• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Aegean Airlines Ερωτήσεις για Aegean

pan82

Member
Σας έχει ξανατύχει να γράφει άλλη τιμή ως το πιο φθηνό πάνω και από κάτω στις επιλογές να μην σου δίνει αυτή την τιμή?
Παρά πολλές φορές θα έλεγα μου τυχαίνει. Υπάρχει πιθανότητα να έχει δεσμευθεί ο συγκεκριμένος ναύλος και μετά από καμιά ώρα να αποδεσμευθεί

paefstra

Member
Ναι το επαθα χθες. Ειχα δεσμευσει εγω η ιδια τον προηγουμενο ναυλο με μια δοκιμη που εκανα , αλλα επειδη ειχα κουπονι εκπτωσης δεν επηρεασε την τελικη τιμη, αλλιως επρεπε να περιμενω να αποδεσμευτει.

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τζέντα
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Σας έχει ξανατύχει να γράφει άλλη τιμή ως το πιο φθηνό πάνω και από κάτω στις επιλογές να μην σου δίνει αυτή την τιμή?
Κι εμένα που έχει τύχει αρκετές φορές όταν πάω να κάνω πχ μια κράτηση, όπου είναι η τελευταία θέση σε συγκεκριμένο ναύλο, αλλά δεν την ολοκληρώνω. Μετά από 3-4 ώρες ξαναπροσπαθώ και συνήθως επανέρχεται η τιμή.

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κανάρια
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Τρελό σχέδιο🤯..λίγο ταλαιπωρία αλλά ευχαριστώ
Σοβαρά τώρα, δεν σου έκανα πλάκα (εντάξει, πέρα από το να πας να παρατήσεις κάπου τα γλυκά).

Επειδή κυρίως το αεροπλάνο ενδέχεται να είναι μικρό (ελικοφόρο ATR) και δεν έχει μεγάλα ντουλάπια στην καμπίνα, θα βολέψει και το πλήρωμα καμπίνας αν δεν κουβαλάς πολλά πράγματα μέσα, μιας και τα μικρά ντουλαπάκια θα γεμίσουν γρήγορα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.791
Μέλη
39.520
Νεότερο μέλος
Kaiser.de

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom