mαρεσει φιλε cakenet που το σκεφτεσαι για pda...και ακομα δεν ηρθες απο rambla και φευγεις για την τουλιπουποληΤα μάθαμε...τα μάθαμε! Σκέφτομαι μάλιστα να πεταχτώ κι εγώ από το Άμστερνταμ μια και θα είμαι σχετικά κοντά!
οι πληροφοριες ειχαν μαζευτει το προγραμμα δεν είχε φτιαχτει..μ αρεσει μάλλον η πίεση μου δινει ενα σασπενς θελω να δω τοσα πολλα δν ξερω πως θα τα προλαβω ολα σε 4 μερες!:roll:αργησες επρεπε να ειχε φτιαχτει το προγραμμα...
αυριο θα φυγει και η ιωαννα...
καλα να περασετε στο ανοιξιατικο λονδινο
λυπάμαι....θα ειμαι στην floridita..σε κουβανεζικο...αν θέλει ας περάσει...ιωαννα....μουστειλε pm o traveller kai μουπε να σας πω οτι το βραδυ του σαββατου σας κανει το τραπεζι...στο soho
που καταντησαμε τη σημερον ημερα ..να μας κερνανε....οι γυναικες....χαλασε η κοινωνιαλυπάμαι....θα ειμαι στην floridita..σε κουβανεζικο...αν θέλει ας περάσει...
εγω φευγω αυριο πρωι με Β.Α ΚΑΙ γυρνάω με την βραδυνη. της κυριακής...με Β.Α..Tι γίνετε ρε παιδιά?? όλοι Λονδίνο αυτό το Π/Σ/Κ? Για δώστε συντεταγμένες... Με τι και πότε πάτε και έρχεστε? Μπας και γυρνάει κανείς με την Κυριακάτικη βραδινή Β.Α?
και που εισαι ακόμα...παμε σε μητριαρχικές κοινωνιες...που καταντησαμε τη σημερον ημερα ..να μας κερνανε....οι γυναικες....χαλασε η κοινωνια
i know it.... but...η κορη μου ηταν εκει το περασμενο 3ημερο τις αποκριες...λεει οτι ακόμα παραμενει ακριβο το λονδινο...παρόλο που η λιρα κοντευει να εχει όσο το ευρώ...τα καινουργια ρουχα που βγηκαν στις βιτρινες ηταν λεε ακριβα...θα το διαπιστώσω...ivanna δε χρειαζεται να σου θυμησω οτι τη κυριακη 3 ωρες νωριτερα στο heathrow για shopping....
you know....
εγώ θα έλεγα και πιό φθηνά από Βουλγαρία ήταν στίς εκπτώσεις.ε ναι σωστα.μονο στις εκπτωσεις εχει ευκαιριες. παντως τις γιορτες ειχε απιστευτες εκπτωσεις...nomiza oti ειμαι στη βουλγαρια για ψωνια.....