• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ομορφοτερες ελληνικες παραλιες.

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
θα σας συνοδεύσουμε όλοι οι Κρητικοί του forum. αν το θέλετε βέβαια. συμφωνείς rethimno;;
Μη ξεκινησετε αν δεν ερθω ....!!!!!Θα κραταω μαζι μου τσικουδια και Σαρικοπιτες με πετιμεζι για τη λιγουρα :bleh::bleh::bleh:
Θα παρουμε τη Κλεοπατρα μας και ολα τα κοριτσια που δεν εχουν δει το Μπαλο

ΜΠΑΛΟΣ. - Η φωτογραφική Gallery του TravelStories

Για παρτε μια γευση.....

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Μη ξεκινησετε αν δεν ερθω ....!!!!!Θα κραταω μαζι μου τσικουδια και Σαρικοπιτες με πετιμεζι για τη λιγουρα :bleh::bleh::bleh:
Θα παρουμε τη Κλεοπατρα μας και ολα τα κοριτσια που δεν εχουν δει το Μπαλο

ΜΠΑΛΟΣ. - Η φωτογραφική Gallery του TravelStories

Για παρτε μια γευση.....
Πήγα στον Μπάλο το 2006 με καραβάκι. Έπαθα την πλάκα μου, ελπίζω να είναι έτσι ακόμα και να μην έχει αλλάξει ούτε να χουν βάλει καντίνες και τέτοια. Εκτός ότι έχω καιρό να πάω,(κι εκεί αλλά και στην αγαπημένη μου Κρήτη:() θα είναι αλλιώς παρέα με Κρητικάτσια και συμφουρίτες και με τσικουδιά!!!!! Δεν θα είχα καλύτερο!!!! Με τρέλα όμως λέμεεεεεε:clap::clap:

Κλεοπάτρα σαφώς μπορούμε να ξεκινήσουμε από κει, κι εμένα είναι η αγαπημένη μου στην Κρήτη :D και να πάμε και από τα κατσάβραχα να κάνουμε και την γυμναστική μας ναι αμέ!!

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Πήγα στον Μπάλο το 2006 με καραβάκι. Έπαθα την πλάκα μου, ελπίζω να είναι έτσι ακόμα και να μην έχει αλλάξει ούτε να χουν βάλει καντίνες και τέτοια. Εκτός ότι έχω καιρό να πάω,(κι εκεί αλλά και στην αγαπημένη μου Κρήτη:() θα είναι αλλιώς παρέα με Κρητικάτσια και συμφουρίτες και με τσικουδιά!!!!! Δεν θα είχα καλύτερο!!!! Με τρέλα όμως λέμεεεεεε:clap::clap:

Κλεοπάτρα σαφώς μπορούμε να ξεκινήσουμε από κει, κι εμένα είναι η αγαπημένη μου στην Κρήτη :D και να πάμε και από τα κατσάβραχα να κάνουμε και την γυμναστική μας ναι αμέ!!
Στο μπαλλο καλο ειναι να αποφευγετε τα σ/κ και τους μηνες Ιουλιο- Αυγουστο η καλλιτερη εποχη ειναι αρχες Ιουνιου που δεν εχει μαζευτει ακομα ο καταποντισμος....
Και επειδη η αναβαση ειναι κουραστικη, λεω να πεταχτουμε μετα στο χωριο Καλυβιανη στο εστιατορειο ΓΚΡΑΜΒΟΥΣΑ οπως μου ειπε και ο φιλος μου ο Μανωλης το κατσικακι με φυλλο σφολιατα και μελι ειναι θεικο........για τις θερμιδες που χασαμε ρε γμτ :clap::clap::clap::clap::clap:

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Στο μπαλλο καλο ειναι να αποφευγετε τα σ/κ και τους μηνες Ιουλιο- Αυγουστο η καλλιτερη εποχη ειναι αρχες Ιουνιου που δεν εχει μαζευτει ακομα ο καταποντισμος....
Και επειδη η αναβαση ειναι κουραστικη, λεω να πεταχτουμε μετα στο χωριο Καλυβιανη στο εστιατορειο ΓΚΡΑΜΒΟΥΣΑ οπως μου ειπε και ο φιλος μου ο Μανωλης το κατσικακι με φυλλο σφολιατα και μελι ειναι θεικο........για τις θερμιδες που χασαμε ρε γμτ :clap::clap::clap::clap::clap:
Εγώ πάντως όταν είχα πάει ήταν τέλος Αυγούστου και δεν είχε πολύ κόσμο.. Μάλλον ήμουν τυχερή... Εγώ Ρέθυμνο εμπιστεύομαι πάντα τους Κρητικούς, οπότε Καλυβιανή λες? Καλυβιανή θα πάμε! Εστιατόριο Γραμβούσα που λέει κι ο φίλος Μανώλης? Ε εκεί θα πάμε βέβαια! Απλά please ΜΗΝ ξεχάσεις την τσικουδιά :clap:

vickokka

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
οχι!!!

Ευχαριστώ, vickokka. Φτάνει το αυτοκίνητο έως τη παραλία;
οχι το αυτοκινητο το αφηνεις και κατηφοριζεις με τα ποδια!!!μην φορεσετε σαγιοναρες γιατι περνας μεσα απο δασακι και ειναι αρκετα κατηφορικος ο δρομος!
επισης μην κουβαλησετε πολλα μαζι σας γιατι θα κουραστειτε στην αναβαση,παρτε τα απαραιτητα!καλες βουτιες!

_antonis_

Member
οι καλύτερες παραλίες για μένα ήταν της Καρπάθου..;)
Πες τα soudiane! Είσαι λοιπόν απ'τους τυχερούς που έχεις επισκεφθεί τα μοναδικά νερά και τοπία, ε; Πραγματικά...ζώ εδώ τόσα χρόνια και ειδικά σε μερικές είναι σα να πηγαίνω για πρώτη φορά κι ας έχω πάει 100άδες φορές πρίν... Τι συναισθήματα!!! Σε 20' έχω ραντεβού για ξεχωριστές παραλίες (είναι κάποιοι συνάδελφοι και πρίν πάρουν μετάθεση απ'το σχολείο πρεπει να τους δείξω όσα δε πρόλαβαν) όποιος θέλει, ερχεται!! :D

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Πες τα soudiane! Είσαι λοιπόν απ'τους τυχερούς που έχεις επισκεφθεί τα μοναδικά νερά και τοπία, ε; Πραγματικά...ζώ εδώ τόσα χρόνια και ειδικά σε μερικές είναι σα να πηγαίνω για πρώτη φορά κι ας έχω πάει 100άδες φορές πρίν... Τι συναισθήματα!!! Σε 20' έχω ραντεβού για ξεχωριστές παραλίες (είναι κάποιοι συνάδελφοι και πρίν πάρουν μετάθεση απ'το σχολείο πρεπει να τους δείξω όσα δε πρόλαβαν) όποιος θέλει, ερχεται!! :D
δηλ μένεις μόνιμα;;;
να ξέρεις η φωτό εξώπορτα στο διαγωνισμό ήταν από ένα χωριό της Καρπάθου.
δεν σου είπα όμως γιατί τις θεωρώ καλύτερες;;;)

_antonis_

Member
δηλ μένεις μόνιμα;;;
να ξέρεις η φωτό εξώπορτα στο διαγωνισμό ήταν από ένα χωριό της Καρπάθου.
δεν σου είπα όμως γιατί τις θεωρώ καλύτερες;;;)
Να μαντέψω χωριό...Αρκάσα;;; Δεν ξέρω...πολύ περίτεχνη...

Ναι, έμενα μέχρι τα 15 μου εδώ, έφυγα, Λύκειο, Πανελλήνιες, σπουδές, στρατό και εδώ και 3-4 χρόνια είμαι πάλι μόνιμος κάτοικος...Καρπάθου!

Για πές, γιατί τις θεωρείς τις καλύτερες; (κανόνισε να με κάνεις ρεζίλι να με βγάλεις ψεύτη). Σίγουρα επειδή είναι καθαρές, έχουν κρυστάλλινα νερά, μοναδικές γενικά!!!!!!! ε;;;;;

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Να μαντέψω χωριό...Αρκάσα;;; Δεν ξέρω...πολύ περίτεχνη...

Ναι, έμενα μέχρι τα 15 μου εδώ, έφυγα, Λύκειο, Πανελλήνιες, σπουδές, στρατό και εδώ και 3-4 χρόνια είμαι πάλι μόνιμος κάτοικος...Καρπάθου!

Για πές, γιατί τις θεωρείς τις καλύτερες; (κανόνισε να με κάνεις ρεζίλι να με βγάλεις ψεύτη). Σίγουρα επειδή είναι καθαρές, έχουν κρυστάλλινα νερά, μοναδικές γενικά!!!!!!! ε;;;;;
η φωτό είναι από το Μεσοχώρι (;;;;) αν θυμάμαι έτσι λέγεται; εκει όπου γίνεται το μεγάλο πανηγύρι στις 8 Σεπτ.

η παραλία Αμοπή, τα καθαρότερα νερά που έχω βρει και το τοπίο θαυμάσιο.
αλλά επί πλέον έκανα καλές ψαριές από σκάρους με καθετή, και τα βράδια στον ταβερνιάρη για ψήσιμο;)

_antonis_

Member
η φωτό είναι από το Μεσοχώρι (;;;;) αν θυμάμαι έτσι λέγεται; εκει όπου γίνεται το μεγάλο πανηγύρι στις 8 Σεπτ.

η παραλία Αμοπή, τα καθαρότερα νερά που έχω βρει και το τοπίο θαυμάσιο.
αλλά επί πλέον έκανα καλές ψαριές από σκάρους με καθετή, και τα βράδια στον ταβερνιάρη για ψήσιμο;)
Μάλιστα...θα'ταν το επόμενο που θα'λεγα το Μεσοχώρι.

Η Αμμοωπή καλή είναι, για μάς είναι πολύ συνηθισμένη, πολύ κοντά και προτιμάμε τις λίγο πιο απομακρυσμένες. Αλλά όντως και εκεί είναι σα πισίνα! :D Απο σκάρους έχουμε μπόλικους, αν και όσο πάει λιγοστεύουν, αλλά εγώ είμαι του...μπαρμπουνιού (να φάω, όχι να ψαρέψω-δε ψαρεύω).

Panagiota^

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
οχι το αυτοκινητο το αφηνεις και κατηφοριζεις με τα ποδια!!!μην φορεσετε σαγιοναρες γιατι περνας μεσα απο δασακι και ειναι αρκετα κατηφορικος ο δρομος!
επισης μην κουβαλησετε πολλα μαζι σας γιατι θα κουραστειτε στην αναβαση,παρτε τα απαραιτητα!καλες βουτιες!

Ευχαριστώ και πάλι! Ελπίζω να τα καταφέρω έστω και για μια βουτιά φέτος, φαίνεται απίστευτη.

varioAthens

Member
Sorry βρε Παναγιώτα αλλά δεν είχα δεί ότι ρώτησες για Φακίστρα...:(
Όπως τα λέει η vickokka είναι...
Επίσης πρόσεχε το εξής: Πάνε κάποιοι ελεύθεροι κατασκηνωτές και προκειμένου να χαίρονται την παραλία μόνοι τους εφευρίσκουν διάφορες πατέντες για να αποτρέπουν τους επισκέπτες να κατεβαίνουν... Όταν είχα παέι εγώ, για παράδειγμα, είχαν βάλει μία πινακίδα που έγραφε "Παρακαλώ μην κατεβαίνετε γιατί γίνεται τηλεοπτικό γύρισμα!" :shock: Ευτυχώς αγνοήσαμε την επιγραφή, κατεβήκαμε και απολαύσαμε την παραλία ολομόναχοι γιατί οι (ελάχιστοι -και ψεύτες-) κατασκηνωτές έλειπαν και οι πιθανοί επισκέπτες, βλέποντας την ταμπέλα, δεν είχαν κατέβει καν!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom