KLEOPATRA
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ειρηνικος ..παντου
Πως μου ξεφυγε αυτο το Λουτρο βρε παιδια !Χανια η Ρεθυμνο ειναι?Εχουμε καμια προχειρη φωτο να δω τι εχασα?
Νομίζω ξεφύγαμε απο το θέμα το οποίο είναι: ''ομορφότερες ελληνικές παραλίες''. Δεν έχασες τίποτα, ένα μέρος είναι με μερικά δωμάτια, ήρεμο και μιά φυσιολογική παραλία, τώρα πώς φτάσαμε απο το ''ομορφότερες'' στο ''κανονικές'' δεν ξέρω........ με το συμπάθιο κιόλας......Πως μου ξεφυγε αυτο το Λουτρο βρε παιδια !Χανια η Ρεθυμνο ειναι?Εχουμε καμια προχειρη φωτο να δω τι εχασα?
Tο Λουτρο βρισκεται στα Χανια στην νοτια πλευρα,διπλα στα Σφακια ..Πως μου ξεφυγε αυτο το Λουτρο βρε παιδια !Χανια η Ρεθυμνο ειναι?Εχουμε καμια προχειρη φωτο να δω τι εχασα?
Το εκθειαζαν παρα πολυ παραπανω .Η αληθεια ειναι οτι εγω περσι που κινηθηκα σε παραλιες Ρεθυμνου-Χανιων δεν το πηρε το ματι μου ουτε το ακουσε το αυτι μου ,γιαυτο και ειπα παραπανω πως μου ξεφυγε αυτο.Νομίζω ξεφύγαμε απο το θέμα το οποίο είναι: ''ομορφότερες ελληνικές παραλίες''. Δεν έχασες τίποτα, ένα μέρος είναι με μερικά δωμάτια, ήρεμο και μιά φυσιολογική παραλία, τώρα πώς φτάσαμε απο το ''ομορφότερες'' στο ''κανονικές'' δεν ξέρω........ με το συμπάθιο κιόλας......
Το εκθειαζαν παρα πολυ παραπανω .Η αληθεια ειναι οτι εγω περσι που κινηθηκα σε παραλιες Ρεθυμνου-Χανιων δεν το πηρε το ματι μου ουτε το ακουσε το αυτι μου ,γιαυτο και ειπα παραπανω πως μου ξεφυγε αυτο.
Για παρε μια γευση.....ειδες που σου ξεφυγε...πας εκει μονο με καραβακι[URL="- Crete - Λουτρό Σφακιά Χανιά - Loutro Sfakia Chania Crete[/URL]
Καμπιά » Παραλίες της Σαντορίνης » Κυκλάδες » Photos Of SantoriniΚαμπιά στη Σαντορίνη; Πού είναι; Ούτε το γκούγκλ δεν μου το βγάζει!
Εντάξει, υπέροχη, δυστυχώς για 'μάς (ευτυχώς για το νησί) είναι μακριά από Αθήνα. Κάνε και καμιά βουτιά και για εμάς που ούτε μέχρι την 'όαση' της Βουλιαγμένης δεν έχουμε προλάβει να πάμε...Τι καμπιά και πράσινα άλογα βρε παιδιά; Και τοπ 10 ελληνικά και τοπ 10 παγκόσμια; Ορίστε που ήμουν χθές για μπάνιο, μιά φυσιολογική παραλία της Καρπάθου (Άπελλα-ο παράδεισός μου)
Καμπιά » Παραλίες της Σαντορίνης » Κυκλάδες » Photos Of Santorini
Οι φωτογραφίες που έχει την αδικούν πολύ! Τα νερά είναι καταπράσινα!