• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ηνωμένο Βασίλειο Οδηγός: Λονδίνο

laki

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρισιιιιιι........
Ταξίδι-Όνειρο
Ολη η Γη,μπορω;;;;
αχ αχ..οι δικοι μας να τα ακουν αυτα που κλεινουν ολα απο τις 3μιση...
Ευχαριστω παιδια!

XRISTOS71

Member
Ένα φιλμ για τα 1.400 χρόνια του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Παύλου

Ο Καθεδρικός Ναός του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο εγκαινίασε στις 14 Ιουλίου ένα καινούριο εγχείρημα. Oculus: An Eye into St Paul's είναι το πρώτο έργο σε καθεδρικό ναό που χρησιμοποιεί την τεχνολογία της προβολής για να ξεναγήσει τους επισκέπτες στην ιστορία 1.400 ετών του ναού μέσα από ένα φιλμ που προβάλλεται στους τοίχους του. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν πώς πρέπει να ήταν το σαξονικό Λονδίνο και το πρώτο κτίριο του ναού περί το 604 μΧ. καθώς επίσης και τη Μεγάλη Φωτιά του Λονδίνου το 1666, το Λονδίνο κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκόσμιου Πόλεμου κά.

περισσότερα εδω Welcome to St Paul's Cathedral, London

και εδω www.visitbritain.org.uk

melenikian

New Member
Επόμενο Ταξίδι
μαδριτη-βαρκελωνη
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
Λονδινο Αυγουστος 2010

Μολις γυρισα απο το Λονδινο και περασα φανταστικα αγκαλια με την γυναικα μου !!!

θετικα :
1.Ευγενικοι
2.Οuster card +++
3.Bρετανικο Μουσειο
4.Βικτορια και Αλμπερτ
5.Πυργος Λονδινου
6.Οxford str, Aγορα
7.Νοtting Hill
8.Camden lock-Μοναδικη αγορα για πανκια φρικια μεταλλα ροκερ γοτθους
9.Lοndon eye kai Tισώ -για πρωτη φορα
10.Μουσειο φυσικης Ιστοριας
11. Ινδουιστικος Ναος BAPS διπλα στο ΓΟΥΕΜΠΛΕΥ
13.Fantom of the opera

αρνητικα
1.Αλλαγη φρουρας στο Μπακιγχαμ
2.Νερό EVIAN apo 0.44p μεχρι 2,4
3.Ελλειψη φραπε
4.Oυρες

σχολια
a)πηγα gatwick πηρα εχπρες με επιστροφη 28,7 λιρες
ouster card
β)προσοχη οταν παρετε εισητηριο για το Fantom of the opera η θεση σας να μην ειναι limited view την πατησαν καποιοι φιλοι μας κ μας ειχαν ενημερωση
γ)δεν υπαρχει πιθανοτητα να βρειτε εισητηρια για premier league ουτε καν για championship
δ)αν θελετε να πατε στην αλλαγη φρουρας να πατε διπλα απο την κεντρικη πυλη απεναντι απο τα σκαλια και να πιασετε καγκελο μονο ετσι μπορειτε να δειτε την αλλαγη γιατι αλλιως θα δειτε μονο την παρελαση
ε)το πλανηταριο δεν υπαρχει πια ενσωματωθηκε με το Τισώ
στ)το μετρο ειναι ευκολο
ζ) nerro cafe kai starbucks καλα
η)Νοtting σαββατο πρωι
θ)oxford str ανοιχτα κυριακη 12¨00 με 18:00

τυχον αποριες σας θα απαντησω

fotast

Member
Μολις γυρισα απο το Λονδινο και περασα φανταστικα αγκαλια με την γυναικα μου !!!

γ)δεν υπαρχει πιθανοτητα να βρειτε εισητηρια για premier league ουτε καν για championship
Βρίσκεις δύσκολα εισιτήρια καί πανάκριβα για τις μεγάλες ομάδες(Τσέλσι,
΄Αρσεναλ,Τότεναμ).Για τις μικρότερες(Φούλαμ,Γουέστ Χάμ κτλ) βρίσκεις εύκολα εισιτήριο ιδίως όταν παίζουν με μεσαίες/μικρές ομάδες.Τιμές γύρω στίς 40-50 ΛΑ για καλές θέσεις.Το περασμένο Σάββατο είχε εισιτήρια στο Γουέστ Χάμ-Μπόλτον.Τήν Κυριακή τα εισιτήρια στο Fulham-Manchester United ήταν μόνον πακέτα τών 200-250 ΛΑ μέ κρουαζιέρα στο ποτάμι και φαγητό.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
αρνητικα
1.Αλλαγη φρουρας στο Μπακιγχαμ
2.Νερό EVIAN apo 0.44p μεχρι 2,4
3.Ελλειψη φραπε
4.Oυρες
ε καλα αν δεν εχει φραπε, δεν παω!!!:shock:
νερακι μονο Evian ?? δεν ειχε αλλες μαρκες???

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Φραπέ δε θα βρεις πουθενά στην Ευρώπη, ενώ για τις ουρές μάλλον δεν έχεις πάει Παρίσι ακόμη. Δε λες που τα περισσότερα μουσεία είναι δωρεάν.
Αλλωστε το έχουμε πει ότι αν πάτε λίγο νωρίς στα μουσεία και τις ουρές θα αποφύγετε και τα εκθέματα θα δείτε με την ησυχία σας, χωρίς δεκάδες φλάς να σημαδεύουν.

Υ.Γ. Ευαγγελία αστα αυτά και πες μας πόσες φορές έχεις πάει Λονδίνο.

Traveller

Member
3.Ελλειψη φραπε

σχολια

ζ) nerro cafe kai starbucks καλα

τυχον αποριες σας θα απαντησω
Μου είναι αδύνατο να κάνω χωρίς φραπέ... είσαι σίγουρος ότι δεν θα βρω πουθενά?

Ποιό nerro cafe και ποιό starbucks θα πρότεινες εσύ για καλύτερο... έχω ακούσει ότι και τα Mc Donald's στο Λονδίνο είναι σούπερ... ισχύει?

fotast

Member

Ποιό nerro cafe και ποιό starbucks θα πρότεινες εσύ για καλύτερο... έχω ακούσει ότι και τα Mc Donald's στο Λονδίνο είναι σούπερ... ισχύει?
Δεν ξέρω για τα παραπάνω αλλά κάθε φορά που πάω Λονδίνο σε κάποιο απο αυτα που έχεις προτείνει(momo κτλ) να είσαι σίγουρος οτι το πρώτο ποτό ειναι στην υγεία σου:D

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα

Ξέχασες τα KFC. Μπροστα τους τα Gaucho δεν πιάνουν μια:haha::haha:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
αισχος!! δεν εχεις πιει καφε απο το μαρκετ των Spitafields (bio)!!!
τον καλυτερο καφε τωρα ομως τον κανει η φιλη μου η Dorotijia στο Le Pain Quotidien!!
Ο 5 grain ειναι killer!!!

Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
εγώ ξέρω ότι στο σόχο, στο κέντρο του Λονδίνου πίνεις μεγάλη μπίρα βαρελίσια με 3,5-4 λίρες. και τρως σε πολύ καλά εστιατόρια σε τιμές φθηνότερες από τις δικές μας. και σε ινδικό και ταϋλανδέζικο και σε ότι άλλο θες. είπαμε ακριβό το λονδίνο αλλά την πρωτοκαθεδρία την έχουμε εμείς. όσο για το εβιάν όπου και να το πιείς ακριβό είναι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom