Panagiota^
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Φακίστρα πώς πάμε βρε παιδιά; Ποδαρόδρομο από Νταμούχαρη;8. Φακίστρα - Μαγνησία (κάτω από Τσαγκαράδα Πηλίου)
Φακίστρα πώς πάμε βρε παιδιά; Ποδαρόδρομο από Νταμούχαρη;8. Φακίστρα - Μαγνησία (κάτω από Τσαγκαράδα Πηλίου)
Στο link στο τελευταίο μου post έχει οδηγίες!Εντάξει, υπέροχη, δυστυχώς για 'μάς (ευτυχώς για το νησί) είναι μακριά από Αθήνα. Κάνε και καμιά βουτιά και για εμάς που ούτε μέχρι την 'όαση' της Βουλιαγμένης δεν έχουμε προλάβει να πάμε...
Τις έχω δει τις φωτό pattyyy μου, το έχω διαβάσει και στο άρθρο σου περί Σαντορίνης αλλά πού είναι; Ούτε στο γκούγκλ ως όνομα δεν τη βρίσκω.
Κάνω όσες μπορώ!! Προζθές κολυμπήσαμε στη διπλανή παραλία που είναι μια μικρογραφία αυτής, αλλά είσαι μόνος. Άν βρούμε τον τρόπο (μάλλον κολυμπώντας πάλι) θα κάνουμε και κάμπινγκ. Έχει τόσες πολλές υπέροχες παραλίες εδώ, αλλά εμένα μ'αρέσει αυτή περισσότερο απ'όλες. Θα κάνω πολλές βουτιές για όλους πάντως...Εντάξει, υπέροχη, δυστυχώς για 'μάς (ευτυχώς για το νησί) είναι μακριά από Αθήνα. Κάνε και καμιά βουτιά και για εμάς που ούτε μέχρι την 'όαση' της Βουλιαγμένης δεν έχουμε προλάβει να πάμε...
Ευχαριστώ, vickokka. Φτάνει το αυτοκίνητο έως τη παραλία;για να πας Φακιστρα φευγοντας απο Μυλοποταμο συναντας μια διασταυρωση με ενα μεγαλο πλατανο και στριβεις δεξια!!!αργοτερα εχει πινακιδες...
Ε άντε ντε να κανονίσουμε να πάμε για κανα μπάνιο!!!που λες να πάμε για αρχή????Λοιπον εμεις οι 2 εχουμε τα ιδια γουστα στις παραλιες..χεχε
Κάνω όσες μπορώ!! Προζθές κολυμπήσαμε στη διπλανή παραλία που είναι μια μικρογραφία αυτής, αλλά είσαι μόνος. Άν βρούμε τον τρόπο (μάλλον κολυμπώντας πάλι) θα κάνουμε και κάμπινγκ. Έχει τόσες πολλές υπέροχες παραλίες εδώ, αλλά εμένα μ'αρέσει αυτή περισσότερο απ'όλες. Θα κάνω πολλές βουτιές για όλους πάντως...
Να παμε ...να παμε ....Ε άντε ντε να κανονίσουμε να πάμε για κανα μπάνιο!!!που λες να πάμε για αρχή????
θα σας συνοδεύσουμε όλοι οι Κρητικοί του forum. αν το θέλετε βέβαια. συμφωνείς rethimno;;Να παμε ...να παμε ....
εισαι να πεταχτουμε μια Μπαλο που για μενα ειναι τοπ?
Αλλα εχει καταβαση μιας ωρας ποδαρατο ...με τρελη θεα ομως!Αντε θα κανουμε και τη γυμναστικη μας.