• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ηνωμένο Βασίλειο Οδηγός: Λονδίνο

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
ιωαννα....μουστειλε pm o traveller kai μουπε να σας πω οτι το βραδυ του σαββατου σας κανει το τραπεζι...στο soho:bleh::haha::haha:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Τα μάθαμε...τα μάθαμε! Σκέφτομαι μάλιστα να πεταχτώ κι εγώ από το Άμστερνταμ μια και θα είμαι σχετικά κοντά! :bleh::bleh::bleh:

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Τα μάθαμε...τα μάθαμε! Σκέφτομαι μάλιστα να πεταχτώ κι εγώ από το Άμστερνταμ μια και θα είμαι σχετικά κοντά! :bleh::bleh::bleh:
mαρεσει φιλε cakenet που το σκεφτεσαι για pda...και ακομα δεν ηρθες απο rambla και φευγεις για την τουλιπουπολη:haha::haha::haha:
σημερα οντως ζηλευω....ολοι τη κανετε και εγω εδω να κανω εξισωσεις στη κορη:)
αλλα θα παρω το αιμα μου πισω.....

stellina

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εκουαδορ
Ταξίδι-Όνειρο
παντού
αργησες:):) επρεπε να ειχε φτιαχτει το προγραμμα...
αυριο θα φυγει και η ιωαννα...
καλα να περασετε στο ανοιξιατικο λονδινο:clap::clap:
οι πληροφοριες ειχαν μαζευτει το προγραμμα δεν είχε φτιαχτει..μ αρεσει μάλλον η πίεση:bleh: μου δινει ενα σασπενς :haha: θελω να δω τοσα πολλα δν ξερω πως θα τα προλαβω ολα σε 4 μερες!:roll:

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
ιωαννα....μουστειλε pm o traveller kai μουπε να σας πω οτι το βραδυ του σαββατου σας κανει το τραπεζι...στο soho:bleh::haha::haha:
λυπάμαι....θα ειμαι στην floridita..σε κουβανεζικο...αν θέλει ας περάσει...

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
Tι γίνετε ρε παιδιά?? όλοι Λονδίνο αυτό το Π/Σ/Κ? Για δώστε συντεταγμένες... Με τι και πότε πάτε και έρχεστε? Μπας και γυρνάει κανείς με την Κυριακάτικη βραδινή Β.Α?
εγω φευγω αυριο πρωι με Β.Α ΚΑΙ γυρνάω με την βραδυνη. της κυριακής...με Β.Α..
ειμαστε 2 ζευγαρια οι κυριες της παρεας ειναι ξανθιες με κοντα μαλλια .φώναξε..η μια θα ειμαι εγώ...θα φοράω ενα ανοιχτοχρωμο μπουφαν....

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
ivanna δε χρειαζεται να σου θυμησω οτι τη κυριακη 3 ωρες νωριτερα στο heathrow για shopping....
you know....

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
ivanna δε χρειαζεται να σου θυμησω οτι τη κυριακη 3 ωρες νωριτερα στο heathrow για shopping....
you know....
i know it.... but...η κορη μου ηταν εκει το περασμενο 3ημερο τις αποκριες...λεει οτι ακόμα παραμενει ακριβο το λονδινο...παρόλο που η λιρα κοντευει να εχει όσο το ευρώ...τα καινουργια ρουχα που βγηκαν στις βιτρινες ηταν λεε ακριβα...θα το διαπιστώσω...

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
ε ναι σωστα.μονο στις εκπτωσεις εχει ευκαιριες. παντως τις γιορτες ειχε απιστευτες εκπτωσεις...nomiza oti ειμαι στη βουλγαρια για ψωνια.....

XRISTOS71

Member
ε ναι σωστα.μονο στις εκπτωσεις εχει ευκαιριες. παντως τις γιορτες ειχε απιστευτες εκπτωσεις...nomiza oti ειμαι στη βουλγαρια για ψωνια.....
εγώ θα έλεγα και πιό φθηνά από Βουλγαρία ήταν στίς εκπτώσεις.
αν και βουλγαρία δέν έχω παέι ακούω για πολλές μαιμούδες από άλλους που πάνε ....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom