• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Εύβοια vs Κρήτη

Εύβοια ή Κρήτη

• Total voters
    33

annoula

Member
Το οδικό δίκτυο στην Εύβοια είναι παραμελημένο όπως σε πολλά άλλα νησιωτικά μέρη στην Ελλάδα. Έχεις πάει στη Λέσβο να κάνεις οδικό; Πέρα απο τις κεντρικές οδικές αρτηρίες, που και αυτές είναι επαρχιακό δίκτυο, αλλά λίγο καλύτερο, οι υπόλοιποι δρόμοι είναι για τ΄ ανάθεμα!

@alma στην Κρήτη δεν έχω κάνει οδικό αν και έχω πάει πολλές φορές πριν πολλά χρόνια. Έχω κινηθεί μόνο στο νομό Ηρακλείου. Για τη Κρήτη υπολογίζω σίγουρα δύο μεγάλα οδικά για να πω οτι έχω καλύψει τα βασικά της και να πω οτι έχω πάρει μία καλή γεύση... Θεωρώ οτι έχω καλύτερη εικόνα για την Εύβοια αυτή τη στιγμή. Λέω να μην ψηφίσω ακόμα, αν και υπάρχουν σημεία για μένα (πχ ιστορία) που κερδίζει ήδη η Κρήτη...
Για κάποιον λόγο δεν μου ανοιγει αυτο μου γραψες για τα Λιχαδονήσια κ δεν μπορώ να το διαβασω. Σαν να κολαει το thread. Δεν ξερω μηπως εκανα εγώ κάτι.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Για κάποιον λόγο δεν μου ανοιγει αυτο μου γραψες για τα Λιχαδονήσια κ δεν μπορώ να το διαβασω. Σαν να κολαει το thread. Δεν ξερω μηπως εκανα εγώ κάτι.
Αυτό που έγραψα για τα Λιχαδονήσια το έγραψα στη ταξιδιωτική μου ιστορία, όχι σε αυτό το νήμα.

Μάγδα

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία- Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Η σύγκριση κατά τη γνώμη μου υπάρχει μόνο ως προς το μέγεθος των νησιών. Κατά τ’ άλλα είναι ασύγκριτα. Από κάθε άποψη. Εννοείται ότι έχω γυρίσει και τα δύο και τα αγαπώ πολύ Όμως η Κρήτη είναι διεθνής προορισμός που συγκρίνεται μόνο με ανάλογους και φιγουράρει σε δημοτικότητα μαζί με το Μπαλί στο Tripadvisor. Στα συν της Εύβοιας η προσβασιμότητα από την Αθήνα. Κατά τα άλλα Κρήτη δαγκωτό.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.789
Μέλη
39.520
Νεότερο μέλος
Kaiser.de

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom