• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΗΠΑ Οδηγός για ESTA

Roadrunner

Member
Καλησπέρα και χρόνια πολλά ! Έχω ESTA από προηγούμενο ταξίδι .Θα ξανά ταξιδέψω φέτος ΗΠΑ αλλά η πτήση δεν θα είναι απευθείας δηλαδή θα έχω ανταπόκριση στην Ουάσιγκτον μέχρι τον τελικό προορισμό .Η ερώτηση είναι η εξής .Στην ESTA πρέπει να κάνω τροποποίηση ; Και αν ναι δηλώνω ως προορισμό την Ουάσιγκτον ή τον τελικό προορισμό ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Σε φίλο θα μείνω.
Δε χρειάζεσαι κάτι άλλο. Έχε εύκαιρο το εισιτήριο επιστροφής αν θες (αν και δεν πρόκειται να στο ζητήσουν). Με την ΕΣΤΑ και το διαβατήριό σου είσαι μια χαρά. Θα σε ρωτήσουν τρία τυπικά πράγματα και σε 5 λεπτά θα έχεις τελειώσει. Απλά έχε την ΕΣΤΑ τυπωμένη και εννοείται πάνω σου (όχι στην βαλίσσα που έχεις παραδώσει, διότι πρώτα είναι ο έλεγχος και μετά παίρνεις τη βαλίτσα σου)
Screenshot στο κινητό που φαίνεται ο αριθμός αίτησης της ESTA και ότι είναι approved και είσαι μια χαρά. Έχεις την δυνατότητα να αποθηκεύσεις στο κινητό την διεύθυνση του http που έχει εγκριθεί η ESTA, για να είσαι 100% σίγουρος/η.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά ! Έχω ESTA από προηγούμενο ταξίδι .Θα ξανά ταξιδέψω φέτος ΗΠΑ αλλά η πτήση δεν θα είναι απευθείας δηλαδή θα έχω ανταπόκριση στην Ουάσιγκτον μέχρι τον τελικό προορισμό .Η ερώτηση είναι η εξής .Στην ESTA πρέπει να κάνω τροποποίηση ; Και αν ναι δηλώνω ως προορισμό την Ουάσιγκτον ή τον τελικό προορισμό ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Από την στιγμή που έχει εγκριθεί η ESTA, δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Τόσα χρόνια βάζω διεύθυνση Νέας Υόρκης για έγκριση καινούργιας ESTA, παρότι μπορεί το σημείο εισόδου να είναι Δυτικές Πολιτείες.

I love NY

Member
Επόμενο Ταξίδι
new york-montreal ξανά
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Υόρκη-Καλιφόρνια οδικώς
Μόλις έκανα ομαδική αίτηση για esta και ευτυχώς δεν ολοκληρώθηκε. Μου εμφανίστηκε στην οθόνη " The payment status could not be determined at this time. Please check back later for the payment status". Μόλις συνειδητοποίησα ότι έκανα λάθος στην ερώτηση αν είναι ενδιάμεσος σταθμός και απαντησα ΝΑΙ ,μπερδεύτηκα διότι θα μπω από Καναδά και θα επιστρέψω εκεί. Δεν ξέρω αν μπορεί να διορθωθεί και να βάλω διαμονή και τα σχετικά γιατί τώρα δεν μου ζήτησε κάτι τέτοιο. Να αφήσω καλύτερα να περάσουν 7 μέρες ώστε να ακυρωθεί η υπάρχουσα απλήρωτη αίτηση και να ξανακάνω άλλη από την αρχή?
Ευχαριστώ!🙂

Last edited:

Lexuss

Member
Ερώτηση αν κάποιος ξέρει. Που μπορεί να μάθει κάποιος την ποινή που έχει φάει όταν ξεπερνάει την περίοδο της έστα;

arabickostas

Member
Ερώτηση αν κάποιος ξέρει. Που μπορεί να μάθει κάποιος την ποινή που έχει φάει όταν ξεπερνάει την περίοδο της έστα;
Επισήμως δεν υπάρχει κάτι στάνταρ. Ανεπίσημα ισχύει ότι το πιο πολύ που παραβιάζεται η διάρκεια, η μεγαλύτερη ποινή επέρχεται.

Primarily, an ESTA overstay will effectively end your ESTA entitlements for life—your current ESTA will be cancelled and you will not likely be readmitted to the program in the future. This means that even if you overstay even one day, you will likely lose your ESTA and will be required to obtain a visa at a consulate abroad to enter the United States on the future. If an individual stays more than 180 days without authorization, they will be banned from re-entry to the United States for at least three (3) years; an individual accruing more than a year of unlawful presence will be barred from re-entering the United States for ten (10) years.

ESTA Extensions and What Happens If I Overstay On ESTA? - Reddy Neumann Brown PC

hamurabi

Member
Παιδιά για να βγάλω visa για 2 άτομα να μπω στο esta.cbp.dhs.gov και να κάνω αίτηση για group aτομων ή να κάνουμε ξεχωριστές αιτήσεις;

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κανάρια
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Παιδιά για να βγάλω visa για 2 άτομα να μπω στο esta.cbp.dhs.gov και να κάνω αίτηση για group aτομων ή να κάνουμε ξεχωριστές αιτήσεις;
Μπορείς και τα δύο, πιο πρακτικό μου φαίνεται το group (παίρνεις 1 μόνο κωδικό αίτησης και παρακολουθείς μαζί τις 2 αιτήσεις). Κατά τα άλλα, δεν διαφέρει σε κάτι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom