Lexuss
Member
και στο issuance date kai expiration date? τι ημερομηνιες βαζω? σημερινες?Passport number βάζεις διαβατήριο..national id βάζεις ταυτότητα...
και στο issuance date kai expiration date? τι ημερομηνιες βαζω? σημερινες?Passport number βάζεις διαβατήριο..national id βάζεις ταυτότητα...
To διαβατήριο ότι γράφει ..γράφει ημερομηνία έκδοσης (issuance) και λήξης (expiration)και στο issuance date kai expiration date? τι ημερομηνιες βαζω? σημερινες?
Αν Λέει address while in the us ναι που θα μείνεις...αυτό το βάζεις και αργότερα...Είναι από τα στοιχεια που μπορείς να επεξεργαστείς όπως και το email επικοινωνίας...στο
YOUR CONTACT INFORMATION
Please enter your contact information below.
που θελει διευθυνση, θελει να βαλω την adreess του καταλυματος που θα μείνω σωστα?
το που θα μείνεις που το γραφει? εγω την πληρωσα και εκδοθηκε κιολας. αλλα δεν ειδα πουθενα να λεει που θα μεινω.Αν Λέει address while in the us ναι που θα μείνεις...αυτό το βάζεις και αργότερα...Είναι από τα στοιχεια που μπορείς να επεξεργαστείς όπως και το email επικοινωνίας...
Μπορείς να ξαναμπείς από το site της ESTA στην αίτηση σου και να το συμπληρώσεις ...σου έχει έρθει και mail για λεπτομέρειεςτο που θα μείνεις που το γραφει? εγω την πληρωσα και εκδοθηκε κιολας. αλλα δεν ειδα πουθενα να λεει που θα μεινω.
ναι μου ηρθε εμαιλ με το application number μπηκα κανονικα και μου βγαζει μια σελιδα που λεει για download η print και εχει ολα τα στοιχεια. αλλα λεει Authorization Pending οποτε περιμενω να εγκριθει σωστα?Μπορείς να ξαναμπείς από το site της ESTA στην αίτηση σου και να το συμπληρώσεις ...σου έχει έρθει και mail για λεπτομέρειες
Μισή ώρα σε μένα...Δεν είναι στάνταρ...σε εσας πόσο καιρό έκανε να εγκριθει η έστα?
Την πρώτη φορά 2 μέρες (είχα αρχίσει να ανησυχώ κιόλας) τη δεύτερη φορά σε κανένα τέταρτο…σε εσας πόσο καιρό έκανε να εγκριθει η έστα?
κομπλέ. μόλις μου ήρθε email και γραφει authorization approved πλεον. εκτυπώνο αυτην την σελίδα που γραφειΤην πρώτη φορά 2 μέρες (είχα αρχίσει να ανησυχώ κιόλας) τη δεύτερη φορά σε κανένα τέταρτο…
Για το Authorization Pending, ναι, περιμένεις.
Για το ξενοδοχείο, όταν κλείσεις το πού θα μείνεις ξαναμπαίνεις και το συμπληρώνεις, αλλά και κενό να το αφήσεις θα σε ρωτήσουν εκεί όταν φτάσεις. Είναι προαιρετικό πεδίο αυτό.
Application Number | Expiration Date |
---|