• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ηνωμένο Βασίλειο Οδηγός: Λονδίνο

Traveller

Member
Μετά τις πρόσφατες τραγικές εξελίξεις με το Fat Duck αρνούμαι να κουβεντιάσω οτιδήποτε άλλο...

Υ.Γ. Κατέβα στην Liverpool Street και πάρε από εκεί το metro... Tottenham Hale μην κατέβεις είναι αραιά τα δρομολόγια... η Οyster card δεν ισχύει για το Stansted express... θα την βγάλεις στην Liverpool Street... αν φτάνεις Π/Σ/Κ ή με την βραδινή αξίζει τον κόπο να πάρεις το direct λεωφορείο για Victoria... πολύ πιο φτηνό και σε 60 λεπτά φτάνεις Victoria...

Traveller

Member
Πάρε το λεωφορείο... θα φτάσεις πιό γρήγορα... Πρόσεξε να ρωτήσεις για το direct...

nafsika

Member
Επόμενο Ταξίδι
ρωμη
Ταξίδι-Όνειρο
κρουαζιερα καραιβικη
παιδια παω λονδινο το πασχα και θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να εμπιστευτω και να βγαλω εισητηρια για θεατρο και μανταμ τισο μεσω ιτερνετ.

XRISTOS71

Member
παιδια παω λονδινο το πασχα και θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να εμπιστευτω και να βγαλω εισητηρια για θεατρο και μανταμ τισο μεσω ιτερνετ.

άφοβα χωρίς πρόβλημα και ειδικα με τισό το έχουν και σε πακέτο με london eye
για εισιτήρια θα σου πρότεινα ίσωςνα μήν βιαστείς ....αν και λόγω πάσχα θα γίνετε ένας μικρός χαμός
μπορείς να βρείς εισιτήρια τής τελευταίας στιγμής στα κιόσκια τής πλατείας λέστερ σε super τιμές και χαμηλότερες πιθανόν από αυτές που υπάρχουν σήμερα στα site

εγώ πρόσφατα είχα κλέισει κανονικότατα εδώ :THEATRE TICKETS – Cheap Theatre Tickets, Great Seats – lastminute.com

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
καλοί μου φίλοι,την κυριακή το βράδυ επεστρεψα απο ενα 4ημερο ταξίδι στο ανοιξιάτικο λονδίνο. ο καιρός βοήθησε πάρα πολύ..ενα λονδίνο μεσα στην λιακάδα...με αποτελεσμα να κανουμε τις βολτες μας στο ποτάμι..να απολαυσουμε την θέα στον τάμεση απο την tate..τι φανταστική θέα!!!
χαζεψαμε στην spitafields και στην brick laine..απολαυσαμε ισως την καλυτερη πιτσα για εμάς στο story που βρισκεται σε ενα στενακι της brick lane στο νουμερο 91..
πήγαμε στον st paul και γυρω εκεί στο City την ώρα που τα golden boys και οι άλλοι εργαζόμενοι εφευγαν απο τις δουλειές τους και δημιουργούσαν ενα πλήθος που ετρεχε σχεδον αλαλλάζον για το μετρό...ήπιαμε τον καφέ μας στο κτήριο του royal exchange και το βραδάκι φάγαμε στο butler"s wharf.
περπατησαμε χαλαρα σχεδον όλο το κεντρο του λονδινου,μιας και ηταν η 6η φορα που πηγαιναμε.. και δεν τρεχαμε σαν τρελλοι στα αξιοθέατα...
απολαυσαμε μια ηλιοολουστη μερα πινοντας καφε στο goven garden και κανοντας καποια ψώνια....φαγαμε στο gaucho ..ωραιο περιβάλλον και φαγητο...και ενα βραδυ φαγαμε στην floridita εναν πολυχώρο θα ελεγα με φαγητο, ποτο σε τραπεζι η ορθια στο bar με κουβανεζικη μουσική και πολυ χορό!
ηταν ενα πολυ ωραιο διαλλειμα απο την καθημερινοτητα...
ααα...το terminal 5 ..απλά υπέροχο!!!
ωχ ξεχασα να πώ οτι πήγαμε και στο o2 και ειδαμε την εκθεση με τα σώματα...και μετα καναμε βόλτα στα docklands ..φοβερή περιοχη...ιδίως τώρα που ανοιγει ο καιρός...και επιστρεψαμε στο κεντρο με το αυτοματο τραινάκι..
τωρα περιμενω την βαρκελώνη πρωτα ο θεός και το λεω με όλη την σημασία της λέξης γιατι δεν ξερεις τι μπορει να σου συμβει απο την μια στιγμη στην άλλη...εχτες το βραδυ με καλεσε η κορη μου για φαγητο σε ενα ιταλικο και παρηγγειλα μια μπιστεκα ..παιδια τρωγωντας ενα κομματακι μου καθησε στον οισοφαγο..παω να πιω νερο και το νερο ξαναβγαινει εξω..λεω παει πνιγομαι...επαθα πλακα..με χτυπαει ο νεαρος της κορης μου στην πλατη και ως εκ θαυματος η μπιστεκα κατεβηκε......ειδα τον χαρο μποστα μου...δεν το πιστευα οτι μπορουσα να πνιγω τρωγωντας....το γραφω και αντριχιαζω...ισως με κλαιγανε σημερα για μια μπιστέκα!!!
να ειμαστε ολοι καλά.

Traveller

Member
Ο zio traveller πιστός στις υποσχέσεις του σας δίνει δυο ακόμα δοκιμασμένα tips για σνακ και φαγητό στο glorius London...

Σάββατο βράδυ είχα όρεξη για κρέας... Το θρυλικό Gaucho ήταν πολύ formal για το Σαββατιάτικο κέφι μου γιαυτό και το Santa Maria Del Sur ήταν μονόδρομος
Santa Mar
Τα κλασσικά... θεικό Αργεντίνικο κρέας, φιλικές τιμές, casual ατμόσφαιρα, μηδέν τουρίστες... ψαγμένο μέρος πέρα από το ποτάμι, κοντά στο Battersea park, πραγματικά το ευχαριστήθηκα...

Tην Κυριακή το πρωί ξύπνησα αργούτσικα λόγω της σαββατοβραδιάτικης κτηνοδίας... Ήπια έναν καφέ στο πόδι και απόλαυσα την πρωινή μπόρα... μπόρα ήταν και πέρασε... Η βόλτα στο ηλιόλουστο μεσημεριανό Chelsea ήταν υπέροχη, όπως υπέροχο φυσικά ήταν και το brunch που απολαύσαμε στο Τoms Kitchen... το casual εστιατόριο του φοβερού παιδιού της βρετανικής κουζίνας Τοm Aikens...
Toms Kitchen

Καινούργιο update με Ασιατική μάλλον κουζίνα αυτή την φορά σε περίπου 10 μερούλες...
Μέχρι τότε καλή όρεξη...

Υ.Γ. Κυρία Mπάλλα... όλοι χαιρόμαστε που η περιπέτεια με το μπιφτέκι είχε αίσιο τέλος... και επίσης διπλά χαίρομαι που η βόλτα σας στο Λονδίνο ήταν υπέροχη...

Εύχομαι να απολαύσατε τα κανελλόνια(?) της ΒΑ όσο εγώ, αλλά είμαι σίγουρος ότι καμμιά σχέση σε ποιότητα και νοστιμιά δεν θα έχουν με τα δικά σας...ίσως όμως πρέπει σοβαρά να σκεφτείτε να μαγειρεύετε λιγότερο νόστιμα μια που ο κύριος Μπάλλας σίγουρα είναι επιρεπείς στους γευστικούς πειρασμούς και αυτό δυστυχώς είναι σε βάρος της σιλουέτας του...

Δικός σας...

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Ζio ευχαριστούμε για τις πληροφορίες, να δώ πού θα πρωτοπάω...
Το σίγουρο είναι το Princi...Πάντως και μόνο απ την περιγραφή μας ανοίγεις
την όρεξη...

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
ειδα τον χαρο μποστα μου...δεν το πιστευα οτι μπορουσα να πνιγω τρωγωντας....το γραφω και αντριχιαζω...ισως με κλαιγανε σημερα για μια μπιστέκα!!!
να ειμαστε ολοι καλά.
E...να πήγαινες από μπιφτέκι, δεν έλεγε πραγματικά!

Χαίρομαι που απόλαυσες το ανοιξιάτικο Λονδίνο... καλό ταξίδι στην Βαρκελώνη τώρα!!! ;););)

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
ιωαννα, καλωσήλθες και καλό ταξίδι στη βαρκελώνη... :) προσοχή στα τάπας... :bleh:

traveller, ένα σωστό review θέλει και τιμές... να ξέρουμε και τι να περιμένουμε...:D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom