Ομαδικά ή ατομικά ταξίδια

Traveller

Member
Δεν μου αρεσε το φαγητο τα χωνω στον συνοδο δεν μ αρεσει το αλλα αυτος θα τα ακουει!Δεν χρειαστηκε μεχρι στιγμης γιατι οποτε εχω παει με γκρουπ ηταν καλα!Απο την στιγμη που πληρωνω για αυτα που μου ταξανε τα απετο!Οσο για τα αλλα με λιγη καλη διαθεση ολα γινονται!
ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΑΠΕΤΟ ΚΥΡΙΟΣ....

Ότι καλύτερο έχει γραφεί εδώ μέσα...

tsolias1979

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φιλανδία-Εσθονια-Πολωνια
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-ΠΕΚΙΝΟ
bloody mary Ξαναδιαβασε τι γραφω για να καταλαβεις δεν μπορω να επαναλαμβανω τα απλα πραγματα που γραφω!:bash:Απο την στιγμη που ειμαι πελατης και με πανε σε μαγαζι για φαγητο που ειναι χαλια ναι θα του πω ακομα και γι αυτο!Γι αυτο τους πληρωνουμε χρυσους για να μας εχουν στα καλυτερα!Οικο ανοχης το κανω και μονος μου το ταξιδι αν ειναι δεν εχω αναγκη αυτους και το κανω οικονομικοτερα κι ολας!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
που εισαι panta?? σε αναμένομε !!!!!!
παιδιά τελικα με ότι αφορά τα γραφεία και τις προσφορές τους μέσω internet ,εγώ δεν διστάζω καθόλου .Μετά την βιρμανία πέρισι που κυριολεκτικά στην τύχη επιλέξαμε ένα μικρό και ασήμαντο πρακτορείο στην yangoon,και στείλαμε email για το τί θέλαμε και έγινε ,ξεψάρωσα εντελώς ...
δεδομένου οτι οι ντόπιοι πράκτορες της εκάστοτε χωρας ,γνωρίζουν καλύτερα τον τόπο τους και τις κακοτοπιές ,τους εμπιστεύομαι σαφώς καλύτερα .
παίξαμε ένα παιχνίδι λοιπόν κατι σαν ρουλέτα .στείλαμε σε 5 πρακτορεία την αίτηση μας και ειπαμε ο πρώτος που θα απαντήσει κέρδισε !!! έτσι και έγινε .
Τώρα. δεν μου έκατσε η περσία για τώρα (αχ stella ) και κανόνισα με τον ίδιο τρόπο συρία 13 μέρες τέλος αυγούστου,με κάποιο πρακτορείο εκεί .θα μας το κάνει μεμονωμένο θα μείνομε οπου θέλομε εμείς και με extension εκτός προγράμματος ,και μη σας πώ τα μισά χρήματα .... ειναι ρίσκο λίγο εντάξει .αλλα δεν ειναι ρίσκο να βγείς και απο το σπίτι σου το πρωί ?????. αποκλείω το γεγονός να περιμένω αν θα συμπληρωθει το γκρούπ απο αθήνα ,να με έχουν στο περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή ,και αυτό για να φάω στην μούρη 50 άτομα που δεν με ενδιαφέρουν ...μεγάλωσα πιά .και το ωραιότερο σε αυτές τις περιπτώσεις ,και όλη η γοητεία ειναι το άγνωστο ,το τρέμουλο της αναμονής άραγε τι θα ειναι ?που ειπε και ο panta θα μας περιμένουν ή όχι?? και γενικά η γλύκα του άγνωστου, και όχι του ξαναζεσταμένου ,του τελειωμένου ,και του προτηγανισμένου ...
συγνώμη αν διαβάζει κανένας που έχει πρακτορείο εδώ,αλλα πρέπει να κάνομε και χρήση του internet καπου κάπου έτσι να δικαιολογούμε και το ποσόν που πληρώνομε κάθε μήνα για την γραμμή ....να παίζομε ρε παιδάκι μου ,πώς το λένε ????
καλά internetικά ταξίδια !!!!!!!:clap:

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Πολυ καλή η σκέψη Ρενάτα, δεδομένου οτι και τα οικονομικά μας "σφίγγουν", αλλά και τα πρακτορεια εχουν ξεφύγει.
Σε θυμηθηκα χτες συζητωντας με φιλους που πάνε ( οργανωμένα) Μαδαγασκάρη-Μαυρίκιο οι μεν και Βιετναμ - Λάος - Καμπότζη οι δε, με διαρκεια 17-20 μερες και κόστος 3000-3500 ? κατ΄ατομο.
Αξίζει λοιπόν να το ψάξει κανεις οπως αξίζει και να δημοσιοποιουνται ολες οι πληροφορίες και να "ξεστραβωνόμαστε" οι υπόλοιποι.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
vagantos .
ειναι και τα χρήματα .αλλα δεν είναι αυτό το κύριο θέμα .επειδή ολοι που ταξιδεύομε ,κάνομε οικονομίες ,και έτσι και αλιώς χαλάμε αρκετά χρήματα ..κύριο λόγο έχει η ελευθερία κινήσεων .!!!!!!!! το τονίζω .δεν κερδίζομε τίποτα με το γκρούπ τώρα πιά .όλοι έχομε παει έτσι??και τι μου έδωσαν ?? ολο απαγορεύσεις και κινδυνολογίες ,μη τουτο μή το άλλο ,γιατί θέλουν να κοιμούνται ήσυχοι οι συνοδοί ,και να ξεμπερδεύουν ...δεν ειναι έτσι .ένιωσα ανεγκέφαλη -οτι με υποτιμάνε ,οτι δεν ξέρω να προφυλαχτώ ...γενικά ένα φασιστικό καθεστώς .θα πιείτε καφέ εκεί ,θα φάτε εκει ,θα ψωνίσετε σε αυτο ....ε οχι !!!! έχω αντίληψη για το τι θα κάνω .
παιδιά .για τους μόνους που δεν μπορώ να πώ ειναι για ανθρώπους πανω απο τα 70.αυτοί ας πάνε .εμείς τι δουλειά έχομε ???
στο μεξικό ήθελα πι πι μου επί 4 ώρες ατέλειωτες στο λεωφορείο ,και δεν σταμάτησε ο οδηγός γιατί ήταν επικύνδινο να τρακάρομε ....και άλλα πολλα ,που δεν θέλω να τα σκέπτομαι ,γιατί κλαίω και τα χρήματα μου ...
ας ανοίξομε τα μάτια μας . και τα πρακτορεία ας γίνουν πιο προσεκτικά .δεν μπορούν να παίζουν μαζί μας και να μας μετράνε με κεφάλια επί τοσο που θα βγάλουν ίσον τόσο.
χάρηκα που τα είπαμε .
φιλιά .

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Ρενάτα, συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ.
Μόνο να προσθέσω οτι η εμπειρία μας εχει κάνει λιγάκι πιο σοφους και πιο έξυπνους στις επιλογές μας, ακομη κι οταν πάμε με γκρουπ.
Δεν ακολουθουμε τα τουριστικά ¨" προαιρετικά", δεν ψηνόμαστε ευκολα για τα περί "επικινδυνότητας" και βεβαια φτιαχνουμε κι ενα παράλληλο δικό μας πρόγραμμα, αξιοποιησης του ελεύθερου χρόνου ακόμη κι αν προκειται πχ για εναν διωρο περίπατο πριν το πρωινό στο ξενοδοχείο.
Α και κατι ακομη απ τα λιγα καλά που χουν τα οργανωμένα.
Εχω συναντήσει πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους και εχω κανει και μερικους πολυ καλους φιλους.

efi

Member
renata συμφωνω και εγω μαζι σου πριν ενα χρονο πηγα με την κορη μου ταξιδι στην Κινα θα μπορουσε αυτο το ταξιδι για εμας να ηταν ενα ονειρο και κατεληξε ενας μικρος εφιαλτης οταν καταλαβα οτι μας περιοριζαν τον χρονο πχ στο Σινικο τειχος για να παμε για ψωνια κατι επαθα στην Σανγκαη και στο Χονκ Κονγκ δεν ακολουθησαμε καθολου την ομαδα και περασαμε υπεροχα. Απο τοτε εχω κανει δυο ταξιδια ενα στην Ιορδανια και ενα στο Μαροκο περασα τελεια και εχω αποφασισει πως αν καπου δεν μπορω να παω μονη μου ισως να μην παω καθολου

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
έφη .όσο έχομε την δυνατότητα να κάνομε τα ταξίδια μόνοι μας θα τα κάνομε ..ειναι και σε τι στύλ ταξιδεύει ο καθένας !!! το μοναδικό απαραίτητο ειναι μια καλή παρέα ένος ατόμου ,φτάνει .άσε που και μονη ειναι πολύ καλύτερα !! απαραίτητο να μιλας την αγγλική ,να μην εισαι μίζερος ,να μην τα χώνεις σε κανέναν για το φαγητό ή το ξενοδοχείο ,και να μην μασάς ..γενικά .να εισαι υπεύθυνος των πράξεων και των αποφάσεων σου .να χαμογελάς στην κάθε αναποδιά ,να μιλάς στους ανθρώπους ,να κάθεσαι μαζί τους στα καφενεία ,να καταδέχεσαι το κέρασμά τους ,να περνάς απαρατήρητος ,να μην το παίζεις ο δήθεν ευρωπαίος ο λεφτάς ,ο ξύπνιος ,ο θα σου δείξω τώρα εγώ...αποδοχή και σεβασμός για τα μέρη και τους ανθρώπους που επισκεπτόμαστε ,ειναι το σίγουρο διαβατήριο οτι θα περάσομε φίνα ,και θα λυπηθούμε οταν τους αποχωριστούμε !!!!!
φιλιά σε όλους ..

Lucia86

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σικαγο(?)και Ιταλια
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδια,για 3 μηνες!!!
Προτιμω τα ατομικα. 3 ατομα το πολυ ή αν ειναι παραπανω οι φιλοι χωριζομαστε και δε τρεχει τιποτα... 1 φορα πηγα με γκρουπ. Δε μου αρεσε καθολου γιατι ενω διναμε ραντεβου παντα υπηρχε πολυ καθυστερηση (παλι για 1-2 ατομα) και καθομασταν και περιμενα με το λεωφορειο ωωωωωρα... Τους παρατησαμε εννοειται. Ο καθενας εχει τα γουστα του.
Οι ξεναγοι εννοειται οτι κανουν τη δουλεια τους και μαλιστα πολυ καλα. Νομιζω οτι αρκετοι ειναι σε θεση να απαντησουν σε πολυ εξειδικευμενες, αυτοι που ξερω εγω τουλαχιστο.
Παντως οι τιμες για ξενοδοχεια ειναι παρα πολυ καλες και μπορει να ειναι πολυ οικονομικοτερες.

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
απαραίτητο να μιλας την αγγλική ,να μην εισαι μίζερος ,να μην τα χώνεις σε κανέναν για το φαγητό ή το ξενοδοχείο ,και να μην μασάς ..γενικά .να εισαι υπεύθυνος των πράξεων και των αποφάσεων σου .να χαμογελάς στην κάθε αναποδιά ,να μιλάς στους ανθρώπους ,να κάθεσαι μαζί τους στα καφενεία ,να καταδέχεσαι το κέρασμά τους ,να περνάς απαρατήρητος ,να μην το παίζεις ο δήθεν ευρωπαίος ο λεφτάς ,ο ξύπνιος ,ο θα σου δείξω τώρα εγώ...αποδοχή και σεβασμός για τα μέρη και τους ανθρώπους που επισκεπτόμαστε ,ειναι το σίγουρο διαβατήριο οτι θα περάσομε φίνα ,και θα λυπηθούμε οταν τους αποχωριστούμε !!!!!
Έτσι ακριβώς, μπράβο (Se)renata!! (Για να μη νομίζεις πως το δικό σου όνομα δεν μας ανοίγει την όρεξη!! :bleh:)

mitsos7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Searching
Προσωπικά και για οσο αφορά τα ταξίδια στην Ευρώπη ψηφίζω φανατικά ατομικά ταξίδια.

Οσο αφορά τα ομαδικά είναι κάτι που ΙΣΩΣ να το έβλεπα σε μακρινά ταξίδια τύπου Λατινικής Αμερικής η ΝΑ Ασίας αν και μια δεν το έχω ψάξει καθόλου ακόμα.

Οπότε λέω ατομικά :D

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ειναι γνωστο οτι ψηφιζω υπερ του ατομικου ταξιδιου.
Οπως λεει η efi παραπανω αν δε μπορω να παω μονη μου δεν παω καθολου-προς το παρον τουλαχιστον.
mitso7 , οταν το ψαξεις οπως λες θα δεις οτι ειδικα η ΝΑ Ασια ειναι πανευκολος προορισμος για ανεξαρτητο ταξιδι. Κατ'εμε το ιδιο ισχυει και για τη λατινικη αμερικη αρκει να εισαι προσεκτικος , αλλα τη σημερον ημερα παντου πρεπει να εισαι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom