Για καλό ή κακό?
χαχα, εντελώς!!!Εδω ταιριάζει μούρλια το..."να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα"
Ευχαριστώ!Φανταστικη εμπειρια που πολυ θα θελα να ζησω αλλα ποτε δε θα το κανω ως μικροβιοφοβικος και υποχονδριος που ειμαι...
σ'ευχαριστώ!!! μπόλικα και τα δύο!Με το κουράγιο σου και τη δίψα σου να γνωρίσεις τον κοσμο!
Ρωμαϊκά αρχαία δεν έχει πάντως....ευτυχώς!Περιμενω να δω τι εχει αυτη η πολη να δει κανεις για να αξιζει τον κοπο η ταλαιπωρια.
Δεν μπορω να καταλαβω.
Αυτό έχει αξία, πάνω απ'όλα η εμπειρία, τι ζεις σε καθε ταξιδι, και μετά τ αξιοθέατα. Χαίρομαι που βρίσκετε ενδιαφερουσα την ιστορία, και κυρίως τις φωτογραφίες που μόνο ομορφιές δε δείχνουν!Και για μένα αυτό είναι το νόημα των ταξιδιών @MarieAries . Τα αποστειρωμένα δε τα θέλω, τα βαριέμαι, τα έχω απορρίψει εδώ και χρόνια.
Εκπληκτική αφήγηση και μοναδικές εικόνες μας χαρίζεις.
Νομίζω ότι ίσως κάποιες φορές κάποιοι συγχέουν τα ταξίδια με τις διακοπές, ενώ είναι κάτι διαφορετικό.Και για μένα αυτό είναι το νόημα των ταξιδιών @MarieAries . Τα αποστειρωμένα δε τα θέλω, τα βαριέμαι, τα έχω απορρίψει εδώ και χρόνια.
Εκπληκτική αφήγηση και μοναδικές εικόνες μας χαρίζεις.
Δεν ειναι ολα για ολους. Προσωπικα μπορω να γυρναω ολη μερα μες τη βρωμια αλλα οταν θα ερθει η ωρα να φαω, να κοιμηθω, να πλυθω κτλ. πρεπει ολα να ειναι καθαρα. Αλλιως δεν την παλευω. Μεχρι Μαροκο ειμαι. Πιο κατω δεν...Ευχαριστώ!
Κάποτε ήμουν κι εγώ υποχόνδρια και εντομοφοβική, με τα ταξίδια τα ξεπέρασα όλα! (το αντισηπτικό βέβαια πάει σύννεφο ).
Μήπως να το προσπαθήσεις?
Και σιδερωμενα. Εδω σιδερωνω τις καλτσες .Δεν ειναι ολα για ολους. Προσωπικα μπορω να γυρναω ολη μερα μες τη βρωμια αλλα οταν θα ερθει η ωρα να φαω, να κοιμηθω, να πλυθω κτλ. πρεπει ολα να ειναι καθαρα. Αλλιως δεν την παλευω.