LULLU
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- το ψαχνω....
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νιγηρας-Μαλι
..τι να πω και τι να γραψω ...ΟΥΑΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και αυτες οι φωτογραφιες για NATIONAL GEOGRAFIC
Πολύ ωραία. Περιμένουμε τη συνέχεια.Δεύτερον ναι έχει ακόμα πολύ δρόμο: Potosi, Sucre, Tiwanaku στη Βολιβία, Λίμνη Τιτικάκα, Cusco, Ιερή Kοιλάδα στο Περού, για να κλείσει κατά τον πλέον μεγαλοπρεπή τρόπο με το Machu Picchu.
Μονο ενα πρακτορειο χρησιμοποιησαμε. Στη βολιβια για να παμε Sajama & Uyuni. Αναγκαστικα πρεπει να κλεισεις τουρ για το Uyuni. Δεν υπαρχει τροπος να το κανεις μονος. Και δεν ενδεικνυται λογω ασφαλειας. Τωρα το επιπεδο υπηρεσιων εξαρταται απο το τι θες και η τιμη ειναι αναλογη. Στο Περου δεν ειχαμε πρακτορα με εξαιρεση καποιες μετακινησεις που ειτε τις κανονισαμε ειτε τις βρηκαμε επι τοπου. Ολες οι συνεννοησεις οπου χρειαστηκαν στη Βολιβια εγιναν απο την ΑθηναΜια ερώτηση μόνο έχω που ίσως το έχεις γράψει και δεν το κατάλαβα εγώ.Το ή τα πρακτορεία που αναλάμβαναν τις εκδρομές και τις μετακινήσεις σας τα βρίσκατε επιτόπου ή είχατε κάνει μια συνεννόηση μέσω ιντερνετ από Ελλάδα?
Αγαπητό Ροζ Γουρούνι,Kεφ.12. Salar de Uyuni
. Mέσα στο χάλι μου ο αθεόφοβος μου ήρθε φλασιά η ιστορία της FRIDA08 κι ήμουν έτοιμος να φωνάξω: «βρε παλληκάρια αφήστε τα γιατροσόφια και τραβήξτε κανά βίντεο να έχω να θυμάμαι!» Τέτοιο σούργελο…
Να κοιταχτώ λες ε; και μου'λεγε πάντα η μάνα μου "πρόσεχε τις παρέες που κάνεις μη σου βάζουνε τίποτα περιεργες ιδέες". Διότι αντί να φροντίζω την επιβίωσή μου, είχα το νου μου να δρέψω κινηματογραφικές δάφνες Frida style… Θα τα πώ όλα στο Φριντόπουλο για τις επιρροές που ασκεί η μαμά τουΑγαπητό Ροζ Γουρούνι, σε εκτιμώ βαθύτατα, αλλά οφείλω να σου το πω: Η κατάστασή σου είναι σοβαρή.
Υπάρχει δε μικρή πιθανότητα να είσαι λίγο χειρότερα και από εμένα, που προχτές που ο γιός μου έγινε 7 μηνών σκεφτόμουν πότε θα είναι έτοιμος για "απαιτητικό" ταξίδι.
Αν πάω να κοιταχτώ και πάρω κάτι και με "πιάσει" θα σε κρατήσω ενήμερο.
Λοιπόν στα σοβαρά τώρα, η ιστορία σου είναι one of a kind. Διαβάζω, γελάω, θυμάμαι, συγκινούμαι, ταξιδεύω μαζί σας.Πολλά, πολλά συγχαρητήρια.