Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
μπιστέκα είπε..μπριζόλα δηλαδή..E...να πήγαινες από μπιφτέκι, δεν έλεγε πραγματικά!
μπιστέκα είπε..μπριζόλα δηλαδή..E...να πήγαινες από μπιφτέκι, δεν έλεγε πραγματικά!
Ναι, ε; :roll::roll::roll:μπιστέκα είπε..μπριζόλα δηλαδή..
o κ. μπάλλας ειναι δυστυχώς επιρεπής στο καλό φαγητό εκτος σπιτιου...γιατι εγω μαγειρευω όσο μπορώ πολυ λιτά..το σ/κ όμως και οι δύο αποζητούμε την παρεα μας και ενα καλο μέρος για να φαμε και να τα πιουμε....εκει χανεται ο ελεγχος...Ο zio traveller πιστός στις υποσχέσεις του σας δίνει δυο ακόμα δοκιμασμένα tips για σνακ και φαγητό στο glorius London...
Σάββατο βράδυ είχα όρεξη για κρέας... Το θρυλικό Gaucho ήταν πολύ formal για το Σαββατιάτικο κέφι μου γιαυτό και το Santa Maria Del Sur ήταν μονόδρομος
Santa Mar
Τα κλασσικά... θεικό Αργεντίνικο κρέας, φιλικές τιμές, casual ατμόσφαιρα, μηδέν τουρίστες... ψαγμένο μέρος πέρα από το ποτάμι, κοντά στο Battersea park, πραγματικά το ευχαριστήθηκα...
Tην Κυριακή το πρωί ξύπνησα αργούτσικα λόγω της σαββατοβραδιάτικης κτηνοδίας... Ήπια έναν καφέ στο πόδι και απόλαυσα την πρωινή μπόρα... μπόρα ήταν και πέρασε... Η βόλτα στο ηλιόλουστο μεσημεριανό Chelsea ήταν υπέροχη, όπως υπέροχο φυσικά ήταν και το brunch που απολαύσαμε στο Τoms Kitchen... το casual εστιατόριο του φοβερού παιδιού της βρετανικής κουζίνας Τοm Aikens...
Toms Kitchen
Καινούργιο update με Ασιατική μάλλον κουζίνα αυτή την φορά σε περίπου 10 μερούλες...
Μέχρι τότε καλή όρεξη...
Υ.Γ. Κυρία Mπάλλα... όλοι χαιρόμαστε που η περιπέτεια με το μπιφτέκι είχε αίσιο τέλος... και επίσης διπλά χαίρομαι που η βόλτα σας στο Λονδίνο ήταν υπέροχη...
Εύχομαι να απολαύσατε τα κανελλόνια(?) της ΒΑ όσο εγώ, αλλά είμαι σίγουρος ότι καμμιά σχέση σε ποιότητα και νοστιμιά δεν θα έχουν με τα δικά σας...ίσως όμως πρέπει σοβαρά να σκεφτείτε να μαγειρεύετε λιγότερο νόστιμα μια που ο κύριος Μπάλλας σίγουρα είναι επιρεπείς στους γευστικούς πειρασμούς και αυτό δυστυχώς είναι σε βάρος της σιλουέτας του...
Δικός σας...
δεν διαφωνώ καθόλου..ο traveller ειναι πολυ ψαγμένος...τετοιους ανθρώπους όμως τους θελουμε πολύ...να μας δινουν τις εμπειρίες τους και εμεις αναλογως να τις αξιοποιούμε..iωαννα για αλλη μια φορα απεδειξες περιτρανα.....ποσο ''αρχοντισσα'' εισαι
μαρεσε παρα πολυ ο προγραμμαρτισμος που εκανες,το εννοω παρα πολυ.
βεβαιως και η ''ψαγμενη'' αναφορα του traveller δινει ρεσιταλ...
αλλα προσοχη απευθυνεται σε ψαγμενους λονδινοπληκτους:roll:
Επειδή με τα αεροδρόμια έχουμε μια από τα ίδια, κοίτα το ποστ μου παραπάνω για το πώς θα κλείσεις πιο φτηνά εισιτήρια από/προς τα αεροδρόμια. Για την οyster όπως σου λένε τα παιδιά...ερωτηση...αν κ εχω παει αρκετες φορες στο περιφημο Λονδινο δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε oyster κ σκεφτομαι να το κανω το μαϊο που θα παω...καποιος παραπανω ειπε βαλε 10 λιρες κ βλεπεις...για ποσες μερες περιπου θα μου φτασουν 10 λιρες?(σε φυσιολογικα πλαισια θα κινηθω 1,2κ μια φορα μονο 3)2ον μπορω να τη χρησιμοποιησω κ στο λεωφορειο?3ον προσγειωνομαι gatwick φευγω απο luton μπορω να τη χρησιμοποιησω στη μεταβαση μου απο κ προς τα 2 αεροδρομια?ευχαριστω πολυ προκαταβολικα