Ομαδικά ή ατομικά ταξίδια

efi

Member
έφη .όσο έχομε την δυνατότητα να κάνομε τα ταξίδια μόνοι μας θα τα κάνομε ..ειναι και σε τι στύλ ταξιδεύει ο καθένας !!! το μοναδικό απαραίτητο ειναι μια καλή παρέα ένος ατόμου ,φτάνει .άσε που και μονη ειναι πολύ καλύτερα !! απαραίτητο να μιλας την αγγλική ,να μην εισαι μίζερος ,να μην τα χώνεις σε κανέναν για το φαγητό ή το ξενοδοχείο ,και να μην μασάς ..γενικά .να εισαι υπεύθυνος των πράξεων και των αποφάσεων σου .να χαμογελάς στην κάθε αναποδιά ,να μιλάς στους ανθρώπους ,να κάθεσαι μαζί τους στα καφενεία ,να καταδέχεσαι το κέρασμά τους ,να περνάς απαρατήρητος ,να μην το παίζεις ο δήθεν ευρωπαίος ο λεφτάς ,ο ξύπνιος ,ο θα σου δείξω τώρα εγώ...αποδοχή και σεβασμός για τα μέρη και τους ανθρώπους που επισκεπτόμαστε ,ειναι το σίγουρο διαβατήριο οτι θα περάσομε φίνα ,και θα λυπηθούμε οταν τους αποχωριστούμε !!!!!
φιλιά σε όλους ..
renata ακριβως ετσι πρεπει να συμπεριφερεται κανεις και το οφελος ειναι οτι σου ανοιγεται ενα παραθυρο στην ζωη των πραγματικων ανθρωπων της χωρας που επισκεπτεσαι, για μενα αυτο ειναι και το νοημα του να ταξιδευεις Το καλυτερο κομματι της επισκεψης μου στο Μαρακες ειναι που μας καλεσε για τσαι στο σπιτι του ο ιδιοκτητης του hostel που μεναμε για να γνωρισουμε την γυναικα και τα παιδια του και την επομενη μερα μας πηραν μαζι τους εκδρομη στο βουνο

gone

Member
Ψηφίζω ατομικό ταξίδι.Η ελευθερία που σου προσφέρει δεν συγκρίνεται.Όμως πολλές φορές μπορείς να εκμεταλευτείς τα πρακτορεία στο να σου κλείσουν τα ξενοδοχεία σε καλύτερες τιμές από αυτές που βρίσκεις,για τα ίδια, μέσα από το internet.
Πάντως για όσους φίλους προτιμούν την σιγουριά του οργανωμένου ταξιδιού,ας φροντίζουν το πρόγραμμα που επιλέγουν να έχει και ελεύθερες μέρες.Είναι και αυτό μια γεύση ελευθερίας.

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
προσωπικα προτιμω τα ατομικα ταξιδια!εμενα μου ταιριαζουν καλυτερα καθως ειμαι φυσει οργανωτικη και επιπλεον, τυχαινει στο εξωτερικο να αποκτω "υπερ δυναμεις"..και εξηγω..οποτε βρισκομαι εκτος ελλαδος, δεν ξερω τι μου συμβαινει και ειμαι ακουραστη!duracell σας λεω!non stop!το αποτελεσμα ειναι βεβαια να ξεθεωνω ολους τους συνταξιδιωτες μου, οι οποιοι μαλλον διακατεχονται απο μαζοχιστικες τασεις, καθως συνεχιζουν να ερχονται μαζι μου και να μου αναθετουν τα σχετικα με την οργανωση του ταξιδιου!με το γκρουπ νιωθω οτι καταπιεζομαι και οτι πρεπει να προσαρμοστω στους ρυθμους των αλλων!πχ.μπαινεις σε ενα μουσειο και πρεπει να ακολουθεις εναν ξεναγο και να στεκεσαι στο καθε σημειο οση ωρα σου πει εκεινος για να μην χασεις το γκρουπ..αυτο εμενα με πνιγει!εγω θελω να στεκομαι μπροστα στο καθε εκθεμα οση ωρα θελω!επισης,δεν αλλαζω με τιποτα την διαδικασια αναζητησης ξενοδοχειου, την αναζητηση,αγορα και αναγνωση του ταξιδιωτικου οδηγου, την ερευνα για την συλλογη των πληροφοριων..ολα αυτα για εμενα αποτελουν μερος του ταξιδιου!
οφειλω ομως να αναγνωρισω οτι σπουδαιο ρολο παιζει ο προορισμος! τα παραπανω, ισχυουν για ταξιδια εντος ευρωπης..πχ.δεν θα πηγαινα ποτε αφρικη μονη μου!εκει σιγουρα θα προτιμουσα να ακολουθησω καποιο γκρουπ!σε χωρες πιο μακρινες,των οποιων δεν μιλαει κανεις την γλωσσα και οι οποιες κρυβουν κινδυνους ειναι προτιμοτερο να ακολουθησει κανεις καποιο προγραμμα ταξιδιωτικου γραφειου!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom