• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ομορφοτερες ελληνικες παραλιες.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Πως μου ξεφυγε αυτο το Λουτρο βρε παιδια !Χανια η Ρεθυμνο ειναι?Εχουμε καμια προχειρη φωτο να δω τι εχασα?

_antonis_

Member
Πως μου ξεφυγε αυτο το Λουτρο βρε παιδια !Χανια η Ρεθυμνο ειναι?Εχουμε καμια προχειρη φωτο να δω τι εχασα?
Νομίζω ξεφύγαμε απο το θέμα το οποίο είναι: ''ομορφότερες ελληνικές παραλίες''. Δεν έχασες τίποτα, ένα μέρος είναι με μερικά δωμάτια, ήρεμο και μιά φυσιολογική παραλία, τώρα πώς φτάσαμε απο το ''ομορφότερες'' στο ''κανονικές'' δεν ξέρω........ με το συμπάθιο κιόλας...... :haha:

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Tο Λουτρο βρισκεται στα Χανια στην νοτια πλευρα,διπλα στα Σφακια ..

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Νομίζω ξεφύγαμε απο το θέμα το οποίο είναι: ''ομορφότερες ελληνικές παραλίες''. Δεν έχασες τίποτα, ένα μέρος είναι με μερικά δωμάτια, ήρεμο και μιά φυσιολογική παραλία, τώρα πώς φτάσαμε απο το ''ομορφότερες'' στο ''κανονικές'' δεν ξέρω........ με το συμπάθιο κιόλας...... :haha:
Το εκθειαζαν παρα πολυ παραπανω .Η αληθεια ειναι οτι εγω περσι που κινηθηκα σε παραλιες Ρεθυμνου-Χανιων δεν το πηρε το ματι μου ουτε το ακουσε το αυτι μου ,γιαυτο και ειπα παραπανω πως μου ξεφυγε αυτο.

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Το εκθειαζαν παρα πολυ παραπανω .Η αληθεια ειναι οτι εγω περσι που κινηθηκα σε παραλιες Ρεθυμνου-Χανιων δεν το πηρε το ματι μου ουτε το ακουσε το αυτι μου ,γιαυτο και ειπα παραπανω πως μου ξεφυγε αυτο.
[URL="
- Crete - Λουτρό Σφακιά Χανιά - Loutro Sfakia Chania Crete[/URL]
Για παρε μια γευση.....ειδες που σου ξεφυγε...πας εκει μονο με καραβακι

Last edited by a moderator:

pattyyy

Member
Επόμενο Ταξίδι
χμ...
Ταξίδι-Όνειρο
νότια αφρική
Κέρκυρα ( Κερασιά, Μπαρμπάτι, Μυρτιώτισσα )
Σαντορίνη ( Καμπιά )
Σάμος ( Τσαμαδού, Κέρβελη, Λειβαδάκι, Γλυκόρισα, Σαμιοπούλα )
Μήλος ( Παπάφραγκας, Συκιά, Τσιγράδο )
Σίφνος ( Πουλάτη )
Αχαϊα ( Λαμπίρι, Άκολη-για συναισθηματικούς λόγους!, Πούντα )
Σκιάθος ( Λαλάρια )

_antonis_

Member
Τι καμπιά και πράσινα άλογα βρε παιδιά; Και τοπ 10 ελληνικά και τοπ 10 παγκόσμια; Ορίστε που ήμουν χθές για μπάνιο, μιά φυσιολογική παραλία της Καρπάθου (Άπελλα-ο παράδεισός μου)

Attachments

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Χωρίς συγκεκριμένη σειρά

Σίμος, Ελαφόνησος
Τσιγκράδο, Μήλος
Μπάλος, Κρήτη
Λιμνονάρι, Σκόπελος
Βοϊδοκοιλιά, Πελοπόννησος
Φαλάσαρνα, Κρήτη
Κλέφτικο, Μήλος

αυτές μου ήρθαν σε δευτερόλεπτα στο μυαλό

pattyyy

Member
Επόμενο Ταξίδι
χμ...
Ταξίδι-Όνειρο
νότια αφρική

Attachments

Panagiota^

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Τι καμπιά και πράσινα άλογα βρε παιδιά; Και τοπ 10 ελληνικά και τοπ 10 παγκόσμια; Ορίστε που ήμουν χθές για μπάνιο, μιά φυσιολογική παραλία της Καρπάθου (Άπελλα-ο παράδεισός μου)
Εντάξει, υπέροχη, δυστυχώς για 'μάς (ευτυχώς για το νησί) είναι μακριά από Αθήνα. Κάνε και καμιά βουτιά και για εμάς που ούτε μέχρι την 'όαση' της Βουλιαγμένης δεν έχουμε προλάβει να πάμε...

Καμπιά » Παραλίες της Σαντορίνης » Κυκλάδες » Photos Of Santorini
Οι φωτογραφίες που έχει την αδικούν πολύ! Τα νερά είναι καταπράσινα!

Τις έχω δει τις φωτό pattyyy μου, το έχω διαβάσει και στο άρθρο σου περί Σαντορίνης αλλά πού είναι; Ούτε στο γκούγκλ ως όνομα δεν τη βρίσκω.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα